Centrala Termica Immergas 26 kw Victrix Superior 26 2l

Centrala termica Immergas 26 kw Victrix Superior 26 2l cu cameră etanşă si tiraj forţat electrică este centrala cu condensare cu putere utilă de 26 kW, disponibile în versiuni cu preparare instantanee de apă calda.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

4.958 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala termica Immergas Victrix Superior

Domeniul de modulare a puterii de încălzire este extins între 12% și 100% din puterea nominală. Totodată, pompa de circulație este de ultimă generație, având consum redus de energie și modulare continuă a turației pentru menținerea constantă a diferenței între temperatura de tur și cea de retur a agentului termic.

Centralele cu condensare prezintă avantaje remarcabile în comparație cu cele standard, respectiv: confort îmbunătățit; emisii poluante reduse.  VICTRIX Superior 26 2l  asigură maxim de confort ambiental chiar în locuințe de mari dimesniuni.

Chiar dacă are o putere ridicată, VICTRIX Superior  are un gabarit redus (lățime de numai 44 cm) și poate fi amplasat ușor în orice încăpere. VICTRIX Superior  este deasemenea caracterizat de un regulator de debit controlat electronic,   care permite să se furnizeze întotdeauna debitul maxim de apă caldă la o anumită temperatură, menținând constantă temperatura la robinet.

În esență, în funcție de puterea flăcării și temperatura setată, regulatorul de debit maximizează debitul de apă caldă păstrând constantă temperatura setată. Grație sistemului Aqua Celeris și regulatorului de debit electronic,  nivelul de confort sanitar asigurat de VICTRIX Superior atinge cel mai înalt nivel conform standardelor în vigoare - 3 stele (maximum posibil) conform normei europene EN 13203-1. 

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Immergas 26 kw Victrix Superior 26 2l
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Immergas 26 kw Victrix Superior 26 2l
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică26 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Immergas 26 kw Victrix Superior 26 2l

Adaugă prima părere

Compară 0