Centrala termica Ariston Clas B Premium 24 kw FF

Dtorita tehnologiiei condensarii, Clas B premium va asigura o reducere de pana la 35% pe an avalori facturii de gaz.Datorita ca aceasta centrala termica cu boiler incorporat are pompa cu turatie variabila garanteaza o reducere suplimentara a consumului de energie electrica. 

ECONOMIE DE 350 RON

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

5.950 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
Accesorii
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
99 lei
Sonda externa Ariston

Sonda externa Ariston

Sonda exteriora Ariston face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur...
89 lei
Termostat de ambient ON/OFF T-Control

Termostat de ambient ON/OFF T-Control cu fir

Spre deosebire de termostatul simplu de cameră, permite un control mai complet al sistemului de încălzire
150 lei
Termostat Ariston de Camera Modulant

Termostat Ariston de camera modulant

Permite controlul temperaturii şi a modului de încălzire în zona în care este instalat.
151 lei
Termostat ambient Conter fara fir CT3W

Termostat ambient Conter fara fir CT3W

Termostatul de camera CT3W este construit pentru a da comanda de pornire sau de oprire unei centrale termice murale,...
178 lei
 
Descriere

Centrala termica Ariston cu boiler incorporat de 40 litri

Eficienta energetica cu Clas B Premium

Dtorita tehnologiiei condensarii, Clas B premium va asigura o reducere de pana la 35% pe an avalori facturii de gaz.Datorita ca aceasta centrala termica cu boiler incorporat are pompa cu turatie variabila garanteaza o reducere suplimentara a consumului de energie electrica. Functia auto impreuna cu accesoriile modulante pentru termoreglare ajuta la evitarea fluctuatiilor de temperatura si asigura un consum redus .

Centrala Termica Ariston cu boiler incorporat cu berluni

Desing si Tehnologie cu Centrala aristo Clas B Premium

Centrala Clas B Premium ofera o utilizare simpla si o monitorizare facila a modului de functionare a centralei Ariston, datorita codurilor de anomalii care se pot vedea foarte usor pe dispayul panoului de comanda LCD digital. Datorita interfatei Bus incluse, centrala termica Cals B premium este conceputa pentru gestionarea dispozitivelor de termoreglare multizonala, precum si gestionarea sistemelor solare. Prin adaugare dispozitivului Clima Manager, puteti controla prin telecomanda centrala Ariston Clas B premium si dispozitivele modulante de termoreglare.

Confort cu Noua Centrala Ariston cu boiler incorporat

Compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare si functia auto permit evitarea fluctuatiilor di varfurilor de tempertura, asigurand o temeratura constanta pentru un confort termic maxim. Functia confort asigura apa calda instant, timp de 30 minute de la prima solicitare, eliminand tipii morti. Dtorita boilerului incorporat de 40 litri, se poate asigura un debit de apa calda c consum, de pana la 27 l/min.Vasul de expansiune are capacitatea marita pentru aputea utiliza centrala Ariston la incalzirea unor spatii mai mari.

Calitate cu Ariston Clas B Premium

Centrala Clas B Premium este fabricata din cele mai bune materiale deisponibile pe pita, otelul inoxidabil utilzat pentru producerea schimbatorului de caldura principal si schimbatorului de caldura pentru producerea paei calde de consum, acest material garanteaza flexibilitate si durata idelungata de viata penru centrala Ariston. Ventilatorul de aer are turatie variabila ce permite unflux de aer care asigura o combustie corespunzatoare pentru un radament aprope unitar. Utilizarea sistemelor antiblocare previne inghetul si formarea calcarului, protejand nu doar centrala termica ci intreg sistemul de incalzire si distributie apa calda de consum.

Centrala Termica Ariston

Atitudine ecologica cu Centrala Ariston si specialisti berluni

Berluni impreuna cu Ariston sunt procupati de calitatea vietii si din acest considerent depun eforturi pentru a o imbunatati constant. Tehnologia condensarii va permite sa va pastrati stilul de viata si oboceiurile, fara a renunta la confortul termic si la starea dumneavoastra de bine. Toate acesta cu o atentie speciala acordata mediului inconjurator toate acestea datorita reducerii consumului de combustibil si reducerii emisiilor de gaze. Berluni si Ariston abirdeaza viitorul din perspectiva ecologica si economica.

Berluni  va prezinta Centralele Ariston care datorita noului amortizor de zgomot puteti  uita de centrala. Din acest motiv noile centrale Ariston sunt prevazute cu panouri fonoizolante pentru a reduce nivelul de zgomot produs in timpul functionarii in parametri normali ai centralei termice.

Directiva ERP

Aceasta centrala va respecta standarele minime de performanta stabilite de regulamente privind protectia ecologica. Aceasta este o prevedere a Directivei Ecodesign (ErP) de instituire a unui cadru pentru stabilirea cerintelor in materie de proiectare ecologica aplicabile produselor cu impact energetic. Ea este aplicabila centralelor termice pe gaz si pe motorina, pompelor de caldura, instalatiilor de cogenerare si boilerelor pentru prepararea apei calde menajere. 

De asemenea, echipamentele si sistemele cu o putere de pana la 70 kW trebuie sa prezinte o eticheta energetica, deja consacrata in cazul electrocasnicelor sau produselor electronice. Cu ajutorul diferitelor culori si litere, aceasta permite consumatorilor sa stabileasca dintr-o privire eficienta energetica a unui produs.
Ariston, prin gama sa de produse cu eficienta energetica ridicata, cum ar fi centralele termice cu condensare, este pregatit deja sa raspunda tuturor cerintelor rezultate prin intrarea in vigoare a noii reglementari.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ariston Clas B Premium 24 kw FF
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ariston Clas B Premium 24 kw FF
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler incorporat
Putere termică24 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime900 mm
Lungime600 mm
Lățime460 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Ariston Clas B Premium 24 kw FF

Adaugă prima părere

Compară 0