Calorifer din otel Ferroli 22x900x800

Cu greutatea redusa si un volum scazut de apa radiatoarele din otel Ferroli GR F sunt o solutie optima pentru aplicatiile rezidentiale 

Estimează preț transport

Ferroli

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Caloriferele Ferroli GR F din otel de calitate superioara

Caloriferele Ferroli GR F sunt produse din otel de calitate superioara (cu grosime de 1,2 mm) si sunt acoperite, pentru protectie si o durabilitate ridicata, cu doua straturi de vopsea: primul epoxidic cu polimerizare in cuptor la 180 gr C, cu tratament anterior de degresare si fosfatare, la al doilea, de finisaj, cu pulberi epoxidice RAL 9010, conform DIN 55900 care asigura o rezistenta la coroziune de 200 ore in ceata salina si 500 ore in umidostat.

Gama completa cu unul, doua si trei randuri de panouri convective, ceea ce permite amplasarea acestora in orice ambient.
Cu greutatea redusa si un volum scazut de apa radiatoarele din otel Ferroli GR F sunt o solutie optima pentru aplicatiile rezidentiale cat si industriale.

Decorarea unei case este momentul cel mai potrivit pentru a face anumite schimbari pe care in mod normal nu ti le-ai fi permis. O trecere subtila de la vechile calorifere din fonta, la modernele calorifere din otel Ferroli pe care le poti gasi pe site-ul berluni.ro poate fi o schimbare pe cat de benefica, pe atat de estetica.

Montaj calorifere otel Ferroli

Ocupandu-ne putin de acest segment, si anume de cel al inlocuirii cu calorifere din otel Ferroli pe cele vechi si anoste, greoaie si dificil de intretinut, vom incerca sa punctam avantajele pe care acestea le ofera, astfel incat alegerea sa fie una pe cat de facila, pe atat de benefica.

Mai mult decat atat, nici macar investitia nu va fi una de mare amploare, fiind deja stiut faptul ca aceste calofiere din otel pot fi gasite la preturi foarte mici pe site-ul berluni.ro, accesibile oricarui client care simte nevoia unei schimbari radicale.

Pana nu de mult, gasirea unui surogat pentru caloriferele din fonta parea aproape imposibila. In mod cert, acestea au avut un rol foarte bine definit, si o functionalitate pe masura. Dincolo de a fi totusi usor inestetice, ele prezentau avantajul major pe care il conferea materialul in sine. Fonta este un element care se incalzeste destul de greu, insa care in mod proportional, la fel de greu se si raceste. Tocmai de aceea poate s-a recurs la folosirea acestui material pentru confectionarea caloriferelor si a radiatoarelor, deoarece beneficiul era transpus prin puterea de acoperire si durata de mentinere a caldurii intr-o incinta. Cu trecerea anilor insa, diferite modele de calorifere din otel au luat locul radiatoarelor din fonta, permitandu-ne sa ne bucuram de beneficiile pe care acestea le ofera.

 

De ce s-a facut trecerea catre caloriferele de otel Ferroli ?

Cu trecerea anilor, si acest segment de piata, cel al instalatiilor, a cautat sa aduca un plus de inovatie. De aceea, in ultimii ani ne-am confruntat cu un aflux de modele de calorifere otel, lansate pe piata ca surogat pentru radiatoarele din fonta. Daca despre caloriferele din aluminiu se stiu deja destul de multe informatii, despre noile calorifere din otel Ferroli se stie doar faptul ca sunt extrem de estetice si ca nu necesita intretinere speciala, precum in cazul celor din fonta, ce trebuie revopsite la anumite intervale de timp.

Daca esti in cautarea unor calorifere din otel Ferroli, va trebui sa afli cateva lucruri care ar putea constitui informatii foarte pretioase, mai ales datorita faptului ca investitia, o data facuta, este bine sa fie una dintre cele mai reusite.

Aceste calorifere din otel Ferroli au probabil cea mai scurta durata de viata dintre toate tipurile de radiatoare.

Aceasta perioada este cuprinsa intre cinci si cinsprezece ani, comparativ cu cele din fonta spre exemplu, a caror durata de viata este de peste 30 de ani. Cu toate acestea insa, durata scurta de viata poate constitui si un avantaj, prin faptul ca poate oferi amatorilor de schimbari arhitecturale posibilitatea de a executa mai multe schimbari de-a lungul timpului.

Modelele de radiatoare din otel Ferroli sunt deosebit de usoare, putandu-ne permite sa facem din nou o paralela cu caloriferele din fonta. Acestea sunt deosebit de grele, in vreme ce aceste calorifere din otel sunt foarte facil de transportat, tocmai datorita densitatii materialelor folosite . Otelul se incalzeste relativ repede, emanand o cantitate suficienta de caldura pe o anumita suprafata, insa numai in cazul unei dimensionari corecte. Este necesar sa stim care va fi suprafata pe care o avem de acoperit din punct de vedere al incalzirii, pentru a putea dimensiona corect  caloriferele de  otel Ferroli necesare pentru a acoperi intreaga arie a casei noastre.

Poate cel mai important decat orice este faptul ca aceste calorifere de otel rezista la temperaturi ridicate, contrar gurilor rele care au sustinut nu de putine ori ca aceste radiatoare nu ar face fata in aceste conditii.

Temperaturile maxime pe care aceste radiatoare le pot suporta sunt cuprinse intre 90ºC si 100 ºC, drept pentru care pot fi considerate ca fiind unele dintre cele mai eficiente corpuri de incalzire, prin care poate trece apa fierbinte preparata de catre o centrala termica.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere oțelCalorifer din otel Ferroli 22x900x800
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer din otel Ferroli 22x900x800
Garanție 10 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică 2429W
Culoare Alb
Tip calorifer 22
Grosime tablă 1,2mm
Înălțime 900 mm
Lungime 800 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer din otel Ferroli 22x900x800

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0