Calorifer de baie portprosop Ferroli SUN drept 400X700

Caloriferul de baie Ferroli constituie unul dintre cele mai importante elemente ale unui sistem de incalzire, deoarece participa in mod direct la transmisia caldurii in baie. Din aceasta perspectiva, este esential sa alegem caloriferul de baie Ferroli potrivit, care va asigura mentinerea unui confort optim in incapere pe toata durata zilei.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

110 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Caloriferele de baie Ferroli SUN sunt realizate din oţel de înaltă rezistenţă la coroziune, cu cea mai performantă tehnologie de sudare.

Caracteristici:

  • Protectie anticoroziva cu vopsea speciala alb RAL 9016 sau cromat
  • Presiune maxima de lucru 10 bar
  • Temperatura maxima de lucru 110oC
  • Prevazut cu 3 racorduri filetate ½”, console de montaj pe perete si aerisitor
  • Livrare in ambalaj din carton invelit cu strat protector de polietilena

Set montaj

  • Aerisitor si dop
  • Suruburi si dibluri

 

Caloriferul de baie Ferroli constituie unul dintre cele mai importante elemente ale unui sistem de incalzire, deoarece participa in mod direct la transmisia caldurii in baie. Din aceasta perspectiva, este esential sa alegem caloriferul de Baie Ferroli potrivit, care va asigura mentinerea unui confort optim in incapere pe toata durata zilei.

Calorifer baie Sun Drept

Oferta noastra include mai multe tipuri de calorifere de baie Ferroli, cu destinatie, constructie, dimensiuni, forme si culori diferite, astfel ca fiecare client va gasi Caloriferul de Baie Ferroli dorit. In alegerea unui Caloriferul de Baie Ferroli, sunt importante in egala masura valoarea estetica si eficienta termica a acestuia.

Caloriferul de baie Ferroli trebuie ales in asa fel incat puterea termica sa fie mai mare sau cel putin egala cu necesarul de caldura pentru baie (se mai foloseste si termenul de pierdere de caldura a incaperii respective). Valoarea pierderii de caldura este legata de caracteristicile cladirii, inclusiv localizarea acesteia, si se recomanda sa fie calculata de un specialist, respectiv de un proiectant.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere baieCalorifer de baie portprosop Ferroli SUN drept 400X700
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer de baie portprosop Ferroli SUN drept 400X700
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Garanție2 ani
Putere termică250W
Înălțime800 mm
Lungime400 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer de baie portprosop Ferroli SUN drept 400X700

Adaugă prima părere

Compară 0