Calorifer din aluminiu HELYOS 500

La ora actuala gasiti Calorifer din aluminiu HELYOS care nu va vor ocupa mult spatiu in camera in care sunt montate, cu un design deosebit si cu performantele cele mai ridicate. Fiecare membru al familiei voastre va fi multumit si asta deoarece oricat de moderne ar fi noile radiatore nu vor diminua cu nimic temperatura de care aveti nevoie in zilele geroase. 

Estimează preț transport

Helyos

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Eleganta si design italian cu caloriferele de aluminiu Helyos de la Radiatori

Caloriferele din aluminiu - Helyos sunt utilizate in toate instalatiile de apa calda cu o temperatura a apei de pana la 100*C si o presiune de lucru de max. 6 bar. Se stie ca iarna nu-i ca vara si pentru a pastra o particica din caldura zilelor toride de vara e bine sa incalziti propria locuinta corespunzator atunci cand termometrele scad mult sub zero grade.Si cum altfel ati putea realiza acest lucru fara niste calorifere moderne menite sa va asigure confortul in zilele friguroase de iarna.

Calorifere de aluminiu Helyos

Nu conteaza ce fel de agent termic folositi si fie ca va incalziti de la sistemul centralizat al localitatii in care locuiti sau dispuneti de o centrala proprie, caloriferele sunt cele care va vor oferi o caldura constanta in toate incaperile casei. Tocmai de aceea e bine sa alegeti ceea ce este mai nou, mai modern, mai calitativ si cu un pret care nu va vor goli prea mult buzunarele.

Piata de profil de la noi din tara ofera o gama variata de astfel de Calorifer din aluminiu HELYOS, dar pentru a face alegerea corecta este bine sa fiti informati cu privire la aceste produse. La ora actuala gasiti Caloriferele din aluminiu HELYOS care nu va vor ocupa mult spatiu in camera in care sunt montate, cu un design deosebit si cu performantele cele mai ridicate. Fiecare membru al familiei voastre va fi multumit si asta deoarece oricat de moderne ar fi noile radiatore nu vor diminua cu nimic temperatura de care aveti nevoie in zilele geroase.

Unele dintre cele mai performante astfel de calorifere sunt Caloriferele din aluminiu HELYOS. In prezent, Caloriferele din aluminiu helyos sunt cei mai cautate si asta pentru ca sunt extrem de eficienti oferind caldura, confort precum si siguranta indiferent de cat de ger este afara.

Firma italiana de renume, cu ani intregi de experienta in domeniul sistemelor de incalzire s-a impus inca de la inceput remarcandu-se prin calitate, eficienta, eleganta si stil. Cele mai noi radiatoare produse de firma Radiatori 200 sunt Caloriferele din aluminiu helyos.

Astfel, Caloriferele din aluminiu HELYOS au fost realizati in urma multiplelor cercetari in domeniu care au vizat optimizarea performantelor radiatoarelor putand oferi clientilor un produs cu caracteristici mecanice si energetice ridicate.

Tocmai datorita acestor calitati, Caloriferele din aluminiu HELYOS au devenit solutia ideala pentru sistemele de incalzire cu temperaturi scazute.

Caloriferele din aluminiu HELYOS au un design nou, sunt mai puternice, cu un raport mai bun greutate-putere ce dezvolta un randament mai mare. Aceste radiatoare au o circulatie a aerului mult imbunatatita si ofera o economie importanta de energie datorita volumului redus de agent termic.

De asemenea, Caloriferele din aluminiu HELYOS prezinta o rezistanta la presiunea de spargere de pana la 60 de bar, sunt rezistenti la coroziune in timp datorita stratului dublu de vopsire realizata prin anaforeza si prin pulberi.

Specialistii sustin ca Caloriferele din aluminiu HELYOS au un bun raport masa- randament termic optim, prin urmare sunt usor de instalat si de transportat.

Fabricate in multiple dimensiuni, Caloriferele din aluminiu HELYOS pot fi montate in orice camera a locuintei voastre, indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Clip de prezentare procesul de fabricare al Caloriferelor din aluminiu Helyos

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere aluminiuCalorifer din aluminiu HELYOS 500
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer din aluminiu HELYOS 500
Garanție 10 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică 116w
Presiune maximă 6 bari
Înălțime 500 mm
Mod ambalare 10 elemenți
Dimensiuni racorduri 1"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Calorifer din aluminiu HELYOS 500

Aluminiu

Am schimbat calorifere vechi din tabla cu cele de aluminiu si ce sa va spun arată într-adevăr foarte frumos , caldura fac cum trebui

Trimite părerea ta

Sus
Compară 0