Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 kw

PUTERE TERMICA RIDICATA,

Centralele termice immerges victrix PRO sunt centrale termice murale pe gaz in condensare cu puteri intre 55-kw si 120 kw, ele sunt ideale pt. cladiri residentiale, cladiri cu specific administrative, cladiri de birouri, centralele immergas gama PRO sunt centrale care pot fi montate in cascada pana la un numar de 8 centrale, ceeea ce duce la o putere de aproape 1000 kw.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

10.455 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 kwPUTERE TERMICA RIDICATA,

Centralele termice immerges victrix PRO sunt centrale termice murale pe gaz in condensare cu puteri intre 55-kw si 120 kw, ele sunt ideale pt. cladiri residentiale, cladiri cu specific administrative, cladiri de birouri, centralele immergas gama PRO sunt centrale care pot fi montate in cascada pana la un numar de 8 centrale, cCeeea ce duce la o putere de aproape 1000 kw.

 

DOMENIU LARG DE MODULARE, EFICIENTA INALTA


Caracterul modular si puterea utila ridicata fac din noua gama VICTRIX PRO solutia ideala pentru sisteme
de incalzire centralizata in cladiri cu destinatie rezidentiala si/sau comerciala. Noul design si dimensiunile
compacte le recomanda in egala masura si pentru aplicatii domestice individuale.

Denumirile modelelor indica puterea utila maxima a fiecaruia in regim de functionare la temperaturi
tur/retur de 50/30 °C.

CONSUM REDUS – Plaja larga de modulare pana la 1÷10
INSTALARE |N CASCADA PANA LA 8 CENTRALE (cu colectoare hidraulice si de gaze de ardere)
POSIBILITATI DE COMANDA DE LA DISTANTA

 

 

Centrale termice murale cu condensare, numai pentru încalzire

PUTERE TERMICA RIDICATA, DOMENIU LARG DE MODULARE, EFICIENTA ÎNALTA Caracterul modular si puterea utila ridicata fac din noua gama VICTRIX PRO solutia ideala pentru sisteme de încalzire centralizata în cladiri cu destinatie rezidentiala si/sau comerciala. Noul design si dimensiunile compacte le recomanda în egala masura si pentru aplicatii domestice individuale. Toate modelele pot fi instalate pe perete sau pe un cadru-suport, oferind proiectantilor solutii excelente pentru configurarea sistemelor de încalzire în conditii de spatiu limitat.

Caracterul modular face posibila instalarea de pâna la 8 generatoare în baterie (cu colectoare hidraulice si de gaze de ardere), iar plaja de modulare a puterii rezultate este de pân` la 1÷10. Cu aceste caracteristici, generatoarele VICTRIX PRO sunt perfecte pentru sistemele de furnizare a energiei termice în orice cladire reabilitata sau în constructii noi, gratie totodata posibilitatilor de conectare cu surse de energii regenerabile precum încalzirea solara. Denumirile modelelor indica puterea utila maxima a fiecaruia în regim de functionare la temperaturi tur/retur de 50/30 °C.

 

UN NOU PANOU DE COMANDA

Elementele de vizualizare si control sunt accesibile si intuitive – simple butoane si un display retro-iluminat. Panoul de comanda si displayul sunt protejate de o usa culisanta vertical. ÎNALTAEFICIENTA INTER-SEZONIERA Domeniul de modulare de 1÷10 face posibila functionarea optima a Centralei termice pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 chiar în conditiile unor cereri foarte reduse de energie termica (de exemplu, în perioadele intersezoniere sau în cazul sistemelor de încalzire multi-zone).

Tablu-comanda-pro55

COMANDA DE LA DISTANTA

Pentru instalatiile în care comanda la distanta este o optiune utila si/sau dorita, este disponibil un dispozitiv capabil saa asigure comunicatia regulatorului de cascada si zone cu un sistem de comanda extern astfel încât sa permita controlul sistemului de încalzire.

 O GAMA COMPLETA DE ACCESORII

Cu VICTRIX PRO proiectantul si instalatorul au la dispozitie o multitudine de accesorii pentru completarea sistemului de încalzire, de la componete hidraulice, dispozitive de termoreglare, pâna la tubulaturi pentru evacuarea gazelor arse si neutralizatoare pentru condens.

INSTALARE MODULARA

Având în vedere posibilitatea de a instala pâna la 8 generatoare în cascada (cu accesoriile optionale aferente), nu a fost niciodata mai accesibila atingerea unor puteri de pâna la 1000 kW.

MONTAJUL PE SUPORTI-CADRU

VICTRIX PRO poate fi instalat pe un cadru de sustinere modular atât individual cât si în baterii de pâna la 8 generatoare, în dispunere liniara ori în oglinda (spate în spate), în cazuri de spatiu restrâns. Cadrele de sustinere sunt prevazute cu suporti pentru colectoarele hidraulice si sisteme de fixare pentru a fi ancorate de perete sau de sol.

 

MODUL DE CONDENSARE DIN OTEL INOXIDABIL

Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 este echipata cu module de condensare al caror circuit hidraulic este realizat din otel inoxidabil. Pentru modelelul VICTRIX PRO 55 s-a utilizat material compozit. Este esential ca sistemul de încalzire sa fie curatat si tratat înainte de integrarea unei centrale VICTRIX PRO; este importanta folosirea de agenti de curatire si respectiv inhibitori în scopul de a proteja instalatia (tevi, schimbator de caldur`, etc.).

 

SISTEM DE ARDERE CU PREAMESTEC TOTAL

Cercetarea si dezvoltarea sectorului sistemelor de ardere ne-a permis obtinerea unui câmp de modulare extins de la 10% la 100% din puterea termica pentru întreaga gama PRO. În plus, Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 poate functiona în egala masura cu gaz natural sau cu GPL.

 SISTEM INTEGRAT DE COLECTARE A CONDENSATULUI

Un sistem special integrat în interiorul centralei colecteaza condensatul si asigura evacuarea sa regulata; sistemul este conectat cu un racord din polipropilena imun fata de actiunea condensatului. În exteriorul generatorului condensatul acid trebuie evacuat conform normativelor si reglementarilor tehnice existente.

 EMISII POLUANTE REDUSE DE CO SI NOx

Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 este încadrata în clasa 5 sub aspectul emisiilor poluante, ceea ce recomanda modelele VICTRIX PRO pentru instalarea în cladiri care necesita performante energetice ridicate si un impact redus asupra mediului.

CONTROL OPTIM AL REGLAJULUI

Echiparea cu doua sonde NTC - pe tur si respectiv pe returul circuitului de încalzire - garanteaza controlul optim al temperaturilor de lucru. PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM CU APORT SOLAR Atât în cazul instalarii individuale cât si pentru instalarea în baterie, VICTRIX PRO poate fi combinat cu un sistem solar Immergas pentru prepararea apei calde destinate consumului, în particular prin boilerele cu acumulare având capacit`]i de la 200 pân` la 2000 de litri.

 

CONTROLUL FACIL AL INSTALATIILOR CU CAZANE ÎN CASCADA

 Regulatorul de cascada si zone permite gestionarea, controlul si programarea secventiala a modului de functionare a centralelor conectate, stabilind ordinea de aprindere, puterea necesara si modul de operare în functie de necesitatile sistemului de încalzire.

GESTIONAREA SISTEMELOR SOLARE PENTRU PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM

Regulatorul de cascada asigua în mod optional si controlul unui sistem solar pentru prepararea apei calde de consum, prin adaugarea unei sonde speciale dedicate

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 kw
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler extern
Putere termică55kw
TirajForțat
Combustibilgn-gpl
Tensiunea de alimentare240 V

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS VICTRIX PRO 55 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Compară 0