Centrala Termica pe peleti Ferroli 19 KW SLF 3 +SUN P7

Ferroli SUN P7 arzatoare de peleti, ale caror capacitate ridicata si design original le recomanda pentru marea majoritate centralelor termice pe combustibil solid prezente pe piata.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

SUN P7 sunt cazane din fonta pentru combustibili solizi (carbune su lemn), peleti (cu kit optional). 

Corpul cazanelor este realizat din elemente asamblate cu niple. Camera de ardere este complet imersata, ceea ce asigura o lunga durata de viata si randament ridicat.

SUN P7/P12 sunt un arzatoare de peleti, ale caror capacitate ridicata si design original le recomanda pentru marea majoritate  centralelor termice pe combustibil solid prezente pe piata.

Atentia la detalii din timpul proiectarii si in productia industriala a permis crearea unor aparate bine echilibrate, cu randament ridicat, nivel scazut de emisii de CO si noxe si o ardere extrem de silentioasa.

Instalate pe un cazan SFL  si reglat in mod corespunzator el functioneaza complet automat si nu necesita nicio comanda din partea utilizatorului.

 

Furnitura cazanelor cuprinde SFL, SUN P7/P12 , rezervor de peleti de 195 litri sau 350 litri si kit de transformare pentru montaj arzator.

 

În cazul absentei combustibilului sau a unor defectiuni, arzatorul se opreste si se blocheaza. Se recomanda alimentarea cu combustibil inainte de epuizarea totala pentru a evita functionarea defectuoasa a arzatorului.

Gama de centrale  din fonta Ferroli SFL cu puteri intre 12 si 50 kW  sunt echipamente termice care pot functiona cu o varietate de combustibili solizi cum ar fi carbune, lemn, peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice sau cu arzator cu combustibil lichid.

Corpul centralei este constituit din elemente asamblate cu niple, profilul elementelor proiectat special si repartitia optima a aripioarelor permitand obtinerea unei eficiente termice inalte, randamente ridicate si economii considerabile de energie.

Camera de ardere a fost atent proiectata pentru a primi bucati de lemn cu gabarit mare, incarcarea efectuandu-se prin usa superioara de mari dimensiuni camera de ardere este complet imersata, asigurand o durata de viata superioara cat si un randament ridicat.

Centralele pe peleti Ferroli SFL sunt recomandate si pot fi dotate cu serpentina de racire impotriva supraincalzirii accidentale .

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe peletiCentrala Termica pe peleti Ferroli 19 KW SLF 3 +SUN P7
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica pe peleti Ferroli 19 KW SLF 3 +SUN P7
Garanție3 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăse recomanda un boiler de 200l
Putere termică19 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă95 grade C
Presiune maximă3 bari
Cazane din fontăcu arzator pe peleti SUN P7
Cazane pe pelețiCu buncăr din lemn
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica pe peleti Ferroli 19 KW SLF 3 +SUN P7

Adaugă prima părere

Compară 0