Centrala Termica Ferroli 24 KW DivaCondens F24

DivaCondens este o centrală termica în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 103,5 %.

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

DivaCondens F24 este o centrala termica murala în condensatie cu randament ridicat, cu camera etansa, pentru încalzire si preparare de apa calda menajera in regim instant, care functioneaza cu gaz natural si este dotata cu sistem de control cu microprocesor.Cu un aspect compact ,cu panou de comanda digital cu dispay pe care sun afisati toti parametri de care avem nevoie.

Centrala termica DivaCondes incepem sa construim economic si eficient 

DivaCondens este o centrală murală în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv,centrala DivaCondens permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare.

Meniul ușor de utilizat asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, facilitează o asistență tehnică eficientă. Placa electronică de ultimă generație permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Selectarea ECO/COMFORT pentru centrala Ferroli divacondens

Aparatul este dotat cu o functie care asigura o viteza ridicata de preparare a apei calde menajere si un confort maxim pentru utilizator. Când dispozitivul este activat (modul COMFORT), temperatura apei din centrala este mentinuta, permitând asadar ca apa calda sa fie disponibila imediat, la iesirea din centrala, la deschiderea robinetului, evitându-se timpii de asteptare.

Reglarea temperaturii ambientale pentru centrala divacondens f24 (cu termostat de ambient optional)

Stabiliti cu ajutorul termostatului de ambient temperatura dorita în interiorul încaperilor. Daca nu este prevazuta cu termostat de ambient, centrala asigura mentinerea instalatiei la temperatura dorita, stabilita pentru turul instalatiei. Reglarea temperaturii ambientale (cu cronocomanda la distanþa optionala) Stabiliti cu ajutorul cronocomandei la distanta temperatura ambientala dorita în interiorul încaperilor. Centrala va regla temperatura apei din instalatie în funcþie de temperatura ceruta în încapere. În ceea ce priveste functionarea cu cronocomanda la distanta, urmati instructiunile din manualul de utilizare.

Încalzire Ferroli

Cererea de încalzire (generat de Termostatul de Ambient sau Cronocomanda la distanta) este indicata prin aprinderea intermitenta a indicatorului de aer cald de deasupra radiatorului pe afisaj. Afisajul indicã temperatura actuala a turului încalzirii, iar în intervalul de asteptare a încãlzirii, mesajul „d2”

divacondens si berluni

Apa calda menajera Centrala termica

Cererea de apa calda menajera (generata de deschiderea robinetului de apa calda menajera) este indicata prin aprinderea intermitenta  a indicatorului apei calde de sub robinet pe afisaj. Afisajul indica temperatura actuala de iesire a apei calde menajere.

Comfort cu Divacondens

Cererea Comfort (resetarea temperaturii interne a centralei), este indicata prin aprinderea intermitenta a indicatorului apei calde de sub robinet pe afisaj. Daca e necesar, este permisa utilizarea de lichide antigel, aditivi si inhibitori, numai daca producatorul lichidelor sau al aditivilor respectivi ofera o garanþie care sa asigure ca produsele sale sunt corespunzatoare si nu provoaca defectarea schimbatorului de caldura al centralei sau a altor componente si/sau materiale din centrala si din instalatie.

Este interzisa utilizarea lichidelor antigel, a aditivilor si a inhibitorilor generali, care nu sunt adecvati pentru utilizarea în instalatiile termice si care nu sunt compatibili cu materialele din centrala si din instalatie.

Aparatul este de “tipul C” cu camerã etansa si tiraj fortat; conductele de admisie aer si de evacuare a gazelor arse trebuie sa fie racordate la unul dintre sistemele de evacuare/ admisie. Aparatul este omologat pentru a functiona cu toate configuraþiile de hornuri Cny indicate pe plscuþa cu datele tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele configuratii sa fie limitate în mod expres sau sa nu fie permise de legi, norme sau regulamente locale. Înainte de a trece la instalare verificati si respectati cu strictete prevederile respective. Respectati, de asemenea, dispozitiile referitoare la pozitionarea terminalelor pe perete si/sau acoperis si distantele minime fatã de ferestre, pereti, deschideri de aerisire etc.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Ferroli 24 KW DivaCondens F24
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Ferroli 24 KW DivaCondens F24
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
KIT Evacuare Include KIT de evacuare
Garanție 3 ani
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldă Instant
Putere termică 24 kw
Tiraj Forțat
Suprafață maximă încălzită 140 mp
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 80 grade C
Presiune maximă 3 bari
Mod instalare Pe perete

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (10)
Păreri despre Centrala Termica Ferroli 24 KW DivaCondens F24

O mizerie de centrală

E foarte zgomotoasa si după o lună mi s- a ars pompa.

Diva f24

Eu nu stiu ce sa zic eu nu am mai vazut centrala sa declanseze asa des din 2 in 2 minute pe ceas si dk nu e 2 e 15 minute... sunt dezamagit asta inseamna consum f mare stie cnv de ce face asa ?

centrala termica in condensatie 24 kw

usurinta in utilizare .parere foarte buna

Alex

O centrală buna ieftina servici de calitate

O achizitie cu succes

Am cumparat o centrala termica Ferroli Divacondens, 24kw. Este o centrala eficienta, cu interfata simpla si prietenoasa.

Apreciez operativitatea si profesionalimul specialistilor de la firma.

Centrala Ferroli

Am ales-o deoarece au si parintii mei o centrala tot Ferroli si nu au avut nici o problema cu ea pana acuma. Momentan functioaneaza foarte bine.

Centrala termica Ferroli

Functioneaza perfect dupa prima iarna.

Centrala termica Ferroli 24KW Diva condens

Acum pot spune ca arata bine . Cred ca este necesara o perioada de cateva luni , macar , ca sa observ cum functioneaza.
Peste 2 , 3 luni , cu multa placere , voi scrie ceva nou !

Multumire deplina!

Totul functioneaza perfect. Serviciile din partea firmei Berluni au decurs normal.

condensarea

adevarul este ca din momentul cand mi-am schimbat centrala termica clasica cu una in condensare facturile pe perioda de iarna au scazut considerabil, concret anul tercut cand aveam o central clasica veche de 9 ani am platit la un apartament de 2 camere circa 54 mp pe o luna 290 ron , anul acesta am platit cu noua centrala de la ferroli 180 ron .

Trimite părerea ta

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0