Centrala termica electrica Habitat 6 Kw Monofazica-Trifazica

Centrala termica electrica Habitat (Kospel) este destinata furnizării de agent termic pentru încălzire. Poate fi o sursă independentă de căldură sau poate coopera cu alte centrale. Aceasta permite cooperarea cu un boiler de apă fierbinte sau cu un schinbator de caldura de debit pe o bază prioritară.

Estimează preț transport

Kospel

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

CENTRALA TERMICA ELECTRICA HABITAT (Kospel)

CENTRALA TERMICA ELECTRICA HABITAT (Kospel) este destinata furnizării de agent termic pentru încălzire. Poate fi o sursă independentă de căldură sau poate coopera cu alte centrale. Aceasta permite cooperarea cu un boiler de apă fierbinte sau cu un schimbator de caldura de debit pe o bază prioritară. Centrala termica Habitat poate de asemenea să susțină sistemul solar în pregătirea apei calde menajere.

 

Centralele termice electrice Habitat au o modulație electronică a puterii în șase etape, datorită căreia parametrii de funcționare corespund în mod optim cererii de căldură. Cu o eficiență de 99,4%, aceasta asigură o funcționare eficientă din punct de vedere energetic. Sunt oferite serii de putere de la 4 la 24 kW, alimentate cu o putere trifazată de 400V. Există și modele de 4, 6 și 8 kW disponibile în versiunile cu o singură fază de 230V.

Pentru a asigura funcționarea cea mai economică, trebuie conectat un termostat de ambient la centrala, care permite programarea diferitelor temperaturi la anumite momente (de exemplu, Salus IT 500).

Centrala electrica este echipata din fabrică cu un vas de expansiune cu o capacitate de 6 litri. Acesta este închis într-o carcasă compactă, deci nu trebuie să-l plasați în altă parte a instalației. Centrala electrica este echipata, de asemenea, cu o supapă de presiune diferențială, așa-numita bypass. Se utilizează pentru a menține debitul minim în circuitul de încălzire. Datorită utilizării supapei, centrala și functionare rămâne silențioase - zgomotul în instalație este redus când supapele termostatice se opresc la închiderea radiatoarelor, debitul de apă al sistemului scade

Functionarea centralei electrice cu un boiler

Centrala electrica este echipat standard cu un modul de cooperare cu un boiler pentru prepararea apei calde menajere. Boilerlul poate fi echipat cu un termostat pe care va fi setată temperatura utilă a apei. În acest caz, temperatura apei din rezervor este setată pe panoul centralei. Un termostat sau un senzor de temperatură este conectat la centrala care controlează supapa de separare cu trei căi. Se recomandă utilizarea unei supape Honeywell cu următoarele simboluri: supapă - VCZMH6000E și actuator - VC6013ZZ00

Dimensiuni compacte

 

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala termica electrica Habitat 6 Kw Monofazica-Trifazica
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica electrica Habitat 6 Kw Monofazica-Trifazica
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldă Boiler extern
Putere termică 6 kw
Tensiunea de alimentare 240/400 V
Presiune maximă 3 bari
Volum 9L
Mod instalare Pe perete
Culoare Alb
Înălțime 710 mm
Lungime 418 mm
Lățime 252 mm
Pompă circulație Turație variabilă
Dimensiuni racorduri 3/4"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica electrica Habitat 6 Kw Monofazica-Trifazica

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0