Centrala Termica Buderus Logamax Plus GB172-35 iK - 35 kW Combi Alba

Centrala termica in condensare, pe gaz, Logamax plus GB172i este o noua generatie de centrala murala in condensare care ne suprinde cu un nou design avangardist, cu o eficienta ridicata si cu un consum redus. Cu o modulare a puterii de la 3,75kW pana la 35kW, GB 172i ofera o eficienta energetica ridicata.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
Accesorii
Termostat de ambient Ferroli FER 8

Termostat de ambient Ferroli FER 8

FER 8 este un termostat de camera conceput pentru a fi utilizat numai cu sistemul de control de incalzire.
Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau...
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
Termostat de ambient Ferroli romeo w

Termostat de ambient Ferroli Romeo W

Termostatul de ambient Ferroli Romeo W comanda la distanta open-therm, cu fir si programare saptamanala.
Termostat de ambient ON/OFF T-Control

Termostat de ambient ON/OFF T-Control cu fir

Spre deosebire de termostatul simplu de cameră, permite un control mai complet al sistemului de încălzire
Termostat Ariston de Camera Modulant

Termostat Ariston de camera modulant

Permite controlul temperaturii şi a modului de încălzire în zona în care este instalat.
Termostat de ambient fara fir salus 091 FLRF

Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o...
 
Descriere

Centrala termica Buderus Logamax plus GB172i 35kw Combi

Apa calda pentru toti

Logamax plus GB172i in versiunea Single este suficient de puternica pentru a produce apa calda menajera si caldura pentru locuinta dumneavoastra in mod economic si fiabil.

Funcţii integrate de preparare a apei calde menajere şi de încălzire.

Logamx plus GB172i este un echipament care este capabil sa produca atat cu apa calda menajera cat si cu caldura pentru locuita dvs. Variantele de putere din care puteti alege sunt de la 30 pana la 45 kW. Oricare din variantele de GB172i veti alege, veti obtine eficienta ridicata, economie si siguranta.

Consum redus, efect puternic: Interfaţa pentru utilizator Logamatic RC300.

Logamax GB172i poate fi echipat şi cu automatizarea Logamax EMS plus, cu eficienţă dovedită. Interfaţa pentru utilizator Logamatic RC300 vă permite să beneficiaţi pe deplin de potenţialul disponibil de economisire a energiei şi să creşteţi nivelul de eficienţă energetică până la clasa A.

Design inteligent la interior şi la exterior.

Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i conţine sticlă titan Buderus rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat, o inovaţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi al impactului vizual. Designul din sticlă, disponibil în culorile alb sau negru, se integrează perfect în orice tip de arhitectură.

Panou fontal Buderus GB172


In mod continuu conectat cu echipamentul

Datorită interfeţei pentru utilizator Logamatic RC300, sistemul de încălzire poate fi extins cu funcţii suplimentare iar utilizând Logamatic KM200 (comercializat separat), echipamentul poate fi conectat la internet, facilitând comunicarea online cu proprietarul imobilului sau furnizorul de energie termică.


Calitatea robusta

Echipamentele Buderus sunt ideale, pentru ca acorda atentie detaliilor. Punne in valoare maxima fiecare componenta, abtin cele mai bune rezultate pentru clientul nostru, pentru dumneavoastra.

Avangardist si durabil, incepand cu o tehnologia cu condensare de inalta eficienta si terminand cu interfata optionala pentru logamatic RC300, componentele tehnice de inalta calitate asigura o calitate excelenta si odurata lunga de utilizare acentralei termice logamax plus GB172i.

Interior Buderus Logamax GB172i

  1. Vas de expansiune: cu o capacitate de 12 litri, poate fi instalat cu ușurință chiar şi în sistemele de încălzire de mari dimensiuni.
  2. Suflantă cu turaţie variabilă: ventilatorul cu consum energetic redus atinge o putere mare, fiind în același timp foarte silențios și eficient.
  3. Modul de comandă Logamatic BC25: modulul de comandă cu eficienţă dovedită oferă tot ceea ce este necesar pentru majoritatea sistemelor, inclusiv acces direct prin partea din față pentru o instalare rapidă.
  4. Pompă Grundfos: Respectă prevederile directivei ErP fiind de înaltă eficienţă energetică (situată în spatele modulului de comandă BC25).
  5. Schimbător de căldură WB5: schimbătorul de căldură robust, fabricat din aliaj turnat de aluminiu-siliciu obținut prin procedeul turnării în nisip, atinge o putere de până la 42 kW. Accesul pentru mentenanţă permite o curățare rapidă şi temeinică.
  6. Injector Venturi: rapidă, fiabilă și robustă, această componentă nou patentată facilitează selecţia între diferite tipuri de gaz şi permite modulări de până la 5,25 kW.
  7. Automatizarea Logamatic RC300: integrată printr-un simplu click, oferă imediat funcţii suplimentare şi opțiuni pentru compatibilitatea cu sistemul.


Usor de instalat, usor de intretinut

Datorita sistemului de conectare cu eficienta dovedita si accesul simplu la toate componentele atat din fata, cat si din lateral, operatiunile de instalare si intretinere pot fi sfectuate rapid si simplu.

Injectorul Venturi: trecere foarte rapida de la gaz cu putere calorica mare la gaz cu putere calorica mica sau la gaz petrolifier lichefiat.

Incalzire in mod independent ,datorita injectorului Venturi inovator, centrala termiceca in condensare logamax plus GB 172i functioneaza cu toate cele trei tipuri de fgaz disponibile in comert (gaz cu putere caloarica mare la gaz cu putere calorica mica sau la gaz petrolifier lichefiat). Printr-o simpla rotire, puteti ajusta decalajul conductei de alimentare cu gaz de la setarile din fabrica pentru gaz cu putere calorica mare la cele pentru gaz cu putere calorica mica sau gaz petrolier lichifiat.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Buderus Logamax Plus GB172-35 iK - 35 kW Combi Alba
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Buderus Logamax Plus GB172-35 iK - 35 kW Combi Alba
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică35 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită300 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete
Înălțime840 mm
Lungime440 mm
Lățime350 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Buderus Logamax Plus GB172-35 iK - 35 kW Combi Alba

Adaugă prima părere

Compară 0