Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S 121-2 26 kw

Logano S121-2 este un cazan cu gazeificare a cărui tehnologie inteligentă permite obţinerea unui randament maxim la utilizarea lemnului, reducând, în acelaşi timp, impactul asupra mediului ambiant.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

8.429 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Lemnul, un combustibil tradiţional, se îmbină armonios cu tehnologia modernă pentru încălzire. Logano S121-2 este un cazan cu gazeificare a cărui tehnologie inteligentă permite obţinerea unui randament maxim la utilizarea lemnului, reducând, în acelaşi timp, impactul asupra mediului ambiant.

Funcţionarea acestui cazan optimizat se bazează pe principiul arderii pirolitice, economisind astfel combustibil şi generând mai multă energie termică, cu emisii reduse de noxe şi CO2.


Ardere îndelungată şi completă cu centrala Buderus Logano S 121-2

Perioadele lungi de combustie reprezintă o premisă importantă pentru o încălzire pe lemne eficientă şi confortabilă. În plus, modelul Logano S121-2 este echipat cu o cameră de alimentare de dimensiuni mari şi un compartiment pentru cenuşă de dimensiuni generoase, astfel încât vă puteţi relaxa în atmosfera caldă, în timp ce confortul dumneavoastră este asigurat de funcţionarea ireproşabilă a cazanului.

Ventilatorul pentru gaze arse integrat şi automatizarea Logamatic R-2112, incluse în dotarea standard a cazanului, asigură o combustie ecologică şi utilizarea eficientă a energiei termice eliberate de lemn.


Eficienţă ridicată datorită tehnologiei de gazeificare

Combustia se desfăşoară conform procesului de ardere pirolitică, ceea ce determină ca flacăra să fie efectiv “răsturnată”, astfel încât are loc gazeificarea lemnului, dar fără să se ardă dintr-o dată întreaga cantitate de lemn alimentată în cazan.

Prin crearea presiunii de vid, ventilatorul asigură aspirarea flăcării către o cameră de combustie de la partea inferioară, căptuşită cu cărămidă refractară de cea mai înaltă calitate.


Cazan extrem de bine construit

Cazanul Logano S121-2 poate fi integrat cu uşurinţă în cadrul sistemelor de încălzire existente. Astfel, cazanul poate fi utilizat atât independent, cât şi împreună cu o centrală termică pe motorină sau pe gaz metan.

La fel ca în cazul tuturor cazanelor Buderus pe lemne, cu gazeificare, zonele de ardere sunt căptuşite cu cărămidă refractară de cea mai înaltă calitate, cu o durată lungă de viaţă, pentru utilizarea şi valorificarea la maximum a capacităţii calorifice a combustibilului.

O cameră de alimentare de dimensiuni mari, accesibilă prin partea frontală, oferă spaţiu suficient pentru bucăţi de lemn de până la 55 de cm, asigurând o manevrare simplă şi confortabilă a combustibilului. Construcţia robustă din oţel garantează asigurarea energiei termice corespunzătoare, a unui nivel ridicat de fiabilitate şi a unei durate lungi de viaţă a cazanului.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S 121-2 26 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S 121-2 26 kw
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în Zona A
KIT EvacuareSe racordeaza obligatoriu la un cos.
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăVa recomandam un boiler de 150l
Putere termică26 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită200 mp
CombustibilGazeificare
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneCu gazeificare din oțel
Dimensiuni racorduri1 1/4"
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S 121-2 26 kw

Adaugă prima părere

Compară 0