CENTRALA TERMICA PE LEMNE din otel cu functionare pe combustibil solid FERROLI FSB TOP N35 35 kw

Estimează preț transport

Ferroli

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

CENTRALA TERMICA PE LEMNE  din otel FSB TOP N

sunt cazane din otel pentru combustibili solizi ( lemn, cărbune, brichete din lemn) cu 3 drumuri de fum echipate cu ventilator în partea din spate și automatizare pentru reglarea arderii.

Cazanul FSB TOP îndeplinește cerințele normei Europene EN 303/5 (clasa 4).

• Cazanul este testat la o presiune de 6 bar.

• Presiunea maximă de lucru este 3 bar.

• Este obligatorie instalarea dispozitivului de protecție pentru ridicarea temperaturii apei pe retur la minim 55ºC.

• Grosimea pereților cazanului care intră în contact cu apa este de 5 mm.

• Usa superioară este prevazută cu o deschidere reglabilă pentru reglarea aerului secundar.

CENTRALELE PE LEMNE FERROLI MOMENTE DE PLACERE

Pentru centralele pe lemne intretinerea este mai dificila, ele trebuie sa fie curatate foarte bine la un interval de timp scurt. Cosul la aceste centrale este foarte important, el de asemenea trebuie sa fie curatat foarte bine pentru o ardere completa si pentru ca centralala sa aiba un randament bun. P entru producerea apei calde menajere pentru centralele pe lemne se recomnda un boiler cu serpentina.

Temperatura agentului termic fara sistem de stocare. Indiferent de tipul de combustibil folosit pentru incalzire, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 100°C. Pentru a preveni cresterea temperaturii se recomandă montarea unor accesorii de siguranță și control .

Vasul de expansiune închis trebuie sa fie montat cat mai aproape de cazan. Racordul dintre cazan si vas trebuie sa fie cat mai scurt. Montarea vasului de expansiune trebuie sa fie facuta in linie cu teava de legatura pentru a asigura distribuirea egala a presiunii. Raportul trebuie sa fie :1kW = 1 litru utilizat.

 berluni

 

ÎNCĂLZIREA CU COMBUSTIBIL SOLID SE POATE REALIZA ÎN DOUĂ MODURI:

1. Încălzirea din partea de sus – așezați cărbunele (sau lemnul) în camera de ardere deasupra țevilor (nu trebuie să existe cenușă). Regulatorul de tiraj se află în poziție maximă. Aprindeți focul în partea de sus cu ajutorul unei bucăți mici de lemn sau cărbune. Când focul începe să ardă, regulatorul de tiraj va fi setat la temperatura /poziția dorită.

2. Încălzirea din partea de jos – așezați în camera de ardere o cantitate mică de combustibil solid deasupra țevilor (nu trebuie să existe cenușă) și aprindeți focul. Regulatorul de tiraj se află în poziție maximă. Când focul începe să ardă, adăugați o cantitate mai mare de combustibil și setați regulatorul de tiraj la temperatura/poziția dorită.

 

 

Acest produs face parte din: CENTRALA TERMICA PE LEMNE din otel cu functionare pe combustibil solid FERROLI FSB TOP N35 35 kw
 
Caracteristici
Date tehnice CENTRALA TERMICA PE LEMNE din otel cu functionare pe combustibil solid FERROLI FSB TOP N35 35 kw
Garanție2 ani
Preparare apă caldăBoiler extern
Putere termică35 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită250 mp
CombustibilLemne și cărbuni
Temperatura maximă95 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneDin oțel

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre CENTRALA TERMICA PE LEMNE din otel cu functionare pe combustibil solid FERROLI FSB TOP N35 35 kw

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Compară 0