Calorifer de baie portprosop Ferroli 600x1170 Venus

Radiatoarele de baie Ferroli VENUS sunt realizate din oţel de înaltă rezistenţă la coroziune, cu cea mai performantă tehnologie de sudare.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Radiatoarele de baie VENUS sunt realizate din oţel de înaltă rezistenţă la coroziune, cu cea mai performantă tehnologie de sudare.

  • Protectie anticoroziva cu vopsea speciala alb RAL 9016
  • Presiune maxima de lucru 10 bar
  • Temperatura maxima de lucru 110oC
  • Prevazut cu 3 racorduri filetate ½”, console de montaj pe perete si aerisitor
  • Livrare in ambalaj din carton invelit cu strat protector de polietilena

Caloriferul de Baie Ferroli constituie unul dintre cele mai importante elemente ale unui sistem de incalzire, deoarece participa in mod direct la transmisia caldurii intr-o incapere. Din aceasta perspectiva, este esential sa alegem radiatorul potrivit, care va asigura mentinerea unui confort optim in incapere pe toata durata zilei.

Calorifer de baie tip port-prosop Ferroli Venus

Oferta noastra include mai multe tipuri de calorifere de baie Ferroli, cu destinatie, constructie, dimensiuni, forme si culori diferite, astfel ca fiecare client va gasi radiatorul dorit. In alegerea unui radiator, sunt importante in egala masura valoarea estetica si eficienta termica a acestuia.

Caloriferul Ferroli trebuie ales in asa fel incat puterea termica sa fie mai mare sau cel putin egala cu necesarul de caldura pentru un anumit interior (se mai foloseste si termenul de pierdere de caldura a incaperii respective). Valoarea pierderii de caldura este legata de caracteristicile cladirii, inclusiv localizarea acesteia, si se recomanda sa fie calculata de un specialist, respectiv de un proiectant.

Alegerea unui calorifer Ferroli

Una dintre cele mai frecvente greseli in alegerea Caloriferul Ferroli este determinarea necesarului de caldura in functie de suprafata sau volumul interior al unei incaperi. In realitate, necesarul de caldura al unei incaperi este determinat de alti factori, cum sunt:

Temperatura exterioara. In fiecare regiune temperatura medie anuala este diferita, iar acest lucru influenteaza si necesarul de caldura ale cladirilor din zona respectiva. Cu cat temperatura medie exterioara este mai joasa, cu atat pierderile de caldura ale cladirilor sunt mai mari si, prin urmare, si necesarul de caldura mai ridicat.

Situarea cladirii si conditiile de vant. In cazul cladirilor amplasate in spatii deschise si in regiuni cu conditii ridicate de vant, necesarul de caldura este mai ridicat, decat in cazul unei cladiri cu structura similara, dar amplasata intr-o zona urbana compacta, spre exemplu.

Protectia termica a incaperilor – factorul de penetrare a caldurii prin pereti, tavan sau pardoseala. Cladirile bine izolate, cu factor scazut de penetrare a caldurii, necesita mai putina caldura pentru mentinerea unor temperaturi confortabile in interior.

Tipul ferestrelor si geamurilor. Ferestrele de inalte calitate, cu factor scazut de penetratie a caldurii, contribuie la mentinerea unui confort interior optim cu un consum mai mic de caldura si, prin urmare, cu costuri de incalzire reduse. Incaperile cu suprafete vitrate mai mari, vor necesita un aport de caldura mai ridicat.

Numarul peretilor si pozitionarea acestora fata de punctele cardinale. Peretii pozitionati spre nord, spre exemplu, nu sunt incalziti de razele soarelui in egala masura cu cei pozitionati spre vest, incaperile indreptate spre nord necesitand astfel mai multa caldura pentru a avea o temperatura confortabila in interior. Pentru locuintele care au si camere orientate spre nord, dar si camere orientate spre vest, diferentele de temperatura se pot regla prin alegerea unor radiatoare diferite, potrivite pentru profilul fiecarei incaperi.

Destinatia incaperii si temperatura interioara. Scopul si utilizarea unei incaperi, dar si de profilul utilizatorului, sunt un factor important in alegerea unui radiator. Pentru o incapere in care se solicita o temperatura mai ridicata si intr-un timp mai scurt, se recomanda un radiator mai mare.

Parametrii factorului termic. In majoritatea cazurilor, temperatura termica este exprimata in functie de parametrii factorului termic, respectiv temperatura tur si retur a agentului termic, precum si temperatura din incapere, spre exemplu: 75/65/20 sau 70/55/20. Daca instalatia functioneaza conform altor parametri decat cei indicati in tabelele de putere sau temperatura din incapere este diferita de 20oC, se vor aplica factori de corectie, pentru a permite calcularea corecta a puterii radiatorului.

Port prosop Ferroli Venus

Odata ales caloriferul Ferroli potrivit, trebuie subliniat faptul ca si montarea lui este la fel de importanta. Se recomanda ca radiatorul sa fie montat pe peretele exterior, sub fereastra, pentru a reduce pierderile de caldura de la nivelul ferestrei. De asemenea, nu trebuie sa uitam faptul ca un radiator incorporat sau acoperit va avea o putere termica mai redusa.

Apelati intotdeauna la un specialist in instalatii si produse de incalzire pentru o alegere corecta si avizata a caloriferului Ferroli Venus care sa corespunda cerintelor dumneavoastra si care sa va asigure confortul termic de care aveti nevoie.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere baieCalorifer de baie portprosop Ferroli 600x1170 Venus
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer de baie portprosop Ferroli 600x1170 Venus
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Garanție2 ani
Putere termică756W
CuloareAlb
Înălțime1200 mm
Lățime600 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer de baie portprosop Ferroli 600x1170 Venus

Adaugă prima părere

Compară 0