Boiler electric Ariston andris lux 10 litri 10U

Boilerul electric Ariston Andris Lux, o inovaţie apărută din nevoia clară de a adapta produsul la gusturile şi aşteptările clienţilor şi de a aduce o notă de stil în casa dumneavoastră. 

Boiler electric Ariston Andris Lux este un incălzitor de apă compact în conformitate cu noile reglementari ErP.

Estimează preț transport

Ariston

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Andris Lux de la Ariston - echilibrul perfect

Cu ajutorul specialistilor Berluni va prezentam in continuare boilerul electric Ariston Andris Lux, o inovaţie apărută din nevoia clară de a adapta produsul la gusturile şi aşteptările clienţilor şi de a aduce o notă de stil în casa dumneavoastră.

Impreuna cu Ariston echipa berluni.ro va pune la dispozitie boilerul electric Ariston Andris Lux, care a gãsit echilibrul perfect între dimensiunile reduse, economia de energie şi designul inovativ, transformând boilerul electric într-un aparat electrocasnic modern.


Mod instalare deasupra chiuvetei.

Memoreaza obiceiurile de consum asigurand necesarul de apa calda atunci cand este nevoie, economosind pana la 14% din consumul de energie electrica.

Boilerul electric Ariston Andris Lux  SIGURANTA SI CONFORT

  • Pachetul ABS include o serie de sisteme care sporesc atat siguranta utilizatorului, cat si pe cea a produsului .
  • Pachetul ABS creste siguranta incalzitoarelor tip (Boiler electric Ariston andris lux).
  • Acest pachet permite utilizare sigura a boilerului electric Ariston andris lux, reducand riscul de defectare al acestuia.

Caracteristici ale bolerului Andris Lux

Sistemul de siguranta activa a dispozitivelor electrice

La sfarsitul fiecarui proces de incalzire a apei, boilerul electric Ariston Andris Lux se deconecteaza total de la reteaua de alimentare cu energie electrica. Astfel garanteaza un nivel maxim de siguranta.

Sistemul anti-supraincalzire

In cazul in care termostatul se defecteaza, boilerul electric Ariston Andris Lux se opreste, evitand supraincalzirea apei la temperatura de pana la 100°C si protejand utilizatorul de eventuale arsuri accidentale.

Funtia anti-Legionella

Apa stocata in rezervor favorizeaza raspandirea bacteriei legionella.Pentru a asigura un grad maxim de siguranta si igiena, boilerul electric Ariston Andris Lux  prin pachetul ABS este prevazut cu functia anti-legionella. Daca pap din rezervor nu ajunge niciodata la 65°C timp de 30 de zile la rand, aceasta functie efectueaza un ciclu complet de incalzire la temperatura respectiva pentru a elimina bacteriile si a garanta calitatea apei.

 

Pentru siguranta boilerului

Sistemul de protectie anti-inghet

Daca boilerul electric Ariston Andris Lux este conectat la o retea de alimentare cu energie electrica, boilerul electric Ariston Andris Lux incepe sa functioneze atunci cand temperatura apei din rezervor scade sub 5°C.C u ajutorul acestui sistem pot fi evitate eventualele fisuri la expansiunea cauzata de inghetarea apeidein interiorului Boiler electric Ariston andris lux.

Sistemul de autodiagnoza

In eventualitatea unei defectiuni, Boiler electric Ariston andris lux indica tipul problemei pe panoul de comnda frontal. Acest lucru permite efectuarea rapida a opertiunilor de intretinere.

Protectie lipsa apa

Este un sistem care permite Boiler electric Ariston andris lux sa nu porneasca daca nu exista apa in rezervor, prevenind astfel deteriorarea. Acest sistem garanteaza ca procedurile de montare si instalare vor fi efectuate in conditii de siguranta, fara a fi neaparat nevoie de un expert

Acest produs face parte din: BoilereBoilere electriceBoiler electric Ariston andris lux 10 litri 10U
 
Caracteristici
Date tehnice Boiler electric Ariston andris lux 10 litri 10U
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă8 bari
Volum10 litri
Mod instalareOrizontal
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Boiler electric Ariston andris lux 10 litri 10U

Adaugă prima părere

Compară 0