Centrala termica electrica Ferroli 9 kw LEB TS

Gama de centrale murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

2.578 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Confort la nivel superior cu Centrala Electrica Ferroli LEB TS

Pentru a urma tendintele de dezvoltare în domeniu, Ferroli a decis sã lanseze pe piatã centralele electrice cu încãlzire directã din seria LEB TS cu o capacitate de 9kW.Acesta este o centralã de înaltã eficientã, ceea ce înseamnã cã întregul sistem de functionare este configurat independent de sistemul de încãlzire. Utilizarea centralei cu aplicatiile pentru care a fost conceput se realizeazã usor, prin intermediul panoului de control cu ecran LCD.

Gama de centrale murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.
Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionarea a procesului  de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli LEB TS sunt  unele din cele e mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99%.

central electrica ferroli cu berluni

Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli LEB TS realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare. Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionare alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.

Pentru un confort superior centralelor electrice Ferroli LEB TS permit prepararea in regim prioritar a apei calde menajera utilizand un boiler indirect (ex: Ecounit WT)
Cu o placa electronica de ultima generatie centrala electrica LEB TS permite in plus gestionarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cat si programarea perioadeide functionarea gratie cronocomandei incorporate.

Atunci când centrala funcţionează într-un sistem de încălzire închis cu vas de expansiune sub presiune, verificaţi anual presiunea vasului de expansiune. În starea rece, cu o scădere a presiunii reziduale sub limita stabilită de către compania responsabilă de montare, este necesară verificarea centralei de către personal specializat. Acest lucru nu se aplică în cazul primei încălziri sau la deschiderea supapei de siguranta. În astfel de cazuri, umpleţi sistemul cu apă urmând instrucţiunile.

Caracteristici electrice pentru Centrala electrica Ferroli LEB TS

1. Tensiune nominala de lucru: AC 220V/50Hz±5%; Interval tensiune de lucru: AC 220V±15%;

2. Temperatura depozitare: -20ºC~+80ºC;

3. Temperatura de utilizare: -10ºC~+70ºC;

4. Umiditate: 96%/pana la 40ºC;

5. Rezistenta izolatiei: ≥100MΩ/500V;

6. Tensiunea de lucru a pompei: AC 220V

7. Tensiunea de lucru a vanei cu 3 cai: AC 220V

8. Tensiunea de alimentare a bobinei contactorului: AC 220V

9. Senzor NTC boiler: 5VDC 20mA MAX

10. Senzor NTC tur: 5VDC 20mA MAX

11. Tensiune switch: 5VDC 20mA MAX

12. Intrare termostat de camera: 5VDC 20mA MAX (temperature controller)

13. Tensiune lucru senzor de presiune: 5VDC 20mA MAX

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala termica electrica Ferroli 9 kw LEB TS
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica electrica Ferroli 9 kw LEB TS
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăboiler extern
Putere termică9kw
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica electrica Ferroli 9 kw LEB TS

Adaugă prima părere

Compară 0