Centrala Termica Immergas Victrix Zeus 26 kw

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus economie avansata prin tehnologia condensarii garanteaza un consum redus de gaze pecare il traducem in economisire de bani.Fata de centralele conventionale centralele in condensare su nt capabile sa reduca consumul de gaz cu 30% pe an.

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Tehnologie de top cu Centrala Termica Immergas Victrix Zeus

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus tehnologie de top si desing italian, aceasta centrala isi etaleaza linia moderna si eleganta. Displayul cu cristale lichide si lumina retro, permanet vizibil permite vizualizarea tuturor informatiilor de baza, setarea temperturilor pentru incalzire ,pentru apa calda menajera , tempertura sistemului de incalzire, precum si putere termica instantanee livrata, modul de functionare pe anotompuri, precum si diferitele coduri de anomali in functionare.

Desing italian cu Centrala Termica Immergas Victrix Zeus

Datorita electronicei avansate a elegantului panou de comanda setariel temperturi sau modup de functionare iarna /vara se rezuma la apasarea unui buton si la rotirea selectoarelor rotative laterale. Tehnologia Centrala Termica Immergas Victrix Zeus permite vizualizarea si altor informatii folositoare,numarul de ore de functionare, numarul de aprinderi, temperatura exterioara (numai cu sonda exterioara montata), akte setari personalizate cu arfi de exempu luminarea dispayului permanent sau in mod economic.

Immmergas Victrix Zeus Superior Berluni

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus economie avansata  prin tehnologia condensarii garanteaza un consum redus de gaze pecare il traducem in economisire de bani.Fata de centralele conventionale centralele in condensare su nt capabile sa reduca consumul de gaz cu 30% pe an. Acest consum redus de gaz impreuna cu randamentul aproape de 100% ne da o eficienta energetica net superioara fat de centralel termice conventionale. Sistemul de combuste al Centrala Termica Immergas Victrix Zeus face dein aceasta centrala o centrala prietene cu mediul inconjurator , emisiile de noxe fiind farte reduse, Centrala Termica Immergas Victrix Zeus se incadreaza in clasa 5 conforn EN 297 din normativul european (ERP).

Placerea apei calde cu  Centrala Termica Immergas Victrix Zeus

Este oferita de boilerul de inox care reprezinta o resursa de apa calda greu de epuizat fiind in permanenta la temperatura dorita, acest dispozitiv permite centralei termice exigenta folosirii simultane a uni dus si in acelasi timp a mai multor consumatori din casa dumneavoastra.In cazul  unei solicitari prelungite de apa calda cum arfi umplerea unei cazi Centrala Termica Immergas Victrix Zeus asigura refacerea continuua apei calde oferind un confort maxim.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Immergas Victrix Zeus 26 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Immergas Victrix Zeus 26 kw
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
KIT Evacuare Include KIT de evacuare
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldă boiler incorporat 54 l
Putere termică 26 kw
Tiraj Forțat
Suprafață maximă încălzită 200 mp
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 80 grade C
Presiune maximă 3 bari
Înălțime 900 mm
Lungime 450 mm
Lățime 600 mm

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Immergas Victrix Zeus 26 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0