Centrala Termica Electrica Ferroli 15 kw FEB COMFORT

Ferroli FEB COMFORT sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

2.925 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Centrala electrica Ferroli FEB Comfort

Ferroli FEB COMFORT sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.

Prin constructia deosebitaa a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionarea a procesului  de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli FEB COMFORT sunt  unele din cele e mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99%.

Gama de puteri pe care aceste echipamenete le acopera (15kw si 22,5 kw) cat si  posibilitatea de multiplicare a acestora prin cascadare asigura  solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale.

Cu un afisaj digital simplu si intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare cat si selectarea parametrilor de functionare .

Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli FEB COMFORT realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul a 2 elemente  incalzitoare in cazul modelului Feb Comfort 15, cu o putere de 2x7,5 kW si cu ajutorul celor 3 elemente incalzitoare cu o putere de 3x7,5kW in cazul variantei Feb Comfort 24.

Elementul incalzitor al centralelor este format din 3 rezistente, fiecare cu o putere de de 2,5 kW iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionare alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.

Pentru un confort superior centralelor electrice Ferroli FEB COMFORT permit prepararea in regim prioritar a apei calde menajera utilizand un boiler indirect Titano.

Ferroli FEB Confort

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala Termica Electrica Ferroli 15 kw FEB COMFORT
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Electrica Ferroli 15 kw FEB COMFORT
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăSe recomanda un boiler de 100l
Putere termică15 kw
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Electrica Ferroli 15 kw FEB COMFORT

Adaugă prima părere

Compară 0