Centrala Termica Electrica 6 Kw Protherm Ray

Centralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizării în sisteme de încălzire centrală, utilizând apă caldă, cu circulaţie forţată. Ele prepară agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulaţie va fi distribuită la corpurile de încălzire.

Estimează preț transport

Protherm

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

2.083 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună

lei (include TVA) 
Descriere

Centrala electrica PROTHERM Ray

Centralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizării în sisteme de încălzire centrală, utilizând apă caldă, cu circulaţie forţată. Ele prepară agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulaţie va fi distribuită la corpurile de încălzire.

Cazanul electric are o funcţionare secvenţială. Cuplarea puterii se face în intervale de 0 - 75 secunde, cu o putere de max. 6 kW (2 kW pe fi ecare fază). Astfel se realizează o protecţie a reţelei de alimentare cu energie electrică şi este cuplată doar puterea efectiv necesară.

protherm 6kw

Pompa de circulaţie funcţionează de asemenea în mod economic. După decuplarea cazanului, pompa mai funcţionează 4 minute, astfel încât este utilizată toată căldura conţinută în apa din cazan. Astfel scad consumurile energetice şi uzura mecanică a pompei.

Corpul cazanului este montat în interiorul unei carcase metalice asamblată prin şuruburi. Conectarea atât la sistemul hidraulic cât şi la reţeaua electrică se realizează prin partea inferioară.

Aceste cazane sunt destinate montării pe perete. În cazul unui necesar termic mai mare se poate realiza legarea în cascadă a acestora. Cascada poate fi controlată de un singur termostat conectat la cazanul conducător.

Părţile componente ale cazanului sunt: schimbătorul de căldură cilindric, echipat cu elementele încălzitoare, hidroblocul (care conţine pompa de circualţie, senzorul de presiune, supapa de siguranţă).

Panoul de comandă şi semnalizare conţine: termomanometru, termostat de reglaj, LED-uri pentru semnalizarea nivelului de putere 1, 2, 3; butoane de cuplare a treptelor de putere 2, 3; LED pentru indicarea funcţionării cu energie cu tarif redus; indicator semnalizarea supraîncălzire (avarie).

Elementele interne de control şi siguranţă sunt contactoarele de cuplare, blocul electronic de cuplare a puterii şi termostatul de supraîncălzire. Pentru a compensa dilatările şi creşterile de presiune în sistem, cazanul are încorporat un vas de expansiune de 10 l.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala Termica Electrica 6 Kw Protherm Ray
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Electrica 6 Kw Protherm Ray
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Putere termică6 kw
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Electrica 6 Kw Protherm Ray

Adaugă prima părere

Compară 0