Calorifer din otel Konveks 22x600x600

Gama de radiatoare din otel compacte Konveks este cea mai popular gama din portofoliul de produse COPA. 

Estimează preț transport

Konveks

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

154 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună

lei (include TVA) 
Descriere

Calorifere din otel de Copa Konveks

Gama de radiatoare din otel compacte Konveks este cea mai popular gama din portofoliul de produse COPA. 

Aceast gama este destinata instalarii în cadrul sistemelor de încalzire centralizate.

  • Rezistenta­ la presiuni mari
  • Volum sczut de apa
  • Vopsele ecologice pe baza de apa, vopsire electrostatica cu pulberi epoxy polyester
  • Culoare RAL 9016 (Standard Mondial)
  • Rezistenta­ mare la coroziune
  • Usor de instalat (accesorii de prindere pe perete incluse) 
  • Ambalare premium împotriva distrugerilor la transport.

Decorarea unei case este momentul cel mai potrivit pentru a face anumite schimbari pe care in mod normal nu ti le-ai fi permis. O trecere subtila de la vechile calorifere din fonta, la modernele calorifere din otel Konveks pe care le poti gasi pe site-ul berluni.ro poate fi o schimbare pe cat de benefica, pe atat de estetica.

 Calorifer Otel Copa Konveks

 

De ce s-a facut trecerea catre caloriferele din otel Konveks?

Cu trecerea anilor, si acest segment de piata, cel al instalatiilor, a cautat sa aduca un plus de inovatie. De aceea, in ultimii ani ne-am confruntat cu un aflux de modele de calorifere otel, lansate pe piata ca surogat pentru radiatoarele din fonta.

Despre noile calorifere din otel Konveks se stie doar faptul ca sunt extrem de estetice si ca nu necesita intretinere speciala, precum in cazul celor din fonta, ce trebuie revopsite la anumite intervale de timp.

Daca esti in cautarea unor calorifere din otel Konveks, va trebui sa afli cateva lucruri care ar putea constitui informatii foarte pretioase, mai ales datorita faptului ca investitia, o data facuta, este bine sa fie una dintre cele mai reusite.

Aceste calorifere din otel Konveks au probabil cea mai scurta durata de viata dintre toate tipurile de radiatoare.

Aceasta perioada este cuprinsa intre cinci si cinsprezece ani, comparativ cu cele din fonta spre exemplu, a caror durata de viata este de peste 30 de ani. Cu toate acestea insa, durata scurta de viata poate constitui si un avantaj, prin faptul ca poate oferi amatorilor de schimbari arhitecturale posibilitatea de a executa mai multe schimbari de-a lungul timpului.

 Calorifere deosebit de usoare


Calorifere deosebit de usoare

Modelele de radiatoare din otel Konveks sunt deosebit de usoare, putandu-ne permite sa facem din nou o paralela cu caloriferele din fonta. Acestea sunt deosebit de grele, in vreme ce aceste calorifere din otel sunt foarte facil de transportat, tocmai datorita densitatii materialelor folosite . Otelul se incalzeste relativ repede, emanand o cantitate suficienta de caldura pe o anumita suprafata, insa numai in cazul unei dimensionari corecte.

Este necesar sa stim care va fi suprafata pe care o avem de acoperit din punct de vedere al incalzirii, pentru a putea dimensiona corect  caloriferele de  otel Konveks necesare pentru a acoperi intreaga arie a casei noastre.

Poate cel mai important decat orice este faptul ca aceste calorifere de otel rezista la temperaturi ridicate, contrar gurilor rele care au sustinut nu de putine ori ca aceste radiatoare nu ar face fata in aceste conditii.

Temperaturile maxime pe care aceste radiatoare le pot suporta sunt cuprinse intre 90ºC si 100 ºC, drept pentru care pot fi considerate ca fiind unele dintre cele mai eficiente corpuri de incalzire, prin care poate trece apa fierbinte preparata de catre o centrala termica.

Acest produs face parte din: CalorifereCalorifere oțelCalorifer din otel Konveks 22x600x600
 
Caracteristici
Date tehnice Calorifer din otel Konveks 22x600x600
Garanție10 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere de lucru1332W
CuloareAlb
Tip calorifer22
Grosime tablă1,5 mm
Înălțime600 mm
Lungime600 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Calorifer din otel Konveks 22x600x600

Adaugă prima părere

Compară 0