Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S151 25 kw

Centrala termica Logano S151 funcţionează conform principiului de ardere cu flacără inversă. Acestea pot funcţiona cu bucăţi de lemn cu o lungime de până la o jumătate de metru şi oferă o durată lungă de ardere datorită volumului mare a camerei de alimentare.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

12.892 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Centrala termica Buderus Logano S151

Buderus Logano S151 este o centrala termica performanța, care funcționează pe principiul arderii cu flacara inversa. Aceasta centrala funcționează cu butati de lemn lungi de pana la 50 de centimetri si ofera avantajul major de a incalzi o perioada lunga de timp, fara reincarcare. Camera de alimentare are dimensiuni generoase iar principiul de ardere asigura o ardere indelungata.


Cazan din otel cu gazeificare

Cei de la Buderus au folosit o tehnologie avansata pentru a garanta confortul fiecarui utilizator. Cazanul centralei Buderus Logano S151 este realizat din otel si functioneaza pe baza gazeificarii lemnului si a arderii inverse.
Cazanele sunt bine izolate, ceea ce duce la o pierdere minima de radiatie si o eficienta maxima atunci cand vine vorba despre incalzire.


Automatizare Logamatic 2014

Centrala Buderus Logano S151 vine echipata cu o solutie de automatizare deosebit de eficienta. Aceasta ajuta la reglarea arderii in mod automat si controleaza boilerul tampon pentru incalzire, precum si boilerul pentru apa calda. Automatizarea faciliteaza integrarea in instalatii mixe, ceea ce reprezinta un avantaj major.


Motive pentru a alege Buderus Logano S151

  • Utilizarea este foarte simpla. Data fiind solutia de automatizare Logmatic 2114, utilizatorul poate regla intr-un mod eficient atat pornirea, cat si functionarea cazanului;
  • Siguranta este ridicata. Cei de la Buderus si-au focusat atentia asupra sigurantei, motiv pentru care cazanul este dotat cu mai multe elemente care sporesc acest aspect atat de important. Printre acestea se numara un sistem de blocare al usii de alimentare, posibilitatea de actionare frontala a clapetei de aprindere, pornire automata a suflantei si o serpentina de siguranta.
  • Eficienta maxima si economie de combustibil. Buderus Logano S151 este o centrala avantajoasa. Arderea prin gazeificare ofera un randament ridicat, ce ajunge la 86%.
  • Posibilitatea de combinare. Centrala Logano S151 ofera posibilitatea de combnare cu o alta solutie, cum ar fi o centrala pe gaze. 
  • Durata mare de ardere. Confortul utilizatorilor este unul foarte mare, datorita arderii de lunga durata. Aceasta are loc gratie camerii de umplere de dimensiuni mari, care permite o incalzire cu busteni ce pot ajunge la o jumatate de metru lungime.
  • Emisii reduse. Arderea inversa ofera posibilitatea unei emisii reduse de noxe. Astfel, folosind aceasta centrala puteti sa spuneti ca va incalziti in mod ecologic.
  • Combustibilul este foarte atragator. Lemnul este o varianta din ce in ce mai atragatoare, atunci cand vine vorba despre sursele de energie. Acesta se gaseste din belsug in tara noastra si ceea ce este mai important, este faptul ca este regenerabil. In comparatie cu resursele conventionale, lemnul ofera independenta.
  • Odata cu cazanul, in pachetul centralei vin si o suflanta pentru gaze arse, scule pentru curatarea cazanului, precum si solutia de automatizare.


Ce trebuie sa stiti despre combustibilul utilizat de Buderus Logano S151?

Centrala celor de la Buderus functioneaza pe baza lemnului uscat si despicat sau pe baza buturugilor care nu au un diametru mai mare de 100 de milimetri. Este bine sa alegeti cu atentie tipul de lemn pentru care optati, deoarece acesta nu trebuie sa aiba o umiditate mai mare de 20%. In ceea ce priveste lungimea, bucatile de lemn nu pot avea mai mult de jumatate de metru.

Motivul pentru care este bine sa folositi lemn uscat, este faptul ca un combustibil umed duce la un randament scazut. De asemenea, o umiditate care depaseste cu mult 20%, poate sa duca la aparitia catranului, substanta care reduce durata de viata a cazanului.
Cel mai bun lemn este cel de molid, deooarece ofera o putere calorice de 3900 kcalorii ( cu o umiditate de 15%). Acesta este urmat indeaproape de pin, mesteacan, stejar si fag.


Cum se depoziteaza lemnul?

Depozitarea lemnului folosit pe post de combustibil se poate face atat in exteriorul, cat si in interiorul cladirilor.

  • Depozitarea in exteriorul cladirilor. Lemnul despicat trebuie sa fie depozitat pe partea sudica a cladirii. Aici, trebuie sa fie protejat impotriva ploii si sa fie cat mai bine aerisit. Stiva de lemne se poate propti de un perete.
  • Depozitarea in interiorul cladirilor. De regula, depozitarea in interior se face pentru o durata mica de timp. In cazul unei astfel de depozitari, trebuie sa se aleaga o incapere bine ventilata si cat mai uscata.


Avantajele achizitiei centralei Buderus Logano S151 de pe Berluni.ro

Achizitionand centrala Buderus Logano S151 de pe Berluni.ro, puteti beneficia de o serie de avantaje. In primul rand, obtineti o garantie mare, de 2 ani de zile.
Centrala beneficiaza de punerea gratuita in functiune si de transport gratuit, in anumite zone ale Romaniei.
Va oferim toate informatiile de care aveti nevoie si un suport de buna calitate, in asa fel incat sa va puteti bucura de o centrala perforanta.


Atentie:

Centrala Buderus Logano S151 trebuie sa fie racordata la un cos. Puterea sa termica, de 25 kW, permite incalzirea unei suprafete de 200 de metri patrati, cu un tiraj natural.

In ceea ce priveste temperatura maxima la care poate sa fie incalzita apa, aceasta este de 80 de grade Celsius.
Buderus Logano S151 este, asadar, o centrala de buna calitate, care permite incalzirea cu ajutorul unui combustibil natural si care asigura economie de energie si de bani. Atata vreme cat aveti grija sa folositi mereu lemne uscate si sa efectuati o inspectie tehnica anuala, centrala va oferi eficienta maxima.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S151 25 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S151 25 kw
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în Zona A
KIT EvacuareTrebuie racordata la un cos.
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăVa recomandam un boiler de 150l
Putere termică25 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită200 mp
CombustibilGazeificare
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneCu gazeificare din oțel
Dimensiuni racorduri1 1/4"

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe lemne cu gazeificare Buderus Logano S151 25 kw

Adaugă prima părere

Compară 0