Centrala termica electrica Ecotermal MK-L 80-80 Kw Trifazata

Centrala termica electrica Ecotermal-MRE este o sursa de caldura modera ecologica proiectata pentru incalzirea centralizata a caselor de dimensiuni mici si medii. Principalele avantaje ale incalzirii cu energie electrica sunt: eficacitate, randament inalt, dimensiuni reduse in concordanta cu cerintele Uniunii Europene privind depozitarea deseurilor. 

Estimează preț transport

Ecotermal

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala electrica Ecotermal MK-L

Centrala termica electrica Ecotermal-MRE este o sursa de caldura modera ecologica proiectata pentru incalzirea centralizata a caselor de dimensiuni mici si medii. Principalele avantaje ale incalzirii cu energie electrica sunt: eficacitate, randament inalt, dimensiuni reduse in concordanta cu cerintele Uniunii Europene privind depozitarea deseurilor. Centrala electrica poate fi utilizata in orice sistem de incalzire centralizat cu incalzire directa prin acumulare sau sistem hibrid. Poate fi integrata deasemenea in sisteme pentru incalzire, in paralel cu functionare pe combustibil solid. Pentru functionarea in conditii de siguranta se recomanda instalarea unei pompe de circulatie in sistemul de operare asigurdnd circulatia fortata.

Corpul centralei este izolat termic si este echipat cu o unitate de control electrica, pompa de circulatie GRUNDFOS UPS/WILO, amplasata pe carcasa metalica cu prindere pe perete. Atat suprafata exterioara a centralei cat si corpul acesteia sunt vopsite electrostatic, ceea ce ii ofera rezistenta ridicata la coroziune. Toate modelele sunt echipate cu vas de expansiune, filtru de apa, valve de siguranta, controlori termici cu senzor nivel apa atasat in corpul centralei si manometru.

CONTROL PRIN RELEU Ecotermal 

 Sistemul executa controlul complex de încalzire locala al componentelor , în conformitate cu conditile de mediu. Centrala este reglata din fabrica la un regim de functionare in scopul de a prelungi durata de viata a componentelor si deasemenea pentru o fiabilitate ridicata.

Control si dispozitive pentru avertizare Panoul indicator - Led digital cu doua trepte de informatii .Afisaza temperatura prezenta sau temperatura prestabilita din panoul de control de pe centrala. Citirea se va face in grade Celsius. Indicator ecran cu cristal lichide .Afisaza - ziua, ora, si programul prezent.  - Buton AUTO/OFF .Comuta sistemul in modul incalzire  definit ca o prioritate pentru selectare sau stare prelungita. - Indicator luminos pentru functionare pompa de circulatie. Emite semnal luminos cand pompa de circulatie functioneaza.  - Buton  PRESET/ACTUAL ( W/X ) temperatura. Afi]aza reglajul stabilit sau  temperatura apa - Indicator luminos nivel redus.

ontrolor temperatua la interior - Led digital cu doua trepte de informatii. Afisaza temperatura ambientala curenta sau reglata din camera, din locul unde termostatul de ambient a fost instalat. Citirea se face in grade Celsius. - Buton  PRESET/ACTUAL temperatura. Afi]aza temperatura reglata a sistemul pe care o mentine in locatia respectiva sau temperatura curenta din locatia respectiva. Dispozitiv pentru determinare temperatura dorita. 

SISTEM PROTECTIE CENTRAL TERMICA ELECTRICA ECOTERMAL

Protectii si blocaje Protectie termica de urgenta la centrala. Este efectuata de catre un termostat mecanic de blocare cu limita de temperatura fixata- nu poate fi reglat. REACTIE Peste limita de temperatura, toate rezistentele sunt comutate in pozitia inchis. Pompa continua sa functioneze timp de 10 minute si se comuta in pozitia inchis. Semnalul luminos SUPRAINCALZIT este aprins pe panoul indicator.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala termica electrica Ecotermal MK-L 80-80 Kw Trifazata
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica electrica Ecotermal MK-L 80-80 Kw Trifazata
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Putere termică 80 kw
Tensiunea de alimentare 400 V
Temperatura maximă 80 grade C
Presiune maximă 3 bari
Volum 49 l
Mod instalare Pe perete
Culoare Alb
Înălțime 800 mm
Lungime 790 mm
Lățime 320 mm
Pompă circulație On/Off
Dimensiuni racorduri 2"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica electrica Ecotermal MK-L 80-80 Kw Trifazata

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0