Centrala termica Ferroli Bluehelix K50 25 kw

Seria de centrale termice murale cu condensare Bluhelix K sunt  printre  noile produse  propuse pe piata romaneasca de Grupul  Ferroli  din sectorul de termoficare rezidențiala.

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala Termica Ferroli Bluehelix K50 un nou inceput

Seria de centrale termice murale cu condensare Bluhelix K sunt  printre  noile produse  propuse pe piata romaneasca de Grupul  Ferroli  din sectorul de termoficare rezidențiala.

Mulțumită  noului schimbător de căldură primar din oțel inoxidabil AISI 316 TI , Bluhelix K50 are o rezistență și fiabilitate crescuta, datorita boilerului pentru apa calda menajera de 50 litri din oțel inoxidabil, asigua un confort și o eficiență maximă, atât pentru încălzire cat și pentru prepararea apei calde menajere.

Gestionare rapida și eficientă datorita acumulării de apa calda menajera, acestea sunt în măsură să îndeplinească cerințele celor mai exigenți utilizatori, atât în ​​ceea ce privește cantitatea de apă calda menajera produsă  (820 litri / 1'ora la DT 30 ° C),  Stabilitate si confort (cea mai înaltă certificare în domeniul asistenței medicale 3 stele, conform EN 13203).

ferroli bluhelix k50 cu berluni

Bluehelix K50 confort si eficienta

Schimbător de căldură primar din oțel inoxidabil AISI 316 Ti, eficinta ridicata si rezistenta foarte mare impotriva coroziuni condensului, brevetat de Grupul Ferroli. Datorita formei geomerice are functia de autocuratire. Boiler din oțel inoxidabil de 50 de litri ofera utilizatorului un necesar de apa calda ce asigura confortul dorit.Arzătorul cu preamestec din oțel inoxidabil are o gamă largă de modulare asigurand o eficienta ridicata pentru locuintele unifamiliale, are o microflacara frontala si suprafata marita. Pompă cu turatie variabila ce respecta normele de reducere a consumului de energie electrica si in acelasi timp asigura in fiecare moment transportul necesarului de caldura de care avem nevoie.  Panou de comanda digital, asigura cu usurinta accesarea comenzilor.

AVANTAJE ALE BLUEHELIX K50:

Eficiența energetică maximă cu rentabilitate certificată (conform EN 92/42), cât și pentru producerea de ACM(conform EN 13203), Emisii reduse (clasa 5 conform EN 297 / A5). Temperatura eficienta în combinație cu sonda externă opțională . Funcția de protecție cu schimbător de control Dt. Funcți antilegionella cu temporizare programabil. Temporizat pentru pompa anti-blocare și supapă cu trei căi, control de flacara digital, cu trei încercări de a re-aprindere în cazul lipsei operațiuni de detectare a flăcării (numai în exploatare gazelor naturale). Funcția de antigel cu protectie standard, la -5 ° C. Funcționare pe GPL cu ajutorul unui kit special de conversie care urmează să fie solicitate la Centrele de service autorizate.

Centrala Ferroli Bluhelix k50 cu berluni

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Ferroli Bluehelix K50 25 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Ferroli Bluehelix K50 25 kw
Garanție 5 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
KIT Evacuare Include KIT de evacuare
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldă Boiler incorporat
Putere termică 25 kw
Tiraj Forțat
Suprafață maximă încălzită 140 mp
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 80 grade C
Presiune maximă 3 bari
Mod instalare Pe perete

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Ferroli Bluehelix K50 25 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0