Boiler termoelectric Ferroli TITANO 100l

Boilerele termoelectrice TITANO sunt din otel protejate la interior printr-un tratament special de vetroportelanare cu pulbere Blue Silicon pentru a asiguta o rezistenta marita in timp. Sunt dotate cu anod cu concentratie mare de magneziu si termostat de siguranta.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

932 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Boilerele termoelectrice Ferroli TITANO din otel, tratate special

Boiler termoelectric cu serpentina marita de 10,5 kW si cu posibilitate de functionare din doua surse de energie:electric (rezistenta de 1,5 kW) ;agent termic (racordat la serpentina boilerului)  din circuitul solar in perioada de vara si agent de încălzire produs cu ajutorul centrale termice pe combustibil solid (lemn, carbune) sau peleti in periaoda de iarna.

Boilerele termoelectrice TITANO sunt din otel protejate la interior printr-un tratament special de vetroportelanare cu pulbere Blue Silicon pentru a asiguta o rezistenta marita in timp. Sunt dotate cu anod cu concentratie mare de magneziu si termostat de siguranta.

Termostat de siguranta multipolar intervine in cazul unei incalziri anormale a apei si intrerupe automat si definitiv alimentarea cu energie electrica.Izolatia cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate duce la pierderi minime de caldura si la o eficienta termica ridicata.

TITANO este un generator de înalta eficienta pentru a produce apa calda, ce functioneaza cu energie electrica si este compatibil cu instalatiile solare.Datorita tehnologiei integrate de izolare POLY, boilerul este echipat cu un strat suplimentar de izolatie foarte groasa, eficient pentru a preveni pierderea de caldura a suprafetei si de a economisi energie.

Boilerul are un sistem de securitate pentru protejarea împotriva supraîncalzirii si a excesului de presiune, precum si un dispozitiv automat de întrerupere în functie de temperatura dorita.

În procesul de emailare, praful de siliciu acopera suprafata interioara a rezervorului prin tehnologie electrostatica. Apoi se introduce într-un cuptor la 850°C, lasând rezervorul interior complet protejat împotriva coroziunii. Întregul proces se realizeaza în linii de productie complet automatizate.

Anodul de magneziu ofera de asemenea o lunga perioada de functionare produsului.

Acest produs face parte din: BoilereBoilere termoelectriceBoiler termoelectric Ferroli TITANO 100l
 
Caracteristici
Date tehnice Boiler termoelectric Ferroli TITANO 100l
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare240 V
Volum100 litri
Putere de lucru2 kw
Racord apă caldă3/4"
Racord apă rece3/4"
Mod instalareVertical
Număr serpentine1
Înălțime963mm
Diametru438 mm

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Boiler termoelectric Ferroli TITANO 100l

Adaugă prima părere

Compară 0