Centrala termica Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP

Incalzire - 24 Kw / Apa calda instant (ACM) - 28 kw

Centrala termica Immergas Victrix TERA este noua generație din gama de centrale 2017 cu condensare Immergas. Datorita reproiectarii schimbatorului de caldura, gabaritul centralei Victrix Tera se modifica devenind cea mai compacta centrala din piata.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

2.749 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
Accesorii
Termostat de ambient fara fir salus 091 FLRF

Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o...
218 lei
Termostat ambient Conter fara fir CT3W

Termostat ambient Conter fara fir CT3W

Termostatul de camera CT3W este construit pentru a da comanda de pornire sau de oprire unei centrale termice murale,...
178 lei
 
Descriere

Immergas Victrix Tera 2017

Încălzirea centralizată este, de ceva vreme, o necesitate din ce în ce mai mare pentru confortul omului modern. Este motivul pentru care cei de la Immergas au creat Victrix Tera, o centrală echilibrată, care ocupă puțin spațiu și care răspunde cu succes tuturor nevoilor de încălzire pe care le ai.

Victrix Tera este foarte bine gândită și funcționează pe baza unui sistem de ardere cu preamestec total. Acest lucru înseamnă eficiență și în același timp economii substanțiale de combustibil.


Cu ce iese în evidență Victrix Tera?

Sunt foarte multe avantaje ce merită să fie luate în considerare și care contribuie cu succes la eficiența centralei:

 • are un gabarit scăzut, care o face extrem de flexibilă. Pe lângă asta, dispune de un design foarte plăcut și simplist, integrându-se de minune în orice tip de ambient. Nu va trebui să sacrifici foarte mult spațiu din casă pentru a-i face loc, ci pur și simplu, va trebui să găsești un spațiu liber pe un perete.
 • Oferă mai multe variante de putere. Ai de ales între două versiuni instantanee cu o putere de 24/28 kW și 32 KW sau o versiune destinată doar încălzirii, de 24 kW.
 • Module de condensare de cea mai bună calitate. Toate variantele de putere de la centrala Victrix Tera sunt echipate cu module de condensare din oțel. Tehnologia pe baza căreia funcționează respectă cu strictețe directivele europene referitoare la economia de energie.
 • Este o centrală termică ecologică. Nu va trebui să îți faci probleme în ceea ce privește emisiile de substanțe poluante. Immergas Victrix Tera face parte din clasa 6 cea mai ecologică centrală, ceea ce înseamnă un foarte mare plus pentru mediul înconjurător.
 • Poate să fie controlată cu ușurință, beneficiind de o interfață simplă și un display LCD unde poți descoperi absolut toate informațiile de care ai nevoie.


Aplicația Dominus, ancora centralei în prezent

Un alt mare plus pe care Victrix Tera îl oferă este aplicația Dominus, care îți permite sa controlezi întreaga centrală de la distanță. Este o aplicație simplă și intuitivă, ce poate fi instalată pe laptop, smartphone sau tabletă și îți oferă un control total.

Pentru a o folosi, ai nevoie de un emițător Wi-Fi montat pe centrală și evident, de un dispozitiv pe care să îl ai mereu la îndemână. Odată ce aceste dotări sunt deținute, vei putea controla regimul de funcționare, temperatura de lucru, sau intervalele de timp în care centrala celor de la Immergas funcționează.

Aplicația Dominus este gândită în așa fel încât să fie utilizată oriunde și oricând, atâta vreme cât există o conexiune la internet. Merită menționat faptul că afișează mesajele de avare, în cazul în care aceasta apare, permite resetarea centralei pentru o siguranță foarte mare și accesul la aplicație este criptat, așadar, nu va putea să o folosească nimeni în afară de tine.

Centrala termica Victrix Tera


Ce altceva trebuie să mai știi despre Immergas Victrix Tera?

Sunt câteva detalii foarte importante, care pot decide achiziția acestui produs. Este bine de menționat, așadar, ca versiunea Victri Tera 24 Plus permite conectarea la un boiler extern ce poate să aibă o capacitate de până la 300 de litri. Boilerul poate să fie ales între mai multe variante oferite de Immergas, toate fabricate din oțel inoxidabil și cu o varietate mare de capacități.

La toate centralele, schimbătorul de căldură este inovativ, fiind realizat din oțel inoxidabil și dispunând de pasaje mari de circulație a apei. Dimensiunile acestor pasaje reduc riscul de colmatare și cresc ușurința în întreținere. Construcția din oțel, pe de altă parte, asigură durabilitate și rezistență mare la condens.

Immergas Victrix Tera este economică, având o pompă electronică ce face parte din clasa A a eficienței energetică. Comparativ cu o pompă tradițională, aceasta se adaptează la variațiile de debit și poate să îsi optimizeze consumul foarte bine. În stand-by, spre exemplu, consumul este mult redus față de cazul altor centrale, nedepașind 6W.

Un alt lucru ce trebuie menționat este faptul că Immergas Victrix Tera are un domeniu de modulare vast, între 18% și 100%.

Centrala se va monta cu ușurință oriunde, în condițiile în care pozițiile racordurilor sunt aceleași ca la modelele anterioare. Astfel, dacă îți dorești un upgrate la centrala termica Immergas pe care o ai deja, nu va fi greu să obții un montaj rapid și eficient.

Pentru că este un produs ce poate să fie folosit cu succes pe timp de iarnă, dispune de o protecție anti îngheț de până la -5 grade Celsius sau chiar -15 grade Celsius, dacă optezi pentru asta.

Chiar dacă foarte mulți oameni neglijează acest aspect, Victrix Tera este o centrală termică silențioasă. În funcție de modelul pentru care optezi, nuvelul de zgomot se situează între 52 de decibeli și 55 de decibeli, o valoare acceptabilă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Schimbator de caldura Victrix Tera


Despre accesoriile din dotare și cele opționale

Fără doar și poate, Immergas Victrix Tera este dotată cu o mulțime de accesorii de bună calitate, cum ar fi display-ul LCD,By-Passul reglabil sau modulul de condensare din oțel inoxidabil. Dacă vrei o eficiență crescută însă, poți opta pentru o serie de accesorii extra:

 • CAR v2 sau CAR v2 Wireless. Sunt soluții modulate pentru comanda la distanță. Practic, prima variantă îți permite un control facil direct dintr-un panou de control, în timp ce varianta a doua îți permite controlul direct de pe telefonul mobil sau de pe alte dispozitive pe care le ai la dispoziție. Un astfel de accesoriu include funcții speciale, permițând setarea temperaturii anti îngheț sau funcția anti-legionella.
 • Crono 7 sau Crono 7 Wireless. Reprezintă un cronotermostat săptămânal digital cu o valoare a eficienței energetice între 2 și 3.5 %, ce face parte dintr-o clasă de produs V* sa VI.
 • Comandă telefonică. Este un accesoriu care permite controlul printr-o comandă telefonică, prin GSM sau printr-o rețea fixă.

De asemenea, cei care își doresc îmbunătățirea considerabilă a centralei pot opta pentru uturi destinate filtruluui magnetic cicloidal sau pentru kituri pentru pompa de evacuare. Partea estetică nu este nici ea neglijată, zona inferioară a centralei putând să se bucure de o mască estetică.


Date tehnice despre Immergas Victrix Tera

Dacă te interesează valorile tehnice, sunt câteva informații de notat:

 • Eficiența la 30% din puterea nominală pentru o temperatură de 80/60 de grade Celsius este de 102.3 % pentru Victrix Tera 24/28 , de 102.1 % pentru Victrix Tera 32 și de 102.3% pentru Victrix Tera 24 Plus.
 • Greutatea centralei este situată între valorile de 33.7 kg și 37.9 kg atunci când este plină și 32 și 35.5 kg atunci câd este goală.
 • Toate variantele de putere dispun de un grad de protecția elextrică IPX5D.
 • Emisiile de CO și de Nox atunci când se folosește gaz natural sun destul de mici. Mai exact, emisiile de CO sunt situate între 15 și 20 de mg/kWh în timp ce emisiile de Nox sunt situate între 30 și 35 de mg/kWh.

Fără doar și poate, Immergas Victrix Tera este o centrală termică eficientă, așadar, dacă îți dorești o evoluție de la vechea centrală sau pur și simplu vrei să îți dotezi casa cu un astfel de produs, este o alegere inteligentă.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică24 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită140 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete
Înălțime763mm
Lungime440mm
Lățime303mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (14)
Păreri despre Centrala termica Immergas Victrix Tera 24/28 1 ERP
24-02-2019

Foarte multumit

Centrala a fost aleasa conform mai multor comentarii de pe mai multe site-uri plus recomandarile profesionistilor. Urmeaza sa fac instalarea. Legat de Berluni, recomand cu incredere, livrarea s-a facut a douaza zi, profesionisti, confirma comanda inainte de livrare.

13-02-2019

Victrix tera 24/28

O am de 4 luni;
O folosesc intr.o mansarda si pot spune ca face fata foarte bine celor 50 de metri patrati.
De asemenea, incalzeste eficient apa menajera.
Am apreciat si dimensiunile reduse - acest lucru m-a ajutat sa o pot incastra intr-un dulap. Este silentioasa.
Reglajele pentru apa calda si caldura sunt foarte intuitive. Are ceas de vizualizare a presiunii din instalatia termica.
Vedem cum se comporta in timp si cat va costa intretinerea (un prieten imi spunea ca ar fi mai accesibil la intretinere ariston; dar vedem)

03-10-2018

IMMERGAS 24-28

Am studiat piata inainte de achizitie. Totusi am dorit sa cer si parerea celor de la Berluni , si nu stiu cum, si eu si ei ne-am gandit la aceasta centrala, in conditiile in care Berluni vinde majoritatea modelelor de centrale. A contat in alegere, simplitatea,robustetea ,mai putina electronica si automatizare si nu in ultimul rand pretul. De accea am ales-o. Momentan merge perfect cu parametrii setati de fabricant, la o casa P+1 180mp, controlata fiind de un cronotermostat ON/OFF. In concluzie, stie sa incalzesca si sa faca apa calda, in modulatie continua.Asta conteaza de fapt.
Timpul ne va spune daca este si fiabila.

02-10-2018

Dnul

Am umparat centrala dupa consultarea parerilor de pe net vis a vis de model.
E ciudat ca ne miram de lucrurile normale.
Achizitie usoara, livrare a doua zi. Punere in functiune si ISCIR-izare a doua zi dupa telefon de confirmare instalare.
Totul rapid si fara probleme....

01-10-2018

Exceptional, raport calitate-pret

Este cea mai buna alegere pentru o centrala de 24 kw. Vine cu kit ul de evacuare inclusiv.
Cat despre echipa berlunii, niste oameni de nota 10, foarte prompti si recepti.

06-03-2018

Comanda centrala termica

Desi vremea a fost nefavorabila si mi sa spus ca primesc comanda in 2 zile lucratoare a doua dimineata la ora 9:30 curierul a fost la usa cu centrala. Deci recomand tuturor sa comande de la dumneavoastra cu incredere. Multumesc.

19-01-2018

Super

Recomand cu incredere.atat ca trebuie sa ai scurgere pt apa de la condens...se strange ff multa,undeva la 5 l pe zi.

09-11-2017

Immergas

Foarte buna

15-09-2017

ok

am cumparat-o acum o saptamana. cei de la berluni sunt foarte prompti si seriosi.

23-08-2017

OK

Sunt multimit de serviciile oferite de magazin, totusi as recomanda sa nu mai foloseasca serviciile FAN Courier, care au plecat fara a-mi lasa toate coletele - mi-au lasat doar centrala, nu si kit-ul de evacuare sau plicul cu documentatia centralei, garantia, etc. Dar problema cu Fan Courier probabil o cunoaste toata lumea. Centrala e ok, am luat-o la recomandarea unei persoane care se ocupa de intretinerea centralelor.

13-06-2017

Centrala Immergas

Buna ziua, am apelat la firma Berluni la recomandarea unei cunostinte si nu imi pare rau,domnul Cristi a fost foarte promt ,am primit destul de repede centrala si o sa va recomand prietenilor mei si o sa colaboram in continuare. In legatura cu calitatea centralei nu pot spune nimic ca nu am apucat sa o instalez dar cred ca nu o sa fiu dezamagita

22-05-2017

centrala termica IMMERGAS - ACHIZITIE

Comanda executa promt rapid. nu a mai fost nevoie de confirmare telefonica, ceea ce inseamna ca stocurile sunt actualizate la zi, iar experienta a nfost una buna. Multumesc.

21-05-2017

opinie

In opinia mea (cam devreme, de abia a venit vara) centrala este ok. Nu am de adaugat nimic. Face ce trebuie. Inca nu am testat-o nici pe acm, doar probe... M-a surprins pozitiv faptul ca este foarte silentioasa. As fi vrut livrarea (in Bucuresti) mai repede...la mine a durat 3 zile. Dar in rest este ok,

04-05-2017

Victrix Tera 24/28

Pro: centrala buna, cu consumuri mici. Astept iarna cu geruri mari sa vad cum se va comporta; Contra: service acordat numai de in zile lucratoare; in weekend sau zile libere se fac doar inregistrari la robot telefonic! Va trebui sa-mi gasesc un mester local, care sa ma ajute 24/24!

Trimite părerea ta

Compară 0