Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo 30 kw

Centrala termica Clas Premium Evo este o nouă soluţie pentru confortul dumneavoastra, ce utilizeaza tehnologie inovatoare în măsura să reutilizeze energia gazelor de ardere

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

3.950 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreunăAccesorii
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
99 lei
Interfata sistem Ariston Sensys

Interfata sistem Ariston Sensys

Interfaţa de sistem SENSYS vă permite să dialogaţi cu centrala din spaţiul preferat din casa dvs. Puteţi să instalaţi...
421 lei
Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzorul de mediu permite controlarea temperaturii mediului şi a modalităţii de încălzire din zona în care este...
228 lei
Sonda externa Ariston

Sonda externa Ariston

Sonda exteriora Ariston face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur...
89 lei
 
Descriere

Centrala termica Clas Premium Evo este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare, tehnologia inovatoare în măsura să reutilizeze energia gazelor de ardere, crescând eficienţa termică şi micşorând noxele eliminate.Clas Premium Evo se caracterizează prin designul său inovator, atractiv şi de dimensiuni mici, care o face potrivită pentru orice tip de mobilier.

Eficienta energetica cu Clas Premium Evo

Datorităte thnologiei condensării, Clas Premium Evovă asigură o reducere de până la 35% avalorii facturii de gaz. Spre deosebire de o pompă convenţională, pompa cu două turaţii garantează o reducere cu 30% a consumului de energie electrică. “FuncţiaAUTO” împreunăcu accesoriilemodulantepentru termoreglareajutălaevitarea fluctuaţiilorde temperatură şi asigurăun consumredus.

 panou comanda clas premium evo

Legenda panou comanda Centrala Termica Ariston  Clas Premium Evo

1. Display 2. Taste +/- reglarea temperaturii în circuitul menajer 3. Tasta MODE - selectare modalitate de funcţionare          (vară / iarnă) 4. Manometru 5.  Functia AUTO si/sau Functia Confort ,   buton activare/dezactivare 6. Tasta ESC 7. “encoder” programmazione 8.    Tasta Ok 9.  Tasta ON/OFF 11. Tasta RESET 12. Taste +/- reglarea temperaturii de încălzire

Design si tehnologie cu Centrala Clas Premium Evo

Centrala Clas Premium Evo oferă cel mai atractiv design din categoria sa, datorită liniilor atent studiate şi a formei exterioare deosebite.

Afişajul LCD multifuncţional cu iluminare de fundal permite o navigare facilă şi un control complet asupra tuturor parametrilor, precum şi vizualizarea codurilor de eroare afişate de sistemul de autodiagnoză.

CentralaClasPremium Evoare capacitateade controlcomplet asuprasistemului datorită protocoluluidecomunicaţieBusBridgeNet®şi interfeţei sistemului,Sensys,puteţi gestionacuuşurinţă toate componentelesistemului

centrala termica clas premium evo

Confort cu ariston

Silenţionzitate şi confort acustic excelente în casa dumneavoastră: centrala Clas Premium Evo este echipată cu un nou amortizor de zgomot optimizat pentru o funcţionare silenţioasă. Reglare extrem de precisă a puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură, datorită raportului de modulare 1:4. Compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare şi „funcţia auto” permit evitarea fluctuaţiilor şi vârfurilor de temperatură, asigurând o temperatură constantă pentru un confort termic maxim.

„Funcţia confort” asigură apă caldă instant, timp de 30 de minute de la prima solicitare, eliminând timpii morţi. Datorită schimbătorului de căldură pentru apă caldă menajeră cu capacitate mai mare, puteţi obţine şi mai multă apă caldă.

Calitate cu ariston clas premium evo

Centrala Clas Premium Evo este fabricată din cele mai bune materiale disponibile pe piaţă: oţelul inoxidabil utilizat pentru schimbătorul principal de căldură şi pentru schimbătorul de căldură pentru apă caldă menajeră garantează fiabilitate ridicată şi o durată de viaţă îndelungată. Adăugarea filtrului pe returul instalaţiei de încălzire protejează centrala împotriva acumulării impurităţilor în apă.

Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului, protejând astfel nu doar centrala termică murală, ci întregul dumneavoastră sistem.

Ventilatorul cu turaţie variabilă asigură un flux de aer precis pentru a permiteo combustie corespunzătoare. Comutatorul integrat de presiune minimă asigură protecţia centralei împotriva funcţionării încondiţii de joasă presiune.

ariston clas premium evo si berluni

Toate centralele termice murale Ariston sunt proiectate pentru a avea un impact redus asupra mediului înconjurător. Tehnologia Ariston optimizează funcţionarea centralei termice murale pentru a reduce cât mai mult posibil consumul de combustibil şi emisiile de noxe generate (întotdeauna cu un pas înaintea reglementărilor europene), reducând cu până la 35% factura dumneavoastră la energie.

Calitatea Ariston este garantată: toate centralele termice murale Ariston sunt testate în timpul fazei de producţie şi înainte de a fi livrate pe piaţă. Teste practice: performanţele centralelor termice murale sunt testate timp de cel puţin două ierni în casele oamenilor, pentru a verifica performanţele în condiţii de funcţionare într-o locuinţă reală.

Toate produsele Ariston sunt proiectate pentru o funcţionare intensă în timp, fără a fi suprasolicitate. Prin intermediul testelor de „Funcţionare accelerată”, la putere maximă, timp de mai multe ore, Ariston simulează funcţionarea centralelor termice murale pe perioade de ani de zile, pentru a garanta aceleaşi performanţe în timp.

Functionare cu instalatii de incalzire in pardoseala 

In instalatiile de incalzire in pardoseala, montaţi un termostat de siguranţă pe turul incalzirii in pardoseala. Pentru conexiunea electrică a termostatului consultaţi paragraful “Racordări Electrice”. În cazul unei temperaturi de tur prea ridicate, centrala termică se va opri atât în regim apă caldă menajeră, cât şi în regim încălzire, iar pe afişaj va apărea codul de eroare 1 16 “termostat pardoseală deschis”. Centrala termică reporneşte la închiderea termostatului cu rearmare automată. În cazul în care instalarea unui termostat nu este posibilă, instalaţia pardoselii va trebui să fie protejată cu o supapă termostatică sau cu un by-pass pentru a împiedica atingerea unei temperaturi prea ridicate la nivelul pardoselii.

Evacuare condens

Eficienţa energetică ridicată produce condens, care trebuie să fie eliminat. În acest scop, folosiţi un furtun de plastic plasat în aşa fel încât să evitaţi orice stagnare a condensului în interiorul centralei termice. Acest furtun trebuie să fie racordat la un sifon de evacuare, cu posibilitate de control vizual. Respectaţi normele de instalare în vigoare din Romania şi conformaţi-vă eventualelor reglementări ale autorităţilor locale şi ale organismelor de sănătate publică. Verificaţi montarea tubului de evacuare a condensului: - el nu trebuie să fie strâns în momentul racordării - el nu trebuie să formeze un gât de lebădă - aveţi grijă să-l destupaţi în aer liber din sifon. Pentru evacuarea condensului, utilizaţi numai canalizările corespunzătoare normelor. Debitul condensului poate atinge 2 litri / oră. Condensul fiind de natură acidă (PH aproape de 2), va trebui să luaţi toate măsurile de precauţie înainte de intervenţie.

Clip de prezentare pentru Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Ariston Clas Premium Evo 30 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo 30 kw
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în Zona A
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică30 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime770 mm
Lungime315 mm
Lățime400 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo 30 kw

Adaugă prima părere

Compară 0