Centrala Termica pe LEMNE Ferroli FSB 3 40 KW

Cazanele FSB3 cu 3 drumuri de fum sunt compatibile cu peletii cu kit arzator peleti (randament 87%)si sunt proiectate in conformitate cu normele europene EN 303/5

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centralele Termice pe LEMNE FSB 3 sunt pentru combustibili solizi – lemn sau carbune, cu valoare calorifica > 15MJ/kg. Cazanele FSB3 cu 3 drumuri de fum sunt compatibile cu peletii cu kit arzator peleti (randament 87%) si sunt proiectate in conformitate cu normele europene EN 303/5

Grosimea peretilor cazanului care intra in contact cu apa este de 5 mm. Cazanul este echipat cu termometru, tavita de cenusa și kit curățare.Usa superioara este prevazuta cu o deschidere reglabilă pentru reglarea aerului secundar.


Centralele pe lemne Ferroli momente de placere

Pentru centralele pe lemne intretinerea este mai dificila, ele trebuie sa fie curatate foarte bine la un interval de timp scurt. Cosul la aceste centrale este foarte important, el de asemenea trebuie sa fie curatat foarte bine pentru o ardere completa si pentru ca centralala sa aiba un randament bun. P entru producerea apei calde menajere pentru centralele pe lemne se recomnda un boiler cu serpentina.

Centrala Termica Pe lemne Ferroli cu Berluni

Temperatura agentului termic fara sistem de stocare. Indiferent de tipul de combustibil folosit pentru incalzire, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 100°C. Pentru a preveni cresterea temperaturii se recomandă montarea unor accesorii de siguranță și control .

Vasul de expansiune închis trebuie sa fie montat cat mai aproape de cazan. Racordul dintre cazan si vas trebuie sa fie cat mai scurt. Montarea vasului de expansiune trebuie sa fie facuta in linie cu teava de legatura pentru a asigura distribuirea egala a presiunii. Raportul trebuie sa fie :1kW = 1 litru utilizat.


Încălzirea cu combustibil solid se poate realiza în două moduri:

1. Încălzirea din partea de sus – așezați cărbunele (sau lemnul) în camera de ardere deasupra țevilor (nu trebuie să existe cenușă). Regulatorul de tiraj se află în poziție maximă. Aprindeți focul în partea de sus cu ajutorul unei bucăți mici de lemn sau cărbune. Când focul începe să ardă, regulatorul de tiraj va fi setat la temperatura /poziția dorită.

2. Încălzirea din partea de jos – așezați în camera de ardere o cantitate mică de combustibil solid deasupra țevilor (nu trebuie să existe cenușă) și aprindeți focul. Regulatorul de tiraj se află în poziție maximă. Când focul începe să ardă, adăugați o cantitate mai mare de combustibil și setați regulatorul de tiraj la temperatura/poziția dorită.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrala Termica pe LEMNE Ferroli FSB 3 40 KW
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica pe LEMNE Ferroli FSB 3 40 KW
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler extern
Putere termică40 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită250 mp
CombustibilLemne și cărbuni
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane pe lemneDin oțel
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica pe LEMNE Ferroli FSB 3 40 KW

Adaugă prima părere

Compară 0