Centrala termica Ariston Genus Premium Evo 30 kw

Centrala termica Genus Premium Evo este cea mai înaltă expresie a gamei Ariston. Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioara centralelor convenţionale.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

4.200 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreunăAccesorii
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
99 lei
Interfata sistem Ariston Sensys

Interfata sistem Ariston Sensys

Interfaţa de sistem SENSYS vă permite să dialogaţi cu centrala din spaţiul preferat din casa dvs. Puteţi să instalaţi...
421 lei
Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzor de camera ambiental Ariston cu fir

Senzorul de mediu permite controlarea temperaturii mediului şi a modalităţii de încălzire din zona în care este...
228 lei
Sonda externa Ariston

Sonda externa Ariston

Sonda exteriora Ariston face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur...
89 lei
 
Descriere

Centrala termica Genus Premium Evo 

Este cea mai înaltă expresie a gamei Ariston. Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioara centralelor convenţionale.

Genus Premium Evo oferă o performanţă mai mare printr-o tehnologie inovatoare, care îi permite să se autoregleze în funcţie de schimbările de temperatură exterioară şi interioară, rezultând economii de combustibil de până la 35%, comparativ cu o centrală convenţională.

Eficienta energetica cu Genus Premium Evo

Dtorita tehnologiiei condensarii, Genus Premium Evo  va asigura o reducere de pana la 35% pe an avalori facturii de gaz.Datorita ca aceasta centrala termica are pompa cu turatie variabila garanteaza o reducere suplimentara a consumului de energie electrica. Functia auto impreuna cu accesoriile modulante pentru termoreglare ajuta la evitarea fluctuatiilor de temperatura si asigura un consum redus .

Centrala termica Ariston Genus Premium Evo

Desing si Tehnologie cu Centrala Aristo Genus Premium Evo

Centrala Genus Premium Evo ofera o utilizare simpla si o monitorizare facila a modului de functionare a centralei Ariston, datorita codurilor de anomalii care se pot vedea foarte usor pe dispayul panoului de comanda LCD digital. Datorita interfatei Bus incluse si sistemului sensys, centrala termica Genus Premium Evo este conceputa pentru gestionarea dispozitivelor de termoreglare multizonala. 

Ariston Genus Premium Evo

Confort cu Noua Centrala Ariston in condensare

Compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare si functia auto permit evitarea fluctuatiilor din varfurilor de tempertura, asigurand o temeratura constanta pentru un confort termic maxim. Functia confort asigura apa calda instant, timp de 30 minute de la prima solicitare, eliminand tipii morti. Datorita schimbatorului de caldura pentru apa calda de consum cu capacitate mai mare, puteti obtine si mai multa apa calda.Confort acustic la cel mai inalt nivel datorita noului amortizor de zgomat optimizat.

Calitate cu Ariston Genus Premium Evo

Centrala Genus Premium Evo este fabricata din cele mai bune materiale deisponibile pe pita, otelul inoxidabil utilzat pentru producerea schimbatorului de caldura principal si schimbatorului de caldura pentru producerea paei calde de consum, acest material garanteaza flexibilitate si durata idelungata de viata penru centrala Ariston. Ventilatorul de aer are turatie variabila ce permite unflux de aer care asigura o combustie corespunzatoare pentru un radament aprope unitar. Utilizarea sistemelor antiblocare previne inghetul si formarea calcarului, protejand nu doar centrala termica ci intreg sistemul de incalzire si distributie apa calda de consum.

Atitudine ecologica cu Centrala Ariston si specialisti berluni

Berluni impreuna cu Ariston sunt procupati de calitatea vietii si din acest considerent depun eforturi pentru a o imbunatati constant. Tehnologia condensarii va permite sa va pastrati stilul de viata si oboceiurile, fara a renunta la confortul termic si la starea dumneavoastra de bine. Toate acesta cu o atentie speciala acordata mediului inconjurator toate acestea datorita reducerii consumului de combustibil si reducerii emisiilor de gaze. Berluni si Ariston abirdeaza viitorul din perspectiva ecologica si economica.

ariston genus premium si natura

Berluni  va prezinta Centralele Ariston care datorita noului amortizor de zgomot puteti  uita de centrala. Din acest motiv noile centrale Ariston sunt prevazute cu panouri fonoizolante pentru a reduce nivelul de zgomot produs in timpul functionarii in parametri normali ai centralei termice.

Directiva ERP

Aceasta centrala va respecta standarele minime de performanta stabilite de regulamente privind protectia ecologica. Aceasta este o prevedere a Directivei Ecodesign (ErP) de instituire a unui cadru pentru stabilirea cerintelor in materie de proiectare ecologica aplicabile produselor cu impact energetic. Ea este aplicabila centralelor termice pe gaz si pe motorina, pompelor de caldura, instalatiilor de cogenerare si boilerelor pentru prepararea apei calde menajere. 

De asemenea, echipamentele si sistemele cu o putere de pana la 70 kW trebuie sa prezinte o eticheta energetica, deja consacrata in cazul electrocasnicelor sau produselor electronice. Cu ajutorul diferitelor culori si litere, aceasta permite consumatorilor sa stabileasca dintr-o privire eficienta energetica a unui produs.
Bosch, prin gama sa de produse cu eficienta energetica ridicata, cum ar fi centralele termice cu condensare, este pregatit deja sa raspunda tuturor cerintelor rezultate prin intrarea in vigoare a noii reglementari.

Destinatia Centralaei Termica Ariston Genus Premium Evo

Acest aparat este destinat producerii apei calde pentru uz casnic.Trebuie să fi e racordat la o instalaţie de încălzire şi la reţeaua de distribuire apă caldă menajeră compatibile cu capacităţile şi puterile sale. Este interzisă folosirea în scopuri diferite de cele specifi cate. 

Instalaţia, întreţinerea (revizia) şi orice altă intervenţie trebuie sa fie efectuate în conformitate cu normele în vigoare şi conform instrucţiunilor furnizate de către constructor. 

Scurte informatii despre modul de amabalare, instalare si utilizare a centralei Ariston

Centrala este furnizată  într-un ambalaj de carton, după ce aţi scos ambalajul verificaţi integritatea aparatului şi asiguraţi-vă că elementele furnizate sunt complete. În cazul unor neconformităţi adresaţi-vă unui coleg. Elementele de ambalaj (benzile de plastic, saci de plastic, polistiren expandat, etc.) nu trebuie să fi e lăsate la îndemâna copiilor, deoarece sunt surse de pericole.

În cazul defecţiunilor şi /sau unei proaste funcţionări opriţi aparatul, închideţi robinetul de gaz şi nu încercaţi să îl reparaţi singur, adresaţi-vă personalului califi cat. Înainte de orice intervenţie de întreţinere (revizie) /reparaţie la centrală, trebuie să întrerupeţi alimentarea electrică a centralei aşezând întrerupătorul bipolar extern în poziţia “OFF”.

Eventualele reparaţii efectuate, folosind exclusiv piese de schimb originale, trebuie să fi e executate doar de tehnicieni califi caţi. Nerespectarea indicaţiilor de mai sus poate compromite siguranţa aparatului şi pentru aceasta constructorul nu este responsabil.

În cazul lucrărilor sau reviziilor structurilor aşezate în apropierea conductelor sau dispozitivelor de evacuare gaze arse şi a accesoriilor lor, scoateţi aparatul din funcţiune aşezând întrerupătorul bipolar extern în poziţia “OFF” şi închizând robinetul de gaz.

La terminarea lucrărilor puneţi personalul califi cat să verifi ce efi cienţa conductelorsau dispozitivelor.Pentru curăţarea componentelor externe, opriţi centrala şi aşezaţi întrerupătorul extern în poziţia “OFF”. Curăţaţi cu o cârpă umezită cu apă şi săpun. Nu folosiţi detergenţi agresivi, insecticide sau produse toxice. Respectarea normelor în vigoare permite o funcţionare sigură, ecologică şi o economie de energie. În cazul folosirii unui kit sau unui 

Clip de prezentare Centrala termica Ariston Genus Premium Evo

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ariston Genus Premium Evo 30 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ariston Genus Premium Evo 30 kw
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în Zona A
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică30 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime770 mm
Lungime400 mm
Lățime180 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Ariston Genus Premium Evo 30 kw

Adaugă prima părere

Compară 0