Boiler electric Ariston Pro R 100 l

De peste 50 de ani, prioritatea companiei Ariston nu este alata decat de a asigura un nivel maxim de confort in locuintele clientilor, Boilerul Ariston Pro R reuseste prin eficienta lui sa confirme cerintele de confort

Estimează preț transport

Ariston

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Boilerul Ariston Pro R numarul unu in Romania.

De peste 50 de ani, prioritatea companiei Ariston nu este alata decat de a asigura un nivel maxim de confort in locuintele clientilor, Boilerul Ariston Pro R reuseste prin eficienta lui sa confirme cerintele de confort.Astazi Ariston cu produsele pe care le produce este un lider detasat la nivel mondial dar cel mai importan, este nr. 1 in Romania prin boilerul ariston pro r.

Bolilerele Ariston respecta cele trei etape de asigurare a calitatii, satisfactia clientilor este principala preocupare a companiei, iar din acest motiv caliatatea fiecarui produs este monitorizata pe fiecare tip de nivel de calitate. Peimul nivel il reprezinta controlul materiilor prime, boilerul electric pro R este contruit din cele mai performante materiale. Al doi-lea nivel este controlul proceselor de productie, sunt contorizate eventualele defecte aparute inca din primele etapele ale productiei. Ultimul nivele al caliatii dar cel mai inportant este anduranta produsului, testarea lui in regim maxim de functionare pe o perioada maxima.

Boilerul Ariston Pro R foarte usor de instalat, instalarea lui se face pe perere (mural). 

Boiler Pro R cu berluni

Ariston datorita produselor respecta cerintele noi si tine cont de dorintele noastre, Bolierul PRO R asigura un confort deosebit, reglarea temperaturi fiind mecanica, datorita izolatiei ecologica din spuma din poliuretan are o eficienta ridicata si asigura clientului o economie substantiala.Forma boilerului ii permite sa fie atragator si sa aiba exclusiv un desingn italian.

Acest produs face parte din: BoilereBoilere electriceBoiler electric Ariston Pro R 100 l
 
Caracteristici
Date tehnice Boiler electric Ariston Pro R 100 l
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Presiune maximă 6 bari
Volum 100 litri
Mod instalare Pe perete
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Boiler electric Ariston Pro R 100 l

Adaugă prima părere

Sus
Compară 0