Calorifer de aluminiu Alukal Forte XL 1000

Calorifer de aluminiu Alukal Forte  reuseste sa dea un maxim de randament caloric, datorita utilizarii de materiale de inalta tehnologie, micsorand greutatea si creand un produs modern, elegant si cu grad mare de economisire. 

Estimează preț transport

Alukal

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Caloriferele din aluminiu Alukal Forte caldura la pret mic

Calorifer de aluminiu Alukal Forte reuseste sa dea un maxim de randament caloric, datorita utilizarii de materiale de inalta tehnologie, micsorand greutatea si creand un produs modern, elegant si cu grad mare de economisire. Calorifer de aluminiu Alukal Forte arata la fel din toate partile, ceea ce ii ofera un aspect deosebit.

Instalatia intra imediat in functiune si, in cel mai scurt timp, mediul ambient ajunge la temperatura ideala. Folosind aluminiu extrudat, Calorifer de aluminiu Alukal Forte permite reducerea greutatii si  in acelasi timp se obtine un maxim de randament termic, reducand la minim nivelul de apa care circula prin instalatie.

calorifer aluminiu alukal

Duritatea materialului, compozitia sa moleculara naturala, forma profilului si grosimea camerei de circulatie a apei  permit presiuni  de lucru de 16 bari, proba de etanseitate pana la 20 bari si proba de rezistenta de pana la 27 bari. Calitatea si durata de viata a Calorifer de aluminiu Alukal Forte este garantata de materialele folosite (in conformitatecu normele UNI EN 573-3-10204 si DIN 1748) si prin procesul de productie conform normei ISO 9001.

Toate Calorifer de aluminiu Alukal Forte sunt garantate 10 ani de la data fabricatiei, daca sunt respectate conditiile de garantie si instructiunile de instalare si utilizare, precum si cele de intretinere. Finisajul special al produsului permite obtinerea unei suprafete uniforme si perfect plana.

Calorifer de aluminiu Alukal Forte pot fi compuse prin niplare in baterii de la 2 pana la 10 elementi, sau inconformitate cu solicitarile speciale ale clientului. Avantajele oferite de acest tip de Calorifer de aluminiu Alukal Forte se regasesc in robustetea sa, greutatea mica, usurinta in ansamblare, precum si dimensiunile reduse care il fac ideal pentru a folosi din plin spatiul disponibil, fiind utilizabil in orice incapere.

Inca din  1979, fondatorii companiei Alukal au dezvoltat productia de radiatoare folosind tehnologia de aluminiu de extrudare. Ani multi au urmat de dezvoltare a tehnologiei metalurgice, precum si de cercetare detaliata si dezvoltarea proceselor de productie, au permis companiei Alukal sa produca radiatoare de tehnologie inalta, imbogatind produsul cu o eficienta maxima de caldura si de utilizare optima a materialelor, care este foarte dificil de obtinut.

 

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere aluminiuCalorifer de aluminiu Alukal Forte XL 1000
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer de aluminiu Alukal Forte XL 1000
Garanție 10 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică 244w
Presiune maximă 10 bari
Culoare Alb
Înălțime 1000 mm
Lățime 100mm
Grosime element 80mm
Mod ambalare 5 elemenți
Material aluminiu
Dimensiuni racorduri 1"

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Calorifer de aluminiu Alukal Forte XL 1000

Multumit

Sunt multumit de cum arata sper sa reziste bine in timp. montajul a fost bun.

Trimite părerea ta

Sus
Compară 0