Centrala termica Ariston Cares Premium 30 kw

Centrala termica  Ariston Cares Premium  îmbină calitatea Ariston cu tehnologia condensării complete asigurând astfel un nivel superior de confort. Centrala termica  Ariston Cares Premium oferă un design atractiv, conceput în totalitate în Italia, fiind expresia tradiţiei designului unic Ariston

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

3.500 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreunăAccesorii
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
99 lei
Interfata sistem Ariston Sensys

Interfata sistem Ariston Sensys

Interfaţa de sistem SENSYS vă permite să dialogaţi cu centrala din spaţiul preferat din casa dvs. Puteţi să instalaţi...
421 lei
Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzorul de mediu permite controlarea temperaturii mediului şi a modalităţii de încălzire din zona în care este...
228 lei
Sonda externa Ariston

Sonda externa Ariston

Sonda exteriora Ariston face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur...
89 lei
 
Descriere

Centrala termica  Ariston Cares Premium  îmbină calitatea Ariston cu tehnologia condensării complete asigurând astfel un nivel superior de confort termic

EFICIENTA ENERGETICA CU CENTRALA TERMICA ARISTON

Datorită tehnologiei condensării, Centrala termica  Ariston Cares Premium vă asigură o reducere de până la 35% a valorii facturii de gaz, în comparaţie cu o centrală convenţională cu o vechimede 10 ani.

 centrala termica ariston cares premium

DESING SI TEHNOLOGIE CU CARES PREMIUM

Centrala termica  Ariston Cares Premium oferă un design atractiv, conceput în totalitate în Italia, fiind expresia tradiţiei designului unic Ariston. Noul afişaj LCD a fost proiectat pentru maximizarea uşurinţei în utilizare, permiţând navigarea facilă şi controlul complet asupra tuturor parametrilor de lucru ai Centrala termica  Ariston Cares Premium. Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectată, făcând instalarea şi întreţinerea Centrala termica  Ariston Cares Premium mult mai uşoară şi rapidă,reducând astfel costurile de întreţinere.

CONFORT CU ARISTON

Schimbătorul de căldură asigură disponibilitatea imediată a apei calde menajere. Prin noul cronotermostat puteţi  gestiona cu uşurinţă temperatura camerei, pentru un confort termic maxim. Dimensiunile mărite ale vasului de expansiune şi geometria optimizată a schimbătorului de căldură fac această centrală termică potrivită pentru încălzirea spaţiilor mari.

ariston cares premium

CALITATE

  •   Datorită noului interior metalic, Centrala termica  Ariston Cares Premium se caracterizează printr-o rezistenţă extrem de ridicată, garantând un ciclu de viaţă foarte lung;
  •   Centrala termica  Ariston Cares Premium a fost testată în condiţii de funcţionare maximă timp de 11000 de ore, în cele mai dificile condiţii, pentru a asigura fiabilitate mai mare în timp şi un nivel desăvârșit de confort;
  •   Adăugarea filtrului pe returul instalaţiei de încălzire garantează protecţia centralei împotriva acumulării impurităţilor din apă;
  •   Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului, protejând astfel atât centrala termică, cât şi întregul sistem

 panou comanda ariston cares premium

LEGENDĂ PANOU COMANDA CENTRALA TERMICA ARISTON

1. Tasta ON/OFF și selectare modalitate de funcţionare (vară / iarnă) 2. Taste +/- reglarea temperaturii în circuitul sanitar 3. Display 4. Taste +/- reglarea temperaturii in circuitul de incalzire 5. Tasta reset

TEHNOLOGIE ECOLOGICA CU CENTRALA CARES PREMIUM

Tehnologia condensarii devine în prezent din ce în ce mai cunoscută.Utilizarea unei centrale în condensare poate reduce consumul de gaz cu până la 35%  faţă de o centrală convenţională, acest lucru însemnând o reducere imediată a cheltuielilor pentru utilizator.

ANGAJAMENT PENTRU CONFORT SI EFICIENTA CU ARISTON CARES PREMIUM

Alegerea unei centrale în condensare ,Centrala termica  Ariston Cares Premium, este cea mai bună modalitate de a economisi bani şi de a proteja mediul înconjurător, tehnologia condensării având un impact redus asupra mediului(-75% emisii de NOx şi CO). Astfel, îţi poţi îmbunătăţi stilul de viaţă, fără a renunţa la confortul termic.

Ariston areușit întotdeauna să îmbine cu succes tehnologia confortului cu aceea a eficienţei energetice. Aceștia sunt cei doi piloni ai cercetărilor ariston care ii inspira, iră în dezvoltarea produselor cu eficienţă înaltă, fără nici un compromis pentru confortul utilizatorului final.

Cu gândul la mediu și la clienţii noștri căutăm în mod constant noi soluţii, iar Centrala termica  Ariston Cares Premium este un exemplu în acest sens. Pentru Ariston, eficienţa energetică nu înseamnă doar respect pentru mediu, ci și reducerea cheltuielilor utilizatorului.    

Centrala serveşte pentru încălzirea agentului termic la o temperatură mai mică decât temperatura de fierbere. Centrala termica Ariston trebuie să fie racordată la o instalaţie de încălzire şi la o instalatie de apă menajeră, ambele dimensionate în conformitate cu prestaţiile şi cu puterea centralei.

Înainte de a racorda centrala este necesar să efectuaţi o spălare atentă a conductelor instalaţiilor pentru a îndepărta eventualele reziduuri de la filetare, de la sudură sau murdăriile care pot compromite corecta funcţionare a centralei, să verificaţi pregătirea (dotarea) centralei pentru funcţionarea cu tipul de gaz disponibil (citiţi cele prezentate pe eticheta ambalajului şi pe placa de timbru cu caracteristicile centralei), să verificaţi ca nu cumva coşul de evacuare gaze arse (fum) să fie întrerupt (gâtuit) şi ca nu cumva să fie racordate şi alte evacuări de la alte aparate, cu excepţia cazului în care acest lucru s-a realizat pentru a servi mai mulţi utilizatori conform celor prevăzute de Normele în vigoare.

ariston cares premiumcu berluni

In cazul racordării la coşuri de fum deja existente, dacă acestea sunt perfect curăţate şi să nu prezinte resturi de zgură, deoarece eventuala desprindere a acestora ar putea obstrucţiona trecerea gazelor arse (fumului) determinând situaţii periculoase, să verificaţi, în cazul racordării la coşuri de fum neadecvate, dacă acestea au fost intubate.

In prezenţa apelor cu o duritate foarte ridicată, va exista riscul de acumulare de calcar având ca şi consecinţă diminuarea eficienţei componentelor centralei, evitaţi instalarea centralei în zonele în care aerul de combustie conţine concentraţii de clor ridicate (ambient de tip piscină), şi/sau alţi produşi toxici precum amoniacul (salon de coafură), agenţii alcalini (spălătorie).

Aparatele de tip C, a căror cameră de combustie şi circuit de alimentare cu aer sunt izolate (etanşe) faţă de mediu, nu au limite datorate condiţiilor de aerisire şi volumului încăperii. Pentru a nu compromite funcţionarea normală (regulată) a centralei, locul de instalare trebuie să fie adecvat în raport cu valoarea temperaturii limită de funcţionare şi să fie protejat astfel încât centrala să nu intre în contact direct cu agenţii atmosferici.

Centrala este proiectata pentru instalarea pe perete, deci nu poate fi instalata pe pardoseala. Centrala trebuie instalata pe un perete adecvat, care sa sustina greutatea acesteia. La crearea unei încăperi tehnice se impune respectarea distanţelor minime care garantează accesibilitatea la componentele centralei.      

CLIP DE PREZENTARE CENTRALA TERMICA  ARISTON CARES PREMIUM

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ariston Cares Premium 30 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ariston Cares Premium 30 kw
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică30 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Centrala termica Ariston Cares Premium 30 kw
17-01-2016

Centrala

Pentru căsuța mea este perfecta , mulțumesc echipa Berluni !

Trimite părerea ta

Compară 0