Centrala Termica Electrica Vaillant 7 kw Eloblock VE

Vaillant oferă o variantă de centrală proprie care funcționează utilizând doar energie electrică. Centrala electrică ELOBLOCK VE 6 are funcția de încălzire a locuinței, iar dacă dorim suplimentar să asigure și prepararea apei calde menajere este necesar să instalăm un boilVer extern separat. 

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

2.975 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Microcentrala electrica Vaillant EloBlock VE

Centrala murala folosita pentru incalzirea centrala care utilizeaza apa ca si agent de incalzire. Sectiunea transversala a conductorului plin este de 1.5 mmp. Debitul nominal la un delta T de 10 K este de 774 l/h. Microcentrala poate fi conectata la reteaua de alimentare cu energie electrica si monofazat.

Vaillant oferă o variantă de centrală proprie care funcționează utilizând doar energie electrică. Centrala electrică ELOBLOCK VE 6 are funcția de încălzire a locuinței, iar dacă dorim suplimentar să asigure și prepararea apei calde menajere este necesar să instalăm un boilVer extern separat. Avantajul major al acestui tip de centrală este că nu necesită racordarea la sistemul de furnizare a gazului metan, fiind potrivită pentru oricine, mai ales dacă locuința nu dispune de posibilitatea racordării la gaz. Centrala este dotată cu panou de comandă prin care putem regla cu ușurință parametrii de funcționare, iar datorită interfaței speciale putem monitoriza programul de funcționare și, de asemenea, putem verifica starea centralei. Orice disfuncțiune este semnalizată printr-un led special, astfel încât să putem interveni eficient pentru rezolvarea acesteia.

Bucuria de a face alegerea corectã! CENTRALE ELECTRICE VAILLANT

CENTRALA TERMICA VAILLANT ELOBLOCK DE LA BERLUNI

Avantajele centralei electrice sunt în primul rând fiabilitatea ridicată și disponibilitatea. Aceasta poate fi instalată în orice tip de locuință, fără să fie necesară racordarea la gaze. Pentru a reduce o mare parte din costurile de exploatare putem utiliza și surse neconvenționale de energie, precum energia solară, astfel economisim și contribuim la diminuarea poluării.

Centrala electrică nu necesită instalații speciale, dispozitive auxiliare și alte aparaturi supimentare pentru a fi pusă în funcțiune. Pentru montarea unei centrale pe gaz trebuie să avem în vedere multe aspecte, precum reglementările în vigoare, măsuri de siguranță, ori alte piese pentru îmbunătățirea performanțelor centralei. Însă, centrala electrică poate fi utilizată direct, fără necesitatea instalării unei guri de evacuare ori a unei ventilații riguroase. Din acest motiv aceasta este sigur de utilizat, fără riscul scurgerilor de gaze. Pentru exploatarea acesteia nu este nevoie de autorizații și verificări regulate, care costă suplimentar.

Temperatura camerei impusă este temperatura care trebuie atinsă de încălzire în regimul de funcţionare „Încălzire“ sau în timpul ferestrelor de timp. Temperatură camerei impusă este asociată la calculul curbei de încălzire. Atunci când creşteţi temperatura impusă a camerei, deplasaţi curba de încălzire reglată paralel pe o axă la 45° şi astfel şi temperatura pe tur. Selectaţi temperatură impusă a camerei numai atât de ridicată cât să fie suficientă pentru confortul dumneavoastră personal (de ex. 20 °C). Fiecare grad în plus peste valoarea reglată înseamnă un consum de energie mai ridicat de aproximativ 6 % pe an.

VAILLANT CENTRALE ELECTRICE, PERFECTIUNEA INCALZIRII 

Protecţia contra îngheţului Instalaţia de încălzire şi conductele de apă sunt protejate suficient contra îngheţului, atunci când instalaţia de încălzire rămâne în funcţiune în timpul unei perioade de şi încăperile sunt suficient aduse la temperatură. Alternativ puteţi să goliţi instalaţia de încălzire şi produsul. Contactaţi meseriaşul specialist. 7.1 Funcţia de protecţie antiîngheţ Produsul este dotat cu o funcţie de protecţie contra îngheţului. Atunci când temperatura pe tur scade sub 8 °C, pompa de încălzire porneşte automat. Atunci când temperatura pe tur creşte din nou şi atinge 10 °C, pompa de încălzire se opreşte din nou automat. Când produsul este racordat la reţeaua de curent electric şi temperatura pe tur scade sub 5 °C, atunci produsul începe să funcţioneze automat şi încălzeşte circuitul de încălzire a produsului la cca. 25 °C. Când temperatura pe tur scade sub 3 °C, produsul execută un test de salt de presiune. Când testul de salt de presiune are rezultat pozitiv atunci produsul începe să funcţioneze şi încălzeşte circuitul de încălzire al produsului la cca. 25 °C. Când testul de salt de presiune are rezultat negativ atunci produsul se deconectează automat. Pe display este afişat F85.

Pentru o exploatare impecabilă a instalaţiei de încălzire presiunea de umplere trebuie să se situeze între 0,1 MPa şi 0,2 MPa (1,0 bar şi 2,0 bar) atunci când instalația de încălzire este rece. Dacă instalaţia de încălzire se întinde peste mai multe etaje, atunci poate fi necesară o presiune de umplere mai mare a instalaţiei de încălzire. Consultaţi-vă specialistul pentru aceasta. Dacă presiune de umplere a instalaţiei de încălzire scade sub 0,06 MPa (0,6 bar), atunci centrala se opreşte. Pe display apare mesajul de eroare F.22.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice electriceCentrala Termica Electrica Vaillant 7 kw Eloblock VE
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Electrica Vaillant 7 kw Eloblock VE
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Putere termică6 kw
Suprafață maximă încălzită56mp
Tensiunea de alimentare240/400V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Volum14L
Mod instalarePe perete
CuloareAlb
Înălțime740 mm
Lungime410 mm
Lățime310 mm
Pompă circulațieTurație variabilă
Dimensiuni racorduri3/4"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Centrala Termica Electrica Vaillant 7 kw Eloblock VE
06-12-2018

mulrumit!

O recomand cu incredere

Trimite părerea ta

Compară 0