Centrala Termica Ferroli 35 kw BLUEHELIX PRO 35 C

Bluhelix Pro sunt proiectate pentru eficiență maximă datorită schimbătorului de căldură bitermic, brevet Ferroli, care garantează performanță ridicată atât în sistemul de încălzire, dar și în producerea a.c.m.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

4.515 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala Termica Bluhelix proiectata pentru eficienta maxima

Bluhelix Pro  sunt centrale termice murale in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.), cu functionare pe gaz, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

Bluhelix Pro sunt proiectate pentru eficiență maximă datorită schimbătorului de căldură bitermic, brevet Ferroli, care garantează performanță ridicată atât în sistemul de încălzire, dar și în producerea a.c.m.

Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură bitermic din inox AISI 316 TI cu funcția de autocurățare, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție antiîngheț și antiblocare pompă. 

 Bluhelix Pro cu berluni

Reglarea temperaturii ambientale (cu termostat ambiental optional) Stabiliti cu ajutorul termostatului ambiental temperatura dorită în interiorul încăperilor. Dacă nu este prevăzută cu termostat ambiental, centrala asigură mentinerea instalatiei la temperatura dorită, stabilită pentru turul instalatiei.

Reglarea temperaturii ambientale (cu cronocomandă la distantă optională) Stabiliti cu ajutorul cronocomandei la distantă temperatura ambientală dorită în interiorul încăperilor. Centrala va regla temperatura apei din instalatie în functie de temperatura cerută în încăpere.

În ceea ce priveste functionarea cu cronocomandă la distantă, urmati instructiunile din manualul de utilizare.

Selectarea ECO/COMFORT

Aparatul este dotat cu o functie care asigură o viteză ridicată de preparare a apei calde menajere si un confort maxim pentru utilizator. Când dispozitivul este activat (modul COMFORT), temperatura apei din centrală este mentinută, permitând asadar ca apa caldă să fie disponibilă imediat, la iesirea din centrală, la deschiderea robinetului, evitânduse timpii de asteptare

Clip de prezentare Centrala Ferroli Bluhelix Pro C

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Ferroli 35 kw BLUEHELIX PRO 35 C
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Ferroli 35 kw BLUEHELIX PRO 35 C
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică35 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită300 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime600 mm
Lungime400 mm
Lățime320 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Ferroli 35 kw BLUEHELIX PRO 35 C

Adaugă prima părere

Compară 0