Autorizatie de functionare ISCIR - Centrale termice intre 41 - 100 kw

Va oferim serviciul de obtinere a Autorizatiei tehnice de functionare (A.F.) a centralei termice.

600 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

ACTE NECESARE OBTINERE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE ISCIR PENTRU CENTRALELE TERMICE 24 KW:

  • Certificat garantie centrala termica
  • Manual de utilizare centrala termica
  • Raportul de prima punere in functiune centrala termica (PIF)
  • PIF gaze naturale.

Procesul verbal de punere in functiune al instalatiei interioare de utilizare gaze naturale il primiti ca urmare a finalizarii executiei instalatiei de gaze, acesta se face impreuna cu un reprezentant al distribuitorului de gaze naturale si executantul.

Factura de achizitie centrala termica, certificat de garantie, manual de utilizare - le primiti de la vanzatorul centralei termice.

Raportul de prima punere in functiune (PIF) il primiti de la tehnicianul care efectueaza operatiunile respective la finalizarea completa a instalatiei de incalzire, la "prima pornire". Punerea in functiune este de obicei asigurata gratuit de catre comerciantul centralei termice prin centre de asistenta si service abilitate, dar exista si exceptii.

Declaratia de conformitate este procesul verbal de probe la rece, pe care il primiti la finalizarea lucrarilor de executie a instalatiei de incalzire. Trebuie insotit de copia dupa autorizarea ISCIR a montatorului.


Operatiuni efectuate pentru obtinerea autorizatiei ISCIR

  • aducerea aparatului in functionare la parametrii nominali si efectuarea verificarii arderii;
  • masurarea parametrilor de functionare si inregistrarea acestora in buletine, fise de masuratori etc. (in conformitate cu propriile proceduri) si, in mod obligatoriu, intr-un raport de verificare.
  • editarea, completarea livretului aparatului si predarea acestuia utilizatorului final;
  • contrasemnarea raportului de verificare de catre utilizatorul final, care semnifica faptul ca acesta si-a asumat obligatiile privind utilizarea in continuare a aparatului numai in conditiile in care il va supune verificarilor tehnice periodice.
  • instruirea utilizatorului final caruia i se va explica modul de exploatare si intretinere curenta a aparatului, subliniindu-se urmatoarele obligatii si restrictii

IMPORTANT: se va verifica existenta detectorului de gaze cu electrovana montat in instalatie !

Acest produs face parte din: Service centrale termiceAutorizații de funcționare ISCIRAutorizatie de functionare ISCIR - Centrale termice intre 41 - 100 kw

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Autorizatie de functionare ISCIR - Centrale termice intre 41 - 100 kw

Adaugă prima părere

Compară 0