Centrala Termica Ferroli 35 kw Bluehelix Tech 35 C

BLUEHELIX TECH sunt centrale termice in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.) instant, cu functionare pe gaz, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

4.435 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala termica Ferroli Bluehelix Tech C Compacta si Economica

BLUEHELIX TECH sunt centrale termice murale in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (a.c.m.), cu functionare pe gaz, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

Sunt prevazute cu arzator modulant din inox cu preamestec,ventilator modulant, schimbator de caldura din inox AISI316TI, sistem de control cu microprocesor , pompa de circulatie modulanta, vas de expansiune, functie antiinghet si antiblocare pompa.

Reglarea temperaturii ambientale (cu termostat ambiental optional) Stabiliti cu ajutorul termostatului ambiental temperatura dorită în interiorul încăperilor. Dacă nu este prevăzută cu termostat ambiental, centrala asigură mentinerea instalatiei la temperatura dorită, stabilită pentru turul instalatiei.

Centrala va regla temperatura apei din instalatie în functie de temperatura cerută în încăpere.În ceea ce priveste functionarea cu cronocomandă la distantă, urmati instructiunile din manualul de utilizare.

bluehelix-tech-t-cu-berluni

Aparatul este dotat cu o functie care asigură o viteză ridicată de preparare a apei calde menajere si un confort maxim pentru utilizator. Când dispozitivul este activat (modul COMFORT), temperatura apei din centrală este mentinută, permitând asadar ca apa caldă să fie disponibilă imediat, la iesirea din centrală, la deschiderea robinetului, evitânduse timpii de asteptare

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Ferroli 35 kw Bluehelix Tech 35 C
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Ferroli 35 kw Bluehelix Tech 35 C
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică35 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită300 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Centrala Termica Ferroli 35 kw Bluehelix Tech 35 C
18-01-2016

Ferroli

Deși in momentul când căutam detali despre următoarea centrală termică pe care aveam sa o cumpăr majoritatea cunoscuților m-au sfătuit sa nu cumpăr Ferroli , am luat legătura cu un prieten care e instalator si care m-a îndrumat către situl Berluni.ro , unde cei de acolo m-au convis sa cumpăr Bluheli tech 35 c o centrală care in 6 luni mi-a asigurat tot confortul de care am nevoie.

Trimite părerea ta

Compară 0