Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 30 kw

Centrala termica Clas Premium Evo NET cu control prin internet. Include Gateway si sistemul inteligent Ariston Sensys. Practic tot ceea ce aveti nevoie pentru a controla centrala Clas Premium Evo NET prin orice dispozitiv conectat la internet. Noua gama de centrale inteligente Ariston.

Economisesti cu pana la 25% mai mult cu acest sistem inteligent !

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

4.900 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Cum functioneaza sistemul Ariston Internet pentru centrala Clas Premium Evo NET

Functionare sistem Ariston Net

Sistemul Ariston Net este pe cat se poate de simplu pe atat de briliant. Gateway-ul se conecteaza la centrala termica Clas Premium Evo Net (si la alte produse de incalzire Ariston) prin platforma Ariston Cloud, platforma ce are grija total de datele tale.

Cu ajutorul aplicatiilor disponibile pentru smartphone (iOS si Android), cat si prin intermediul aplicatiei web (accesibila de pe orice device conectat la internet), poti accesa centrala ta Ariston oriunde ai fi.

In acelasi timp, inovativul sistem de service Ariston. iti ofera prin platforma de managment integrata acces la depanarea centralei termice direct cu un tehnician de service autorizat. Performatele centralei tale sunt automat monitorizate pentru ca tu sa stai fara griji.

Ariston NET schimba complet modul cum vei privi de acum incolo incalzirea in casa ta. Beneficiezi de rapoarte complexe privind consumul de energie si apa calda in casa ta.


Ce poti face cu ajutorul interfetei inteligente Sensys a aplicatiei Ariston Net?

Toate setarile si statisticile sistemul Sensys au fost redesenate pentru a putea fi vizualizate cu ajutorul telefonului tau mobil.


Aplicatie Ariston NET


Accesare rapida

Prima pagina iti ofera instat acces la informatiile principale legate de setarile existente in centrala Arisotn Clas Premium Evo NET, precum si de temperatura exista in casa. Ai poti face modificari legate de temperatura, poti seta diferite moduri (VARA, IARNA, VACANTA) sau chiar sa opresti functionarea centralei. Zona rosie este destinata functiei de incalzire calorifere, iar zona albastra este dedicata apei calde menajere.

Programare saptamanala
Cu ajutorul aplicatiei iti poti seta programul pentru intreaga saptamana. Beneficiezi de o vizualizare completa a saptamanii si a programului pe care centrala il are setat. Poti schimba usor si rapid programul pentru o singura zi sau pentru intreaga saptamana de lucru de exemplu.

Sfaturi de economisire
Ariston a pregatit un set automat de recomandari ce te vor ajuta sa imbunatatesti eficienta energetica in casa ta. Vei descoperi cum poti folosii centrala termica Ariston Clas Premium Evo Net intr-un mod cat mai bun cu putinta. Ce poate fi mai usor !

Rapoarte privind consumul
Poti vedea consumul existent in orice moment. Sistemul poate di integrat inclusiv cu sistemele solare Ariston

Sisteme de eroare
Sistemul Ariston Net este destinat in principal modului cum privesti termoreglarea casei tale, dar in acelasi timp te poate alerta instant in cazul unei defectiuni tehnice, sau a unei probleme legate de furnizarea agentului termic. In caz de eroare, atat tu cat si centrul de service Ariston (in caz ca ai optat pentru acest serviciu), sunteti alertati imediat.

Mod vacanta
Niciodata nu vei mai ajunge din vacanta in casa ta friguroasa. Sitemul dispune de modul vacanta, asa ca la reintoarcerea din concediu sistemul poate fi programat sa porneasca automat la o anumita data. In tot acest timp sistemul va rula in modul anti-inghet.

Sistemul Ariston Sensys

Centrala Ariston Clas Premium Evo NET include interfata Sensys. Aceasta dispune de toate functiile enumerate mai sus. Cat timp esti acasa poti folosii aceasta interfata pentru a aduce modificari modului de functionare al centralei.

Clas Premium Evo Net Sensys


Centrala termica Clas Premium Evo NET este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare, tehnologia inovatoare în măsura să reutilizeze energia gazelor de ardere, crescând eficienţa termică şi micşorând noxele eliminate.Clas Premium Evo NET se caracterizează prin designul său inovator, atractiv şi de dimensiuni mici, care o face potrivită pentru orice tip de mobilier.


Eficienta energetica cu Clas Premium Evo NET

Datorităte thnologiei condensării, Clas Premium Evo NET vă asigură o reducere de până la 35% avalorii facturii de gaz. Spre deosebire de o pompă convenţională, pompa cu două turaţii garantează o reducere cu 30% a consumului de energie electrică. “FuncţiaAUTO” împreună cu accesoriilemodulante pentru termoreglare ajută la evitarea fluctuaţiilor de temperatură şi asigură un consum redus.

 panou comanda clas premium evo

Legenda panou comanda Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo NET

1. Display
2. Taste +/- reglarea temperaturii în circuitul menajer
3. Tasta MODE - selectare modalitate de funcţionare (vară / iarnă)
4. Manometru
5.  Functia AUTO si/sau Functia Confort, buton activare/dezactivare
6. Tasta ESC
7. “encoder” programmazione
8. Tasta Ok
9. Tasta ON/OFF
11. Tasta RESET
12. Taste +/- reglarea temperaturii de încălzire


Design si tehnologie cu Centrala Clas Premium Evo NET

Centrala Clas Premium Evo oferă cel mai atractiv design din categoria sa, datorită liniilor atent studiate şi a formei exterioare deosebite.

Afişajul LCD multifuncţional cu iluminare de fundal permite o navigare facilă şi un control complet asupra tuturor parametrilor, precum şi vizualizarea codurilor de eroare afişate de sistemul de autodiagnoză.

CentralaClasPremium Evoare capacitateade controlcomplet asupra sistemului datorită protocolului de comunicaţie BusBridgeNet® şi interfeţei sistemului, Sensys, puteţi gestiona cu uşurinţă toate componentele sistemului.

Interior Ariston Clas Premium Evo Net


Confort cu Ariston

Silenţionzitate şi confort acustic excelente în casa dumneavoastră: centrala Clas Premium Evo este echipată cu un nou amortizor de zgomot optimizat pentru o funcţionare silenţioasă. Reglare extrem de precisă a puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură, datorită raportului de modulare 1:4. Compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare şi „funcţia auto” permit evitarea fluctuaţiilor şi vârfurilor de temperatură, asigurând o temperatură constantă pentru un confort termic maxim.

„Funcţia confort” asigură apă caldă instant, timp de 30 de minute de la prima solicitare, eliminând timpii morţi. Datorită schimbătorului de căldură pentru apă caldă menajeră cu capacitate mai mare, puteţi obţine şi mai multă apă caldă.


Calitate cu Ariston Clas Premium Evo NET

Centrala Clas Premium Evo este fabricată din cele mai bune materiale disponibile pe piaţă: oţelul inoxidabil utilizat pentru schimbătorul principal de căldură şi pentru schimbătorul de căldură pentru apă caldă menajeră garantează fiabilitate ridicată şi o durată de viaţă îndelungată. Adăugarea filtrului pe returul instalaţiei de încălzire protejează centrala împotriva acumulării impurităţilor în apă.

Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului, protejând astfel nu doar centrala termică murală, ci întregul dumneavoastră sistem.

Ventilatorul cu turaţie variabilă asigură un flux de aer precis pentru a permiteo combustie corespunzătoare. Comutatorul integrat de presiune minimă asigură protecţia centralei împotriva funcţionării încondiţii de joasă presiune.

Centru service Ariston Berluni

Toate centralele termice murale Ariston sunt proiectate pentru a avea un impact redus asupra mediului înconjurător. Tehnologia Ariston optimizează funcţionarea centralei termice murale pentru a reduce cât mai mult posibil consumul de combustibil şi emisiile de noxe generate (întotdeauna cu un pas înaintea reglementărilor europene), reducând cu până la 35% factura dumneavoastră la energie.

Calitatea Ariston este garantată: toate centralele termice murale Ariston sunt testate în timpul fazei de producţie şi înainte de a fi livrate pe piaţă. Teste practice: performanţele centralelor termice murale sunt testate timp de cel puţin două ierni în casele oamenilor, pentru a verifica performanţele în condiţii de funcţionare într-o locuinţă reală.

Toate produsele Ariston sunt proiectate pentru o funcţionare intensă în timp, fără a fi suprasolicitate. Prin intermediul testelor de „Funcţionare accelerată”, la putere maximă, timp de mai multe ore, Ariston simulează funcţionarea centralelor termice murale pe perioade de ani de zile, pentru a garanta aceleaşi performanţe în timp.

Functionare cu instalatii de incalzire in pardoseala 

In instalatiile de incalzire in pardoseala, montaţi un termostat de siguranţă pe turul incalzirii in pardoseala. Pentru conexiunea electrică a termostatului consultaţi paragraful “Racordări Electrice”. În cazul unei temperaturi de tur prea ridicate, centrala termică se va opri atât în regim apă caldă menajeră, cât şi în regim încălzire, iar pe afişaj va apărea codul de eroare 1 16 “termostat pardoseală deschis”. Centrala termică reporneşte la închiderea termostatului cu rearmare automată. În cazul în care instalarea unui termostat nu este posibilă, instalaţia pardoselii va trebui să fie protejată cu o supapă termostatică sau cu un by-pass pentru a împiedica atingerea unei temperaturi prea ridicate la nivelul pardoselii.

Evacuare condens

Eficienţa energetică ridicată produce condens, care trebuie să fie eliminat. În acest scop, folosiţi un furtun de plastic plasat în aşa fel încât să evitaţi orice stagnare a condensului în interiorul centralei termice. Acest furtun trebuie să fie racordat la un sifon de evacuare, cu posibilitate de control vizual. Respectaţi normele de instalare în vigoare din Romania şi conformaţi-vă eventualelor reglementări ale autorităţilor locale şi ale organismelor de sănătate publică. Verificaţi montarea tubului de evacuare a condensului: - el nu trebuie să fie strâns în momentul racordării - el nu trebuie să formeze un gât de lebădă - aveţi grijă să-l destupaţi în aer liber din sifon. Pentru evacuarea condensului, utilizaţi numai canalizările corespunzătoare normelor. Debitul condensului poate atinge 2 litri / oră. Condensul fiind de natură acidă (PH aproape de 2), va trebui să luaţi toate măsurile de precauţie înainte de intervenţie.Prezentare Sistem Ariston NETClip de prezentare pentru Centrala Termica Ariston Clas Premium Evo NET

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 30 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 30 kw
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică30 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Ariston Clas Premium Evo NET (control prin internet) 30 kw

Adaugă prima părere

Compară 0