Centrala termica pe peleti Domusa BIOCLASS NG 16 KW

Domusa Bioclass reprezinta varful centralelor termice ce folosesc ca si combistibil biomasa (peleti), centrala termica pe peleti Bioclass NG reduce costurile de operare, garantand astfel o perioda scurta de amortizare a investitiei.

Estimează preț transport

Domusa

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Economie cu Centrala termica pe peleti Domusa BIOCLASS NG

Domusa Bioclass reprezinta varful centralelor termice ce folosesc ca combistibil biomasa (peleti), centrala termica pe peleti  Bioclass NG reduce costurile de operare, garantand astfel o perioda scurta de amortizare a investitiei.

BIOMASA este o sursa de energie produsa, in mod normal, din resursele interne ale unei tari, nu este supusa presiunilor speculative sau accizelor aplicate in cazul energiei electrice sau al combustibilor fosili.

Randament maxim cu centrala termica pe peleti BioClass NG

Corpul centralei termice pe peleti  si schimbatorul de caldura sunt proiectate pentru a asigura un maxim de eficienta in transferul de caldura de la gazele arse la agentul termic. Reduce semnificativ temperatura gazelor de ardere, obtinand astfel cele mai inalte cote de pe piata din punct de vedere al performantei.

Centrala termica pe peleti Domusa BIO CLASS NG controleaza electronic, in functie de cantitatea de combustibil, cantitatea exacta de aer necesara pentru a obtine temperatura dorita. Acest lucru face ca performantele de ardere ale Centrala termica pe peleti Domusa BIO CLASS NG sa fie de nedepasit, mai ales in treptele inferioare de putere.

Avand posibilitatea de a functiona itr-o treapta inferioara de putere, se obtine economie semnificativa privind consumul de combistibil, centrala avand posibilitatea sa moduleze arzatorul in functie de necesarul de caldura cerut.

Avand o plaja mare de modulatie, ciclurile de pornire/oprire sunt reduse, evitand pierderile de energie cand centrala este oprita, avand posibilitatea sa functioneze fara rezervor de acumulare (puffer).

Proces centrala termica cu Biomasa

Centrala termica pe peleti Domusa BIO CLASS NG dispune de un panou electronic de contril care ajuta procesul de instalare oferind multiple solutii de conectare pentru diverse componente ale instaletiei. Panoul electronic permite instalarea de termostate de ambiet, pentru a controla temperatura in diferite zone ale cșladirii. Permite conectarea la un sistem de incarcare automata pe baza de aspirare, cat si primirea unei comenzi de pornire prin telefon.

Centrala termica pe peleti Domusa BIO CLASS NG printr-un mod inovativ preincalzeste agetul termic de pe retur, evitand formarea condensului, fara alte componente pe instalatie.


Curatare automata Centrala termica pe peleti

Curatarea centralei se realizeaza in intregime automat. Are un set de spire care retin gazele de ardere pentru a creste performanta si, in acelasi timp, curata rezidurile de cenusa din schimbatorul de caldura. Spiralele sunt conectate la axul unui motor printr-un sistem cu came, care le misca in mod regulet pe verticala, facand astfel posibila curatarea schimbatorului de caldura. Curatarea se face chiar si atunci cand arzatorul este in functiune, acest aspect creste performantele de ardere.

Centrala termica pe peleti Domusa BIO CLASS NG are spatiul de depozitare pentru combustibil jumatate fata de depozitarea bustenilor intr–o centrala pe lemne.
 

Biomasa (peletii) o sursa de energie naturala si regenerabila

Spre deosebire de combustibilii fosili, biomasa este un combustibil cu un ecgilibru neutru al emisiilor de gaze cu efect de sera. Nivelul emisiilor de dioxid de carbon din timpul arderii combustibilor din biomasa este comparabil cu emisiile din timpul ciclului de descompunere, utilizarea de combustibili din biomasa ofera gaze de ardere prietenoase cu mediul.

Combusitibil bio - peleti

Combustibilul din biomasa se produce din deseuri, nefiind nevoie de defrisarea copacilor pentru producerea lor directa.


Prezentare video Domusa BIOCLASS NG

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe peletiCentrala termica pe peleti Domusa BIOCLASS NG 16 KW
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala termica pe peleti Domusa BIOCLASS NG 16 KW
Garanție5 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareSe recomanda cos dn 125mm
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler extern
Putere termică10 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită100 mp
CombustibilPeleti (biomasa)
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă6 bari
Cazane pe pelețiCu buncăr metalic
Înălțime1310 mm
Lungime543 mm
Lățime730 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala termica pe peleti Domusa BIOCLASS NG 16 KW

Adaugă prima părere

Compară 0