Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 24 kw

Centrala termica Clas Premium Evo NET cu control prin internet. Include Gateway si sistemul inteligent Ariston Sensys. Practic tot ceea ce aveti nevoie pentru a controla centrala Clas Premium Evo NET prin orice dispozitiv conectat la internet. Noua gama de centrale inteligente Ariston.

Economisesti cu pana la 25% mai mult cu acest sistem inteligent !

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

4.000 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Cu dimensiuni reduse, cu functii de ultima generatie si cu o eficienta foarte mare, Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW este o centrala termica foarte interesanta, care se va potrivi de minune in locuinta dumneavoastra. Uimeste prin faptul ca dispune de un sistem inteligent, Ariston Sensys si de un Gateway care permite controlul rapid prin internet.

Cei de la Ariston au gandit-o in asa fel incat sa asigure economii foarte mari, sa reziste foarte mult si evident, sa incalzeasca bine.

Cum functioneaza sistemul Ariston Internet pentru centrala Clas Premium Evo NET

Functionare sistem Ariston Net

Sistemul Ariston Net este pe cat se poate de simplu pe atat de briliant. Gateway-ul se conecteaza la centrala termica Clas Premium Evo Net (si la alte produse de incalzire Ariston) prin platforma Ariston Cloud, platforma ce are grija total de datele tale.

Cu ajutorul aplicatiilor disponibile pentru smartphone (iOS si Android), cat si prin intermediul aplicatiei web (accesibila de pe orice device conectat la internet), poti accesa centrala ta Ariston oriunde ai fi.

In acelasi timp, inovativul sistem de service Ariston. iti ofera prin platforma de managment integrata acces la depanarea centralei termice direct cu un tehnician de service autorizat. Performatele centralei tale sunt automat monitorizate pentru ca tu sa stai fara griji.

Ariston NET schimba complet modul cum vei privi de acum incolo incalzirea in casa ta. Beneficiezi de rapoarte complexe privind consumul de energie si apa calda in casa ta.


Ce poti face cu ajutorul interfetei inteligente Sensys a aplicatiei Ariston Net?

Toate setarile si statisticile sistemul Sensys au fost redesenate pentru a putea fi vizualizate cu ajutorul telefonului tau mobil.


Aplicatie Ariston NET


Puteti accesa rapid setarile centralei.
Aplicatia va ofera sansa de a sti detalii despre setarile centralei Ariston Clas Premium Evo Net de la distanta. Puteti sti ce temperatura este in casa si puteti modifica aest aspect. De asemenea, puteti chiar sa si opriti functionarea intregului aparat.

Puteti  sa ii programati functionarea. Nu trebuie sa fiti acasa pentru a programa centrala pentru intreaga saptamana. Puteti face acest lucru direct de pe telefon, schimband programul pentru o zi sau pentru urmatoarele 7.

Puteti primi sfaturi de economisire. Cu siguranta va place sa economisiti: bani, curent, energie, gaz, etc. Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW va permite sa faceti stari care sa creasca eficienta energetica si sa scada cheltuielile.

Primiti o multime de rapoarte in ceea ce priveste consumul. Class Premium Evo Net va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, in ceea ce privesc consumul. Pentru un consum foarte eficient, puteti chiar sa integrati sistemul cu sistemele solare Ariston.

Sunteti alertat in cazul unei probleme. Aplicatia Ariston Net ofera informatii despre eventualele eror, in asa fel incat sa stiti ce sa faceti.

Puteti sa setati modul vacanta. Acest modul este ideal, deoarece va ofera caldura exact atunci cand aveti nevoie ( cand va intoarceti acasa din vacanta sau dintr-o delegatie) si mentine centrala in modul anti inghet.


Sistemul Ariston Sensys

Centrala Ariston Clas Premium Evo NET include interfata Sensys. Aceasta dispune de toate functiile enumerate mai sus. Cat timp esti acasa poti folosii aceasta interfata pentru a aduce modificari modului de functionare al centralei.

Clas Premium Evo Net Sensys


Centrala termica Clas Premium Evo NET este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare, tehnologia inovatoare în măsura să reutilizeze energia gazelor de ardere, crescând eficienţa termică şi micşorând noxele eliminate.Clas Premium Evo NET se caracterizează prin designul său inovator, atractiv şi de dimensiuni mici, care o face potrivită pentru orice tip de mobilier.

Caracteristici tehnice ale centralei Clas Premium EVO net

Ariston Premium Evo Net 24 KW vine la pachet cu intregul Kit de evacuare si este instalata si pusa in functiune in mod gratuit. Prezinta o putere termica de 24 KW, ceea ce inseamna o eficienta foarte buna, are un tiraj fortat si poate sa incalzeasca fara probleme suprafete de pana la 140 de metri patrati. Practic, face fata aproape oricarei locuinte, de la garsoniere pana la case de dimensiuni foarte mari.

Alimentarea centralei este facuta la o tensiune de 240 V iar temperatura maxima atinsa este de 80 de grade Celsius.

Instalarea sa se face pe perete, ceea ce ofera posibilitatea unei economii serioase de spatiu.

 

Aspectul fizic al centralei

Clas Premium Evo este construita de Ariston cu scopul de a fi cat mai usor de instalat, de a se integra in orice tip de incapere si de a genera eficienta. Designul este foarte atractiv gratie liniilor foarte bine studiate, dar si gratie afisajului LCD care ii ofera o imagine futurista, perfecta pentru anul 2016.  Pe ecran veti putea descoperi toate codurile de eroare date de autodiagnoza, toti parametri si toate elementele de navigare.

 panou comanda clas premium evo

Legenda panou comanda Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo NET

1. Display
2. Taste +/- reglarea temperaturii în circuitul menajer
3. Tasta MODE - selectare modalitate de funcţionare (vară / iarnă)
4. Manometru
5.  Functia AUTO si/sau Functia Confort, buton activare/dezactivare
6. Tasta ESC
7. “encoder” programmazione
8. Tasta Ok
9. Tasta ON/OFF
11. Tasta RESET
12. Taste +/- reglarea temperaturii de încălzire


Cat de eficienta este Clas Premium Evo Net din punct de vedere energetic?

Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW dispune de mai multe tehnologii interesante, ceea ce duce la o eficienta foarte mare si la reduceri semnificative de costuri. Astfel, veti putea sa va bucurati de facturi de gaz cu pana la 35% mai mici, veti putea sa economisiti cu pana la 30% mai putina energi electrica si veti putea sa evitati fluctuatiile de temperatura, gratie functiei Auto.

Interior Ariston Clas Premium Evo Net 


Cat de confortabila este Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW?

Centrala construita de cei de la Ariston aduce confort pe toate planurile. In primul rand, avem confort temic, care este si cel vizat. Confortul acustic este si el foarte important, centrala fiind una deosebit de silentioasa. Noul amortizor de zgomot face functionarea extrem de prietenoasa cu auzul utilizatorului.

Tot in zona confortului putem sa amintim si de faptul ca dimensiunile centralei sunt mici iar aspectul fizic este unul placut. Astfel, putem vorbi si despre un confort vizual sau despre unul in exploatare.

Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW dispune inclusiv de o functie "confort" care asigura apa calda instant pana la 30 de minute de la prima utilizare.

Nu in ultimul rand, vorbim despre un confort psihic, deoarece Clas Premium Evo Net este construita cu materiale de cea mai buna calitate. Acestea ofera o garantie in ceea ce priveste rezistenta centralei pe termen lung.

 

Impact asupra mediului

Gratie tehnologiilor folosite de Ariston, consumul de combustibil este mai mic, ceea ce înseama ca numarul noxelor eliminate este si el mai mic. Pentru o garantie totala in ceea ce priveste impactul asupra mediului aceasta centrala este testata incepand cu faza de productie si terminand cu faza de livrare. Testele sunt efectuate chiar si pe locuinte reale, timp de 2 ierni.

Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW functioneaza inclusiv cu instalatii de incalzire in pardoseala.  Pentru o eficienta cat mai mare, trebuie sa fie montat un termostat de siguranta pe turul incalzirii. Acesta va porni si se va opri atunci cand temperaturile sunt prea mari sau prea mici. Instalatia din pardoseala are nevoie de o supapa termostatica sau de un by-pass pentru o siguranta cat mai mare.

Cu specificatii si valori perfecte, materiale de foarte buna calitate, un aspect placut, o greutate de doar 32 de kg si o clasa de eficienta energetica A, Ariston Clas Premium Evo Net 24 KW este o centrala termica ce merita sa fie prezenta in orice casa si ce poate sa ofere un control total asupra ambientului in care traiti. 


Calitate cu Ariston Clas Premium Evo NET

Centrala Clas Premium Evo este fabricată din cele mai bune materiale disponibile pe piaţă: oţelul inoxidabil utilizat pentru schimbătorul principal de căldură şi pentru schimbătorul de căldură pentru apă caldă menajeră garantează fiabilitate ridicată şi o durată de viaţă îndelungată. Adăugarea filtrului pe returul instalaţiei de încălzire protejează centrala împotriva acumulării impurităţilor în apă.

Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului, protejând astfel nu doar centrala termică murală, ci întregul dumneavoastră sistem.

Ventilatorul cu turaţie variabilă asigură un flux de aer precis pentru a permiteo combustie corespunzătoare. Comutatorul integrat de presiune minimă asigură protecţia centralei împotriva funcţionării încondiţii de joasă presiune.

Centru service Ariston Berluni

Toate centralele termice murale Ariston sunt proiectate pentru a avea un impact redus asupra mediului înconjurător. Tehnologia Ariston optimizează funcţionarea centralei termice murale pentru a reduce cât mai mult posibil consumul de combustibil şi emisiile de noxe generate (întotdeauna cu un pas înaintea reglementărilor europene), reducând cu până la 35% factura dumneavoastră la energie.

Calitatea Ariston este garantată: toate centralele termice murale Ariston sunt testate în timpul fazei de producţie şi înainte de a fi livrate pe piaţă. Teste practice: performanţele centralelor termice murale sunt testate timp de cel puţin două ierni în casele oamenilor, pentru a verifica performanţele în condiţii de funcţionare într-o locuinţă reală.

Toate produsele Ariston sunt proiectate pentru o funcţionare intensă în timp, fără a fi suprasolicitate. Prin intermediul testelor de „Funcţionare accelerată”, la putere maximă, timp de mai multe ore, Ariston simulează funcţionarea centralelor termice murale pe perioade de ani de zile, pentru a garanta aceleaşi performanţe în timp.


Functionare cu instalatii de incalzire in pardoseala 

In instalatiile de incalzire in pardoseala, montaţi un termostat de siguranţă pe turul incalzirii in pardoseala. Pentru conexiunea electrică a termostatului consultaţi paragraful “Racordări Electrice”. În cazul unei temperaturi de tur prea ridicate, centrala termică se va opri atât în regim apă caldă menajeră, cât şi în regim încălzire, iar pe afişaj va apărea codul de eroare 1 16 “termostat pardoseală deschis”. Centrala termică reporneşte la închiderea termostatului cu rearmare automată. În cazul în care instalarea unui termostat nu este posibilă, instalaţia pardoselii va trebui să fie protejată cu o supapă termostatică sau cu un by-pass pentru a împiedica atingerea unei temperaturi prea ridicate la nivelul pardoselii.Prezentare Sistem Ariston NETClip de prezentare pentru Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo NET

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 24 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 24 kw
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică24 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită140 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 24 kw

Adaugă prima părere

Compară 0