Centrala Termica pe gaz in condensare FERROLI Bluehelix Alpha 24 kw

Centralele Termice BlueHelix ALPHA C  cu randament foarte ridicat și emisii de noxe deosebit de reduse.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

3.200 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Centralele Termice BlueHelix ALPHA C

sunt centrale termice murale în condensare cu panou de comandă digital, pentru încălzire și preparare instantanee a apei calde menajere (a.c.m.), cu funcționare pe gaze naturale sau GPL, cu randament foarte ridicat și emisii de noxe deosebit de reduse.

AVANTAJE Centralele Termice BlueHelix ALPHA C

Schimbător de căldură primar din inox AISI 304 cu eficiență ridicată realizat dintr-o singură spiră, fără îmbinări sau suduri, asigura un transfer foarte bun intre caldura emanata de flacara arzatorului si agemtul termic din schimbator.

MC2 – Multi Combustion Control – sistem de combustie cu reglare autoadaptivă a vanei de gaz în funcție de variația presiunii combustibilului. avntaj in cazul in care presiunea gazului este fluctuanta,

MGR – Metan/GPL Ready – posibilitatea de schimbare a tipului de combustibil prin simpla modificarea a parametrului de lucru, avantaj ca nu trebuie chemat un pecialist, se poate schimba functionare pe cobustibilul necesar de utilzatorul final.

By-pass – termic

Interfață pentru utilizator cu display digital și taste multifuncționale pentru ajustare și setare parametri

SUN Easy - Posibilitate de producție a.c.m

Emisii reduse de noxe – Clasa 6

Supraveghere digitală flacără – la 3 aprinderi nereușite sistemul se blochează datorită nedetectării flăcării

Centralele Termice BlueHelix ALPHA C sunt adecvate pentru instalarea în sisteme de încălzire cu un aflux de oxigen nesemnificativ (cf. sistemele "cazul I" norma EN14868). În sistemele cu aflux de oxigen continuu (de ex. instalaţii în pardoseală fără ţevi antidifuzie sau cu vas de expansiune deschis) sau intermitent (sub 20% din conţinutul de apă din instalaţie) trebuie să fie prevăzut un separator fizic (de ex. un schimbător de căldură cu plăci).

Apa de umplere (prima umplere şi completările succesive) trebuie să fie limpede, cu o duritate sub 15°F, şi trebuie tratată cu substanţe de tratare care să fie adecvate pentru a împiedica producerea de depuneri, de fenomene de coroziune şi care să nu fie agresive cu metalele şi cu materialele plastice, să nu dezvolte gaze şi, în instalaţiile la temperatură joasă, să împiedice proliferarea maselor bacteriene sau microbiene.

Apa din instalaţie trebuie să fie verificată periodic (cel puţin de două ori pe an, în timpul sezonului de utilizare a instalaţiei, conform prevederilor din UNI8065) şi trebuie să aibă: un aspect cât mai limpede posibil, o duritate mai mică de 15°F pentru instalaţii noi sau de 20°F pentru instalaţii existente, un pH mai mare de 7 şi mai mic de 8,5, un conţinut de fier (Fe) mai mic de 0,5 mg/l, un conţinut de cupru (Cu) mai mic de 0,1 mg/l, un conţinut de cloruri mai mic de 50 mg/l, o conductibilitate electrică mai mică de 200 µs/cm şi trebuie să conţină produse chimice de tratare cu o concentraţie suficientă pentru a proteja instalaţia cel puţin un an.

 În instalaţiile la temperatură joasă nu trebuie să fie prezente încărcături bacteriene sau microbiene. Produsele de tratare, aditivii, inhibitorii şi lichidele antigel trebuie să fie declarate de către producător ca fiind adecvate pentru utilizarea în instalaţii de încălzire şi că nu produc deteriorarea schimbătorului de căldură al centralei sau a altor componente şi/sau materiale din componenţa centralei şi a instalaţiei.

Produsele chimice de tratare trebuie să asigure o dezoxigenare completă a apei, trebuie să conţină substanţe protectoare specifice pentru metalele galbene (cuprul şi aliajele sale), substanţe care să împiedice depunerile de calcar, stabilizatori de pH neutru şi, în instalaţiile la temperatură joasă, produse biocide specifice pentru utilizarea în instalaţiile de încălzire.

Aparatul este dotat cu un sistem antiîngheţ care activează centrala în modul încălzire când temperatura apei din turul instalaţiei scade sub 6 °C. Dispozitivul nu este activ dacă se întrerupe alimentarea electrică şi/sau cu gaz a aparatului.

Dacă este necesar, utilizaţi pentru protecţia instalaţiei un lichid antigel adecvat, care să corespundă cerinţelor prezentate mai sus şi prevăzute de norma UNI 8065. În prezenţa unor tratamente fizico-chimice adecvate ale apei, atât ale celei din instalaţie, cât şi ale celei de alimentare, şi a unor controale corespunzătoare frecvente care să asigure parametrii necesari, exclusiv pentru aplicaţii de proces industrial, este permis să se instaleze produsul în instalaţii cu vas deschis, cu o înălţime hidrostatică a vasului care să garanteze respectarea presiunii minime de funcţionare indicată în specificaţiile tehnice ale produsului.

Acest produs face parte din: Centrala Termica pe gaz in condensare FERROLI Bluehelix Alpha 24 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica pe gaz in condensare FERROLI Bluehelix Alpha 24 kw
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică24 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Presiune maximă3 bari

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica pe gaz in condensare FERROLI Bluehelix Alpha 24 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Compară 0