Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli DP 35 KW

Centrala termina pe lemne din otel cu gazeificare DP sunt cazane destinate incalzirii locuintelor familiale si a altor obiective similare si este destinat exclusiv arderii lemnului (orice tip de lemn uscat, in principal busteni). 

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

7.338 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala Termica Ferroli cu gazeificare DP pe lemne usor de utilizat

Centrala Termica Ferroli cu gazeificare DPCentrala termina pe lemne din otel cu gazeificare DP sunt cazane destinate incalzirii locuintelor familiale si a altor obiective similare si este destinat exclusiv arderii lemnului (orice tip de lemn uscat, in principal busteni). Prin constructia speciala a drumurilor de fum si a utilizarii unui ventilator de exaustare aduc bustenii de lemn în starea de "gazeificare" .

Procesul în care hidrocarburile usoare sunt degajate din lemn si participa la ardere - iar randamentul creste astfel cu 10-15 % fata de  cazanele traditionale cu combustibil solid. O alta caracteristica a cazanelor cu gazeificare îl reprezinta faptul ca bustenii de lemn sunt amplasati în camera superioara si în felul acesta flacara se dezvolta este de sus in jos - invers diferit fata de cazanele conventionale cu flacara verticala.

Centrala Termica pe lemne cu gazeificare Ferroli DP

Gazeificarea lemnului necesita o functionare constanta si stationara a cazanului. Pentru a asigura o astfel de cerinta este necesara utilizarea unui rezervor termic suplimentar (PUFFER)  care sa inmagazineze excesul de caldura produs de cazan si de asemenea sa se regleze debitul de curgere si temperatura pe conducta de retur a cazanului pentru prevenirea formarii condensului.

Toate acestea împreuna cu faptul ca aceste cazane necesita alimentarea cu busteni de calitate (umiditate maxim 20%), duc la randamente superioare pana la 86% in exploatare . Este posibila de asemenea arderea bucatilor de lemn de dimensiuni mai mari, caz in care puterea termica utila a cazanului este redusa, dar este prelungit timpul de ardere.

Cazanul nu poate fi utilizat si pentru arderea rumegusului si a deseurilor de lemn de mici dimensiuni. Acestea pot fi arse numai in cantitati mici impreuna cu bustenii (max. 10%). Datorita palniei de alimentare de mari dimensiuni, este posibila evitarea operatiunii mai dificile de pregatire si taiere a lemnului in bucati mai mici.

Corpul cazanului este construit din placi de otel sudate cu grosimea de 3 - 6 mm. Cazanul este prevazut in partea superioara cu un panou de comanda pentru reglarea electromecanica. In partea posterioara a cazanului exista un canal pentru admisia aerului primar si secundar cu o clapeta de reglare in care aerul este incalzit la o temperatura ridicata.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli DP 35 KW
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli DP 35 KW
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT Evacuareeste necesar dimensionarea unui cos.
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăcu ajutorul kitului de instalare puteti avea un boiler de 150 l.
Putere termică35 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită200 mp
CombustibilGazeificare
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneCu gazeificare din oțel
Înălțime1100mm
Lungime1250mm
Lățime600mm

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe lemne cu gazeificare Ferroli DP 35 KW

Adaugă prima părere

Compară 0