Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600

Caloriferul de aluminiu Alukal Forte 600 reuseste sa dea un maxim de randament caloric, datorita utilizarii de materiale de inalta tehnologie, micsorand greutatea si creand un produs modern, elegant si cu grad mare de economisire. 

Estimează preț transport

Alukal

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

36 leiper element(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Caloriferul de aluminiu Alukal Forte 600 reuseste sa dea un maxim de randament caloric

Datorita utilizarii de materiale de inalta tehnologie, micsorand greutatea si creand un produs modern, elegant si cu grad mare de economisire. Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600 arata la fel din toate partile, ceea ce ii ofera un aspect deosebit.

Instalatia intra imediat in functiune si, in cel mai scurt timp, mediul ambient ajunge la temperatura ideala. Folosind aluminiu extrudat, caloriferul de aluminiu Alukal Forte 600 permite reducerea greutatii si in acelasi timp se obtine un maxim de randament termic, reducand la minim nivelul de apa care circula prin instalatie.

Calorifer Alukal

Duritatea materialului, compozitia sa moleculara naturala, forma profilului si grosimea camerei de circulatie a apei  permit presiuni  de lucru de 16 bari, proba de etanseitate pana la 20 bari si proba de rezistenta de pana la 27 bari. Calitatea si durata de viata a Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600 este garantata de materialele folosite (in conformitatecu normele UNI EN 573-3-10204 si DIN 1748) si prin procesul de productie conform normei ISO 9001.

Toate Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600 sunt garantate 10 ani de la data fabricatiei, daca sunt respectate conditiile de garantie si instructiunile de instalare si utilizare, precum si cele de intretinere.

Finisajul special al produsului permite obtinerea unei suprafete uniforme si perfect plana. Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600 pot fi compuse prin niplare in baterii de la 2 pana la 10 elementi, sau inconformitate cu solicitarile speciale ale clientului. Avantajele oferite de acest tip de Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600 se regasesc in robustetea sa, greutatea mica, usurinta in ansamblare, precum si dimensiunile reduse care il fac ideal pentru a folosi din plin spatiul disponibil, fiind utilizabil in orice incapere.

Inca din  1979, fondatorii companiei Alukal au dezvoltat productia de radiatoare folosind tehnologia de aluminiu de extrudare. Ani multi au urmat de dezvoltare a tehnologiei metalurgice, precum si de cercetare detaliata si dezvoltarea proceselor de productie, au permis companiei Alukal sa produca radiatoare de tehnologie inalta, imbogatind produsul cu o eficienta maxima de caldura si de utilizare optima a materialelor, care este foarte dificil de obtinut.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere aluminiuCalorifer de aluminiu Alukal Forte 600
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600
Garanție10 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere de lucru166w
CuloareAlb
Înălțime600 mm
Lungime80mm
Lățime100mm
Mod ambalare10 elemenți
Materialaluminiu
Dimensiuni racorduri1"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer de aluminiu Alukal Forte 600

Adaugă prima părere

Compară 0