Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior 32 kw

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior economie avansata prin tehnologia condensarii garanteaza un consum redus de gaze pecare il traducem in economisire de bani.Fata de centralele conventionale centralele in condensare su nt capabile sa reduca consumul de gaz cu 30% pe an.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

6.900 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Tehnologie de top cu Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior tehnologie de top si desing italian, aceasta centrala isi etaleaza linia moderna si eleganta. Displayul cu cristale lichide si lumina retro, permanet vizibil permite vizualizarea tuturor informatiilor de baza, setarea temperturilor pentru incalzire ,pentru apa calda menajera , tempertura sistemului de incalzire, precum si putere termica instantanee livrata, modul de functionare pe anotompuri, precum si diferitele coduri de anomali in functionare.

Desing italian cu Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior

Datorita electronicei avansate a elegantului panou de comanda setariel temperturi sau modup de functionare iarna /vara se rezuma la apasarea unui buton si la rotirea selectoarelor rotative laterale. Tehnologia Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior permite vizualizarea si altor informatii folositoare,numarul de ore de functionare, numarul de aprinderi, temperatura exterioara (numai cu sonda exterioara montata), akte setari personalizate cu arfi de exempu luminarea dispayului permanent sau in mod economic.

Immmergas Victrix Zeus Superior Berluni

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior economie avansata  prin tehnologia condensarii garanteaza un consum redus de gaze pecare il traducem in economisire de bani.Fata de centralele conventionale centralele in condensare su nt capabile sa reduca consumul de gaz cu 30% pe an. Acest consum redus de gaz impreuna cu randamentul aproape de 100% ne da o eficienta energetica net superioara fat de centralel termice conventionale. Sistemul de combuste al Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior face dein aceasta centrala o centrala prietene cu mediul inconjurator , emisiile de noxe fiind farte reduse, Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior se incadreaza in clasa 5 conforn EN 297 din normativul european (ERP).

Placerea apei calde cu  Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior

Este oferita de boilerul de inox care reprezinta o resursa de apa calda greu de epuizat fiind in permanenta la temperatura dorita, acest dispozitiv permite centralei termice exigenta folosirii simultane a uni dus si in acelasi timp a mai multor consumatori din casa dumneavoastra.In cazul  unei solicitari prelungite de apa calda cum arfi umplerea unei cazi Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior  asigura refacerea continuua apei calde oferind un confort maxim.

Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior

Proiectata sa ofere cel mai bun confort casnic si performante excelente de apa calda de consum;

Datorita boilerul incorporat capabil sa acumuleze pana la 54L apa calda de consum garanteaza o rezerva de apa calda disponibilita oricand la temperatura dorita, datorita domeniului larg de modulare a puterii, plecand de la 32,0 kW pana la 6,9 kW, datorita aprinderei electronica, modulare electronica a flacarii si controlul flacarii cu electrod de ionizare, grup hidraulic compact, cu by-pass variabil,se poate accesoriza cu comanda de la distanta AMICO-CAR, cu o sonda externa, datorita ca  acorda o atentie deosebita mediului (emisii poluante reduse) si economiei de energie (consum redus de gaze cu pana la 30% fata de centralele standard), panou de control cu display digital luminat cu cristale lichide, super CDA are functia de cronotermostat saptamanal, permitand programarea temperaturii ambientale pe doua nivele (confort si redus), este dotata cu functie antiinghet si functie antiblocare pentru pompa, confort acustic total: ventilatorul cu turatie variabila reduce la minim zgomotul aparatului.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior 32 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior 32 kw
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler incorporat
Putere termică32 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită300 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime900 mm
Lungime450 mm
Lățime600 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Immergas Victrix Zeus Superior 32 kw

Adaugă prima părere

Compară 0