Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli CGF 25 kw

Cazanul pe lemne cu gazeificare CGF este destinat încălzirii economice și ecologice a locuințelor familiale, a cabanelor, a fabricilor de mici dimensiuni, a atelierelor și a altor obiective similare.

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala Termica Ferroli cu gazeificare CGF , echilibru si confort

Cazanul pe lemne cu gazeificare CGF este destinat încălzirii economice și ecologice a locuințelor familiale, a cabanelor, a fabricilor de mici dimensiuni, a atelierelor și a altor obiective similare.

In timpul gazeificarii lemnului, în compartimentul pentru combustibil se formează gudron și condens acid. Din acest motiv, este necesară instalarea unui dispozitiv sau a unei supape termice in spatele cazanului pentru mentinerea temperaturii minime a apei de retur în cazan la valoarea de 60°C.Combustibilul specificat pentru cazanele CGF este lemnul uscat, de exemplu, bușteni, brichete, în funcție de tipul de cazan.

Combustibilul specificat este lemnul uscat taiat si bustenii cu diametrul de 80 -150 mm, de minimum 2 ani vechime cu umiditate de min. 12% si max. 20% si eficienta caloricade 15 – 17 MJkg-1. Este posibila de asemenea arderea deseurilor lemnoase de mari dimensiuni impreuna cu busteni de grosime mare.

Bustenii de dimensiuni mai mari trebuie despicati in jumatati sau in sferturi (din cauza necesitatii functionarii la capacitatea nominala). Poate fi ars atat lemn de esenta tare, cat si lemn de esenta moale. Lemnul trebuie sa fie uscat! Puterea furnizata de cazan depinde de umiditatea lemnului. Puterea furnizata si functionarea cazanului sunt garantate pentru o umiditate maxima de 20%.

centrala-termica-Ferroli

Este recomandata instalarea cazanului cu rezervor de acumulare (puffer) cu volumul de aproximativ 25 l pentru 1 kW putere furnizata de cazan si un termostat de camera care garanteaza o economie de combustibil de pana la 20 - 30% si o durata de viata mai lunga a cazanului, precum si o utilizare mai confortabila a acestuia.

Dimensionarea adecvată a cazanului, respectiv a puterii de încălzire, reprezintă o condiție importantă pentru utilizarea economică și funcționarea corespunzătoare a cazanului. Cazanul trebuie ales astfel încât puterea nominală să corespundă pierderii de căldură a spațiului încălzit.

Ferroli CGF

Cazanul este livrat catre consumator echipat cu elemente principale de reglare si comanda.Conectarea acestor elemente este indicata pe schema de racordare. Este recomandata suplimentarea dispozitivelor de reglare a cazanului cu alte elemente care sa permita o utilizare mai confortabila si mai economica.

Fiecare pompa din sistem trebuie controlata de un termostat separat astfel incat cazanul sanu fie racit excesiv prin admisia apei de retur cu temperatura sub 60°C. Instalarea electrica si dotarea corespunzatoare a cazanului trebuie efectuate de un specialist.

Pentru fiecare Centrala Termica Ferroli CGF Berluni va asigura service autorizat.

service cu berluni

Regulatorul de cazan FLA  250 este un dispozitiv electronic destinat pentru cazane pe combustibil solid. Acesta indeplineste urmatoarele functii : stabilizarea automata a unei  temperaturi prestabilite  a ciclului boilerului,  stabilizare automata a unei anumite temperaturi a rezervorului de  ACM .

Reglarea arderii se face prin trei metode selectabile :  prin reducerea liniara a puterii fluxului de aer atunci cand temperatura se apropie de temperatura prestabilita a cazanului ( reglaj CLASSIC ), prin modularea regulata a puterii fluxului de aer, prin reglarea  fina a puterii fluxului de aer .

Clip de prezentare Centrala Termica Ferroli CGF

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli CGF 25 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli CGF 25 kw
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareObligatoriu montarea unui cos.
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăVa recomandam un boiler de 150l
Putere termică25 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită200 mp
CombustibilGazeificare
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneCu gazeificare din oțel
Dimensiuni racorduri1 1/4"

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli CGF 25 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Compară 0