Boiler electric Eldom 10l

Un design modern şi elegant.

Estimează preț transport

Eldom

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

247 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Un design modern şi elegant cu Boilerul electric Eldom

Energie si economie cu pierderi minime de căldură, datorita izolaţiei excelente de eco poliuretan spumos compact, o durata lunga de viata, o formula inovatoare de email durabil de zirconiu şi protecţie catodică împotriva coroziunii. Cu o protecţie de patru niveluri.Potrivit pentru instalare în încaperi, fără instalaţii de apă caldă.

Instalare rapidă şi uşoară, aparatul este complet echipat şi nu are nevoie de achiziţionarea de accesorii suplimentare sau componente pentru montare. Echipat cu un robinet de amestec special şi furtunuri flexibile. Completările sunt incluse în preţul aparatului.

Termoregulator extern setarea temperaturii de încălzire a apei. Întrerupător luminos. Posibilitate de montare anod tester pentru monitorizarea anodului de magneziu.

Boiler electric Eldom

Boilerul Electric are ca destinatie de exploatarea in uz casnic. Este construit pentru prepararea de apa calda menajera, se poate monta usor in bucatarii sau in bai. Este bine de stiut ca acest boiler aare dimensiuni compacte fiind usor de montat, dar este bine sa masuram peretele unde se monteaza. Racordrea lui la reteaua de apa este foarte simpla, el vine in cutie cu supapa de sens pentru racordul de apa rece. Va recomandam in cazul in care sursa de apa este proprie sa folositi filtre pentru tratarea si filtrarea apei.

Clip de prezentare Boiler electric Eldom

Acest produs face parte din: BoilereBoilere electriceBoiler electric Eldom 10l
 
Caracteristici
Date tehnice Boiler electric Eldom 10l
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare240 V
Presiune maximă6 bari
Volum10 litri
Putere de lucru1,5 kw
Racord apă caldă1/2"
Racord apă rece1/2"
Mod instalareVertical
CuloareAlb
Înălțime493
Lățime275

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Boiler electric Eldom 10l

Adaugă prima părere

Compară 0