Centrala termica Immergas Victrix Tera 32 1 ERP

Centrala termica Immergas Victrix TERA este noua generație din gama de centrale 2017 cu condensare Immergas. Datorita reproiectarii schimbatorului de caldura, gabaritul centralei Victrix Tera se modifica devenind cea mai compacta centrala din piata.

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Immergas Victrix Tera 2017

Încălzirea centralizată este, de ceva vreme, o necesitate din ce în ce mai mare pentru confortul omului modern. Este motivul pentru care cei de la Immergas au creat Victrix Tera, o centrală echilibrată, care ocupă puțin spațiu și care răspunde cu succes tuturor nevoilor de încălzire pe care le ai.

Victrix Tera este foarte bine gândită și funcționează pe baza unui sistem de ardere cu preamestec total. Acest lucru înseamnă eficiență și în același timp economii substanțiale de combustibil.


Cu ce iese în evidență Victrix Tera?

Sunt foarte multe avantaje ce merită să fie luate în considerare și care contribuie cu succes la eficiența centralei:

 • are un gabarit scăzut, care o face extrem de flexibilă. Pe lângă asta, dispune de un design foarte plăcut și simplist, integrându-se de minune în orice tip de ambient. Nu va trebui să sacrifici foarte mult spațiu din casă pentru a-i face loc, ci pur și simplu, va trebui să găsești un spațiu liber pe un perete.
 • Oferă mai multe variante de putere. Ai de ales între două versiuni instantanee cu o putere de 24/28 kW și 32 KW sau o versiune destinată doar încălzirii, de 24 kW.
 • Module de condensare de cea mai bună calitate. Toate variantele de putere de la centrala Victrix Tera sunt echipate cu module de condensare din oțel. Tehnologia pe baza căreia funcționează respectă cu strictețe directivele europene referitoare la economia de energie.
 • Este o centrală termică ecologică. Nu va trebui să îți faci probleme în ceea ce privește emisiile de substanțe poluante. Immergas Victrix Tera face parte din clasa 6 cea mai ecologică centrală, ceea ce înseamnă un foarte mare plus pentru mediul înconjurător.
 • Poate să fie controlată cu ușurință, beneficiind de o interfață simplă și un display LCD unde poți descoperi absolut toate informațiile de care ai nevoie.


Aplicația Dominus, ancora centralei în prezent

Un alt mare plus pe care Victrix Tera îl oferă este aplicația Dominus, care îți permite sa controlezi întreaga centrală de la distanță. Este o aplicație simplă și intuitivă, ce poate fi instalată pe laptop, smartphone sau tabletă și îți oferă un control total.

Pentru a o folosi, ai nevoie de un emițător Wi-Fi montat pe centrală și evident, de un dispozitiv pe care să îl ai mereu la îndemână. Odată ce aceste dotări sunt deținute, vei putea controla regimul de funcționare, temperatura de lucru, sau intervalele de timp în care centrala celor de la Immergas funcționează.

Aplicația Dominus este gândită în așa fel încât să fie utilizată oriunde și oricând, atâta vreme cât există o conexiune la internet. Merită menționat faptul că afișează mesajele de avare, în cazul în care aceasta apare, permite resetarea centralei pentru o siguranță foarte mare și accesul la aplicație este criptat, așadar, nu va putea să o folosească nimeni în afară de tine.

Centrala termica Victrix Tera


Ce altceva trebuie să mai știi despre Immergas Victrix Tera?

Sunt câteva detalii foarte importante, care pot decide achiziția acestui produs. Este bine de menționat, așadar, ca versiunea Victri Tera 24 Plus permite conectarea la un boiler extern ce poate să aibă o capacitate de până la 300 de litri. Boilerul poate să fie ales între mai multe variante oferite de Immergas, toate fabricate din oțel inoxidabil și cu o varietate mare de capacități.

La toate centralele, schimbătorul de căldură este inovativ, fiind realizat din oțel inoxidabil și dispunând de pasaje mari de circulație a apei. Dimensiunile acestor pasaje reduc riscul de colmatare și cresc ușurința în întreținere. Construcția din oțel, pe de altă parte, asigură durabilitate și rezistență mare la condens.

Immergas Victrix Tera este economică, având o pompă electronică ce face parte din clasa A a eficienței energetică. Comparativ cu o pompă tradițională, aceasta se adaptează la variațiile de debit și poate să îsi optimizeze consumul foarte bine. În stand-by, spre exemplu, consumul este mult redus față de cazul altor centrale, nedepașind 6W.

Un alt lucru ce trebuie menționat este faptul că Immergas Victrix Tera are un domeniu de modulare vast, între 18% și 100%.

Centrala se va monta cu ușurință oriunde, în condițiile în care pozițiile racordurilor sunt aceleași ca la modelele anterioare. Astfel, dacă îți dorești un upgrate la centrala termica Immergas pe care o ai deja, nu va fi greu să obții un montaj rapid și eficient.

Pentru că este un produs ce poate să fie folosit cu succes pe timp de iarnă, dispune de o protecție anti îngheț de până la -5 grade Celsius sau chiar -15 grade Celsius, dacă optezi pentru asta.

Chiar dacă foarte mulți oameni neglijează acest aspect, Victrix Tera este o centrală termică silențioasă. În funcție de modelul pentru care optezi, nuvelul de zgomot se situează între 52 de decibeli și 55 de decibeli, o valoare acceptabilă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Schimbator de caldura Victrix Tera


Despre accesoriile din dotare și cele opționale

Fără doar și poate, Immergas Victrix Tera este dotată cu o mulțime de accesorii de bună calitate, cum ar fi display-ul LCD,By-Passul reglabil sau modulul de condensare din oțel inoxidabil. Dacă vrei o eficiență crescută însă, poți opta pentru o serie de accesorii extra:

 • CAR v2 sau CAR v2 Wireless. Sunt soluții modulate pentru comanda la distanță. Practic, prima variantă îți permite un control facil direct dintr-un panou de control, în timp ce varianta a doua îți permite controlul direct de pe telefonul mobil sau de pe alte dispozitive pe care le ai la dispoziție. Un astfel de accesoriu include funcții speciale, permițând setarea temperaturii anti îngheț sau funcția anti-legionella.
 • Crono 7 sau Crono 7 Wireless. Reprezintă un cronotermostat săptămânal digital cu o valoare a eficienței energetice între 2 și 3.5 %, ce face parte dintr-o clasă de produs V* sa VI.
 • Comandă telefonică. Este un accesoriu care permite controlul printr-o comandă telefonică, prin GSM sau printr-o rețea fixă.

De asemenea, cei care își doresc îmbunătățirea considerabilă a centralei pot opta pentru uturi destinate filtruluui magnetic cicloidal sau pentru kituri pentru pompa de evacuare. Partea estetică nu este nici ea neglijată, zona inferioară a centralei putând să se bucure de o mască estetică.


Date tehnice despre Immergas Victrix Tera

Dacă te interesează valorile tehnice, sunt câteva informații de notat:

 • Eficiența la 30% din puterea nominală pentru o temperatură de 80/60 de grade Celsius este de 102.3 % pentru Victrix Tera 24/28 , de 102.1 % pentru Victrix Tera 32 și de 102.3% pentru Victrix Tera 24 Plus.
 • Greutatea centralei este situată între valorile de 33.7 kg și 37.9 kg atunci când este plină și 32 și 35.5 kg atunci câd este goală.
 • Toate variantele de putere dispun de un grad de protecția elextrică IPX5D.
 • Emisiile de CO și de Nox atunci când se folosește gaz natural sun destul de mici. Mai exact, emisiile de CO sunt situate între 15 și 20 de mg/kWh în timp ce emisiile de Nox sunt situate între 30 și 35 de mg/kWh.

Fără doar și poate, Immergas Victrix Tera este o centrală termică eficientă, așadar, dacă îți dorești o evoluție de la vechea centrală sau pur și simplu vrei să îți dotezi casa cu un astfel de produs, este o alegere inteligentă.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica Immergas Victrix Tera 32 1 ERP
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica Immergas Victrix Tera 32 1 ERP
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
KIT Evacuare Include KIT de evacuare
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldă Instant
Putere termică 32 kw
Tiraj Forțat
Suprafață maximă încălzită 220 mp
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 80 grade C
Presiune maximă 3 bari
Mod instalare Pe perete
Înălțime 763mm
Lungime 440mm
Lățime 303mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica Immergas Victrix Tera 32 1 ERP

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0