Centrala Termica Ferroli 28 KW DivaCondens F28

DivaCondens este o centrală termica în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 103,5 %.

Estimează preț transport
În stoc
4-12 ore în București 24 ore în țară

3.372 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreunăAccesorii
Termostat de ambient Ferroli FER 8

Termostat de ambient Ferroli FER 8

FER 8 este un termostat de camera conceput pentru a fi utilizat numai cu sistemul de control de incalzire.
62 lei
Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau...
80 lei
Termostat de ambient Ferroli romeo w

Termostat de ambient Ferroli Romeo W

Termostatul de ambient Ferroli Romeo W comanda la distanta open-therm, cu fir si programare saptamanala.
357 lei
Termostat de ambient ON/OFF T-Control

Termostat de ambient ON/OFF T-Control cu fir

Spre deosebire de termostatul simplu de cameră, permite un control mai complet al sistemului de încălzire
150 lei
Termostat Ariston de Camera Modulant

Termostat Ariston de camera modulant

Permite controlul temperaturii şi a modului de încălzire în zona în care este instalat.
151 lei
Termostat de ambient fara fir salus 091 FLRF

Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o...
218 lei
 
Descriere

DivaCondens F28 este o centrala termica murala în condensatie cu randament ridicat, cu camera etansa, pentru încalzire si preparare de apa calda menajera in regim instant, care functioneaza cu gaz natural si este dotata cu sistem de control cu microprocesor.Cu un aspect compact ,cu panou de comanda digital cu dispay pe care sun afisati toti parametri de care avem nevoie.

Centrala termica DivaCondes incepem sa construim economic si eficient 

DivaCondens este o centrală murală în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv,centrala DivaCondens permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare.

Meniul ușor de utilizat asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, facilitează o asistență tehnică eficientă. Placa electronică de ultimă generație permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Selectarea ECO/COMFORT pentru centrala Ferroli divacondens

Aparatul este dotat cu o functie care asigura o viteza ridicata de preparare a apei calde menajere si un confort maxim pentru utilizator. Când dispozitivul este activat (modul COMFORT), temperatura apei din centrala este mentinuta, permitând asadar ca apa calda sa fie disponibila imediat, la iesirea din centrala, la deschiderea robinetului, evitându-se timpii de asteptare.

Reglarea temperaturii ambientale pentru centrala divacondens f28 (cu termostat de ambient optional)

Stabiliti cu ajutorul termostatului de ambient temperatura dorita în interiorul încaperilor. Daca nu este prevazuta cu termostat de ambient, centrala asigura mentinerea instalatiei la temperatura dorita, stabilita pentru turul instalatiei. Reglarea temperaturii ambientale (cu cronocomanda la distanþa optionala) Stabiliti cu ajutorul cronocomandei la distanta temperatura ambientala dorita în interiorul încaperilor. Centrala va regla temperatura apei din instalatie în funcþie de temperatura ceruta în încapere. În ceea ce priveste functionarea cu cronocomanda la distanta, urmati instructiunile din manualul de utilizare.

Încalzire Ferroli

Cererea de încalzire (generat de Termostatul de Ambient sau Cronocomanda la distanta) este indicata prin aprinderea intermitenta a indicatorului de aer cald de deasupra radiatorului pe afisaj. Afisajul indicã temperatura actuala a turului încalzirii, iar în intervalul de asteptare a încãlzirii, mesajul „d2”

divacondens si berluni

Apa calda menajera Centrala termica

Cererea de apa calda menajera (generata de deschiderea robinetului de apa calda menajera) este indicata prin aprinderea intermitenta  a indicatorului apei calde de sub robinet pe afisaj. Afisajul indica temperatura actuala de iesire a apei calde menajere.

Comfort cu Divacondens

Cererea Comfort (resetarea temperaturii interne a centralei), este indicata prin aprinderea intermitenta a indicatorului apei calde de sub robinet pe afisaj. Daca e necesar, este permisa utilizarea de lichide antigel, aditivi si inhibitori, numai daca producatorul lichidelor sau al aditivilor respectivi ofera o garanþie care sa asigure ca produsele sale sunt corespunzatoare si nu provoaca defectarea schimbatorului de caldura al centralei sau a altor componente si/sau materiale din centrala si din instalatie.

Este interzisa utilizarea lichidelor antigel, a aditivilor si a inhibitorilor generali, care nu sunt adecvati pentru utilizarea în instalatiile termice si care nu sunt compatibili cu materialele din centrala si din instalatie.

Aparatul este de “tipul C” cu camerã etansa si tiraj fortat; conductele de admisie aer si de evacuare a gazelor arse trebuie sa fie racordate la unul dintre sistemele de evacuare/ admisie. Aparatul este omologat pentru a functiona cu toate configuraþiile de hornuri Cny indicate pe plscuþa cu datele tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele configuratii sa fie limitate în mod expres sau sa nu fie permise de legi, norme sau regulamente locale. Înainte de a trece la instalare verificati si respectati cu strictete prevederile respective. Respectati, de asemenea, dispozitiile referitoare la pozitionarea terminalelor pe perete si/sau acoperis si distantele minime fatã de ferestre, pereti, deschideri de aerisire etc.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Ferroli 28 KW DivaCondens F28
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Ferroli 28 KW DivaCondens F28
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică28 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită140 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (2)
Păreri despre Centrala Termica Ferroli 28 KW DivaCondens F28
20-10-2016

Achiziție centrala termica Ferroli 28 kw divacondens

Magazin online serios,promptI ,înțeleg și rezolva problemele pe care le ai.Despre performantele centralei este prea devreme sa mă pronunț.

26-08-2016

Gabi Georgescu

Promptitudine si seriozitate

Trimite părerea ta

Compară 0