Calorifer din otel Copa Innova 22x600x3000

Noul calorifer din otel Copa Inova ne propune un design innovator, modern, al grilei superioare. Forma rotunjita a grilei duce la o distributie mai eficienta a caldurii crescand astfel eficienta termica a caloriferului. Caloriferele Copa Innova au puteri termice ridicate in conformitate cu Directive Europeana EN 442

Estimează preț transport

Copa

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
Accesorii
 
Descriere

Noul calorifer din otel Copa Inova ne propune un design innovator, modern, al grilei superioare. Forma rotunjita a grilei duce la o distributie mai eficienta a caldurii crescand astfel eficienta termica a caloriferului. Caloriferele Copa Innova au puteri termice ridicate in conformitate cu Directive Europeana EN 442, adica puterea lor termica este calculate la temperaturile de 75-65 grade Celsius, 90-75 grade Celsius, verificarile au fost facute pentru un confort termic in incapere de 20 grade celsius.

calorifer copa innova de la berluni

Caloriferele Copa Innova sunt vererificate si testate la presiuni de functionare foarte mari (10-13 bari), astfel ele pot foarte usor sa reziste in timpul exploatarii la presiuni ce depasesc 3-10 bari, cum ar fi in cazul montari lor la o instalatie racordata la sisitemul public de termoficare.

Datorita grilei superioare caloriferele Copa Innova au un aspect inovator, pe langa eficienta superioara fata de cele cu grila standard caloriferele Copa Innova au o estetica de te lasa surpeins placut. Un avantaj in exploatare in mai reprezinta si volumul scazut de ap ace trece prin calorifer, datorita vopselelor ecologice pe baza de apa, caloriferele Copa Innova au o rezistenta mare la coroziune, ele sunt vosite in camp electrostatic cu pulberi epxy polyester.Tabla din care sunt construite caloriferele Innova este de 1,25 mm. Culoare pe care o are vopseaua cu care sunt vopsite caloriferele Copa Innova este RAL 9016 care respecta Standarul Mondial pentru aceste cod.

calorifer copa berluni innova

Noi credem ca caloriferele Copa Innova au un raport calitate pret foarte bun, garantia data de producator este de 15 ani, sunt usor de instalat, vin ambulate premium pentru a putea fi manipulate uor fara sa fie deteriorate, au incluse in ambalaj consolele de fixare, dopul si aerisitorul.

Cu o experienta de 20 de ani producatori se evidentiaza pe piata europeana, cu atat mai mult pe piata din Romania un de sunt in totp 3 vanzari de calorifere la sfarsitul anului 2017.

Toate calitatile calorifererelor Copa Innova le face sa fie clasificate ca fiind calorifere de cinci stele.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere oțelCalorifer din otel Copa Innova 22x600x3000
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer din otel Copa Innova 22x600x3000
Garanție15 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică4869-3180 W
Presiune maximă10 bari
Mod instalarePe perete
CuloareAlb
Tip calorifer22
Înălțime600 mm
Lungime3000 mm
Dimensiuni racorduri1/2"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer din otel Copa Innova 22x600x3000

Adaugă prima părere

Compară 0