Calorifer din aluminiu Ferroli PROTEO 600

Caloriferele din aluminiu Ferroli PROTEO  cu un aliaj de aluminiu special, cu o inertie termica scazuta, reduce timpul necesar instalatiei pentru a atinge performantele optime, ofera o rezistenta ridicata la coroziune si are o greutate foarte mica, ceea ce faciliteaza montajul.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

39 leiper element(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Caloriferele din aluminiu Ferroli Proteo  sunt corpuri de încălzire din aluminiu obținute prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu si sunt proiectate in asa fel incat sa se imbunatateasca emisia termica convectiva prin marirea aripioarelor convectoare ce se afla in legatura directa cu suprafetele in contact cu agentul termic.

Universul Caloriferelor de aluminiu Proteo

Ferroli calorifere de aluminiu

Caloriferele din aluminiu Ferroli PROTEO  cu un aliaj de aluminiu special, cu o inertie termica scazuta, reduce timpul necesar instalatiei pentru a atinge performantele optime, ofera o rezistenta ridicata la coroziune si are o greutate foarte mica, ceea ce faciliteaza montajul.

Performantele imbunatatite si inertia termica scazuta reduc timpul necesar instalatiei pentru a atinge parametrii optimi. Caloriferele din aluminiu Ferroli PROTEO sunt compuse din elemente probate hidraulic la presiunea de 9 bar, individual și în bloc. Caloriferele din aluminiu Ferroli PROTEO se livreaza în blocuri de câte 10 elemente, ambalate în folie de plastic și ulterior în cutii de carton.

Caloriferele din aluminiu Ferroli PROTEO sunt vopsite standard alb RAL 9010 prin anaforeză cu pulberi epoxidice polimerizate în cuptor la 200°C. Rezistenta sporita la coroziune face ca durata de viata a Caloriferelor din aluminiu Ferroli PROTEO  sa fie virtual nelimitata. Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C si trebuie sa treaca de o dubla proba hidropneumatica de presiune, intai individual si apoi in bloc. Radiatoarele sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii si celorlalte dimensiuni.

Mod de niplare al caloriferelor Proteo

Claorifere Proteo dein aluminiu

Racordurile sunt de 1", permitand legarea directa a robinetelor atat in sistemele clasice, cat si in cele monotub, eliminand necesitatea reductiilor si diminuand timpul necesar montajului. Dimensiunile mai mici (posibile datorita performantelor termice imbunatatite) si linia sobra si eleganta confera Caloriferelor din aluminiu Ferroli PROTEO  caracteristici de aspect si design care le permit sa se integreze perfect in orice stil de amenajare a interiorului.

Caloriferele  sunt caracterizate prin putere mare de căldură și eficiență, care se realizează datorită conductivitati termice ridicată a materialului din care sunt realizate, precum și prin caracteristicile de proiectare. Caloriferele  au un nivel ridicat de confort datorită următorilor factori: schimbarea lină a gradientului de temperatură (diferența de temperatură la diferite înălțimi, dispuse între podea și tavan);

Calorifer Proteo

Distribuirea rațională a Caloriferelor în format orizontal (instalare sub pereții exteriori ai ferestrei și, în scopul de a reduce impactul negativ al temperaturii rece care provine de la ferestre și pereți exteriori). Design elegant și gama largă ii face mai ușor să "se potrivesc" în orice spatiu interior. instalare este ușor de realizat.

Caloriferele  sunt efectuate din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, prin tehnologia de turnare ,asamblate pe mameloane de oțel cu un strat special  la suprafața interioară.

Etapa finală de prelucrare este de a aplica un strat de două pulberi de vopsea pe baza metodei epoxidice "anaphoresis", care crește în mod semnificativ puterea de acoperire, urmată de polimerizare în cuptor la 200 ° C

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere aluminiuCalorifer din aluminiu Ferroli PROTEO 600
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer din aluminiu Ferroli PROTEO 600
Garanție10 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică135w
Presiune maximă6 bari
Înălțime600 mm
Mod ambalare10 elemenți
Dimensiuni racorduri1"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer din aluminiu Ferroli PROTEO 600

Adaugă prima părere

Compară 0