Calorifer de fonta Ferroli TAHITI 2/685

Elementele de radiator TAHITI, concepute in CAD, au o forma studiata pentru a optimiza atat emisia termica prin radiatie cat si cea prin convectie.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Calorifer de fonta de calitate - Ferroli Tahiti

Fonta a facut de-a lungul timpului dovada calitatilor sale remarcabile in ceea ce priveste radiatoarele. Inertia sa termica asigura o caldura stabila, regulata si silentioasa. Practic insensibile la coroziune, radiatoarele din fonta TAHITI furnizeaza o satisfactie termica garantata pe viata.

Elementele de radiator TAHITI, concepute in CAD, au o forma studiata pentru a optimiza atat emisia termica prin radiatie cat si cea prin convectie.

Radiatoarele TAHITI, prin designul lor modern, sintetizeaza avantajele radiatoarelor traditionale din fonta cu coloane si cele estetice ale celor din aluminiu sau otel. Ele prezinta o linie moderna si rationala, ce se integreaza in orice interior.

Turnarea elementelor de radiator TAHITI este complet automatizata, ca si intreg procesul tehnologic ulterior ce implica sablare, acoperire cu grund anticoroziune prin imersie si uscare in cuptor. Toate elementele sunt incercate apoi la presiune, atat individual, cat si in bloc. Radiatoarele se livreaza in blocuri de cate 10 elemente, asamblate cu nipluri din otel.

Caloriferele Tahiti au garantie 25 ani.

Calorifer realizat din fonta Ferroli Tahiti

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere fontăCalorifer de fonta Ferroli TAHITI 2/685
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer de fonta Ferroli TAHITI 2/685
Garanție25 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică91W
Presiune maximă10 bari
Înălțime685mm
Lățime60mm
Număr coloane3
Mod ambalare10 elemenți

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Calorifer de fonta Ferroli TAHITI 2/685
19-08-2017

impresii

Recomand!!! Raport calitate/pret excelent!

Trimite părerea ta

Compară 0