Centrala termica BUDERUS 35 KW Logamax plus GB162

Logamax plus GB162 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie inovator ALU plus şiaarzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5%.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

8.826 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala Termica Buderus Logamax Plus GB162 Noua Gerneratie

Pentru un plus de eficienţă energetică. Cine alege să se încălzească folosind tehnologia condensarii, se va încălzi cu adevărat eficient. Dar cine alege ultramoderna centrală termică cu condensare Logamax plus GB162 va fi cu un pas înaintea tuturor. Iar aceasta deoarece centrala termică Logamax plus GB162 utilizează la maximum energia disponibilă.

În comparaţie cu centralele obişnuite, tehnologia în condensare a lui Logamax plus GB162 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie inovator ALU plus şiaarzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5%.

logamax-plus-gb162-cu-berluni

Iar mulţumită tehnologiei FLOW plus şi a pompei de circulaţie cu reglare automată a turaţiei se economiseşte atât de multă energie electrică, încât Logamax plus GB162 este capabilăMsă respecte cele mai severe cerinţe ale clasei A de eficienţă energetică.

Centrala termică Logamax plus GB162 economiseşte atât energie, cât şi spaţiu. Formatul său extrem de compact vă aduce un mare avantaj, întrucât fiecare centimetru în minus înseamnă mai multă libertate în alegerea spaţiului în care se va monta. Instalaţia poate fi amplasată în orice nişă sau colţ de încăpere şi se remarcă prin montarea foarte simplă.NUn avantaj în plus: în funcţie de preferinţă Logamax plus GB162 vă va răsfăţa şi cu un confort deosebit de apă caldă.

Fără reproş Apă caldă menajeră mai multă, dimensiuni mai mici: o misiune pe care o îndeplineşte perfect un modul opţional – boilerul stratificat din oţel inoxidabil. Se poate „ataşa” foarte simplu la Logamax plus GB162 şi constituie o completare armonioasă, atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic. Acest procedeu ingenios face ca procesul de încălzire să fie continuu şi instalaţia să poată furniza neîntrerupt apă caldă menajeră. În cifre: 21.1 litri de apă timp de 10 minute la ∆T = 30 K, la o putere termică nominală de 33kW.

Schimbatorul de caldura circular Logamax Plus GB162 INOVATIE Buderus

centrala buderus condensare logamax plus 162

Un sistem deschis către viitor Integrare, extindere, modernizare: cu Buderus aveţi toate aceste opţiuni. Logamax plus GB162 e gata să utilizeze, de pildă, energia solară sau combustibilul solid. Totul ca şi cum ar fi automatizat.

Centrala termică Logamax plus GB162 este încă o dată economică datorită arzătorului ceramic cu modulaţiei ETA plus, care adaptează în mod optim energia la necesarul de căldură. Urmarea: mai puţine porniri ale arzătorului mai ales în domeniul puterilor mici şi, prin aceasta, rezultă un spor de eficienţă cu un consum foarte mic de combustibil.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica BUDERUS 35 KW Logamax plus GB162
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica BUDERUS 35 KW Logamax plus GB162
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler extern
Putere termică35 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime695 mm
Lungime520 mm
Lățime498 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica BUDERUS 35 KW Logamax plus GB162

Adaugă prima părere

Compară 0