Boiler Termoelectric Ferroli POWER TERMO 120 L

Boilerele termoelectrice PowerTermo sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Boilerele termoelectrice PowerTermo sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită.

În afara de rezistența electrică de 1,5kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior și serpentina de oțel porțelanat, care este racordată la sistemul de încălzire al imobilului.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină) reprezintă modul cel mai rapid de a obține temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcție. Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și suprapresiune și cu un termostat pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite. 

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică.

Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare efectuat în cuptor la temperaturi de 850°C asigură protecția absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii. Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari conferă produsului, de asemenea, o durată îndelungată de viață, asigurând protecția la coroziune.

Acest produs face parte din: BoilereBoilere termoelectriceBoiler Termoelectric Ferroli POWER TERMO 120 L
 
Caracteristici
Date tehnice Boiler Termoelectric Ferroli POWER TERMO 120 L
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică1,5KW
Presiune maximă8 bari
Volum120 litri
Înălțime1099 mm
Grosime438

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Boiler Termoelectric Ferroli POWER TERMO 120 L

Adaugă prima părere

Compară 0